Wpisy 1 043 973 – 1 044 072
1 sierpnia 2012 23:25 → 2 sierpnia 2012 08:51, 100 wpisów
dobranoc wszystkim
anzu
piszesz - grzecznie pisze ? luuuuuzik ...
jeszcze wejdzie jakaś nadzwyczajnie zwyczajna i poooooojedzie
piszesz - grzecznie pisze ? luuuuuzik ...
jeszcze wejdzie jakaś nadzwyczajnie zwyczajna i poooooojedzie
scols..miałeś siedzieć cicho bądz ..jak ty bedzia miał dzidek i juz krzywooo
Robal36 chyba Pasko zablokował IP a watpie zeby znalazla dziś mozliwosc wejscia na czat z innego
jocia moje 26 na 14ą:1,4,55,6,7,9,10,14,18,19,5,37,21,33,28,51,52,53,54,56,57,58,59,60,29,30
scols..dobranoc..jak chcesz śnij sex
Yocia -
między mapkami pewnie zajrzysz, jeszcze w sprawie tego, czy warto czytać z archiwum - pewnie zależy - kogo i co - a zawsze się działo, niestety ... A takie znalazłem z dyskusji m.in. - Jasze, zen, i jakiś klon - z tych sympatycznych
>>
/.../
Mało wam napisał?
Ileż razy można pisać, że do analiz DL najlepiej utworzyć kwadrat 7 x 7 z liczb, identycznie jak było na dawnych kuponach?
Ileż to razy ma pisać, że odrzuca 49?
Ileż to razy ma pisać po co tworzy krzyż na kwadracie i w jaki sposób wybiera liczby z tego krzyża?
Przyjdzie jeszcze nieskończona liczba graczy (o ile zdazy) i każdemu będzie opisywał dlaczego to robi, tak?
Nawet ja, ciemna masa dużego lotka, potrafię zrozumieć. A Ci wszyscy długoletni analizatorzy ni w ząb. Tylko krytyka.
No to coś wam zdradzę, o czym tutaj wielokrotnie już pisano.
Każdy chciałby mieć liczby podane na tacy i zawsze wygrywać. /.../ <<
między mapkami pewnie zajrzysz, jeszcze w sprawie tego, czy warto czytać z archiwum - pewnie zależy - kogo i co - a zawsze się działo, niestety ... A takie znalazłem z dyskusji m.in. - Jasze, zen, i jakiś klon - z tych sympatycznych
>>
/.../
Mało wam napisał?
Ileż razy można pisać, że do analiz DL najlepiej utworzyć kwadrat 7 x 7 z liczb, identycznie jak było na dawnych kuponach?
Ileż to razy ma pisać, że odrzuca 49?
Ileż to razy ma pisać po co tworzy krzyż na kwadracie i w jaki sposób wybiera liczby z tego krzyża?
Przyjdzie jeszcze nieskończona liczba graczy (o ile zdazy) i każdemu będzie opisywał dlaczego to robi, tak?
Nawet ja, ciemna masa dużego lotka, potrafię zrozumieć. A Ci wszyscy długoletni analizatorzy ni w ząb. Tylko krytyka.
No to coś wam zdradzę, o czym tutaj wielokrotnie już pisano.
Każdy chciałby mieć liczby podane na tacy i zawsze wygrywać. /.../ <<
Robalku to tak..owszem , ale nie przykre zaszłosci
tez tak robiłam jak typowałam .. lotto
tez tak robiłam jak typowałam .. lotto
wiem, tu sporo mądrych, ciekawych wpisów, naprawdę mądrych osób, jest poprzetykanych jakimiś innymi
wpisami
kolorowych
wpisami
kolorowych
Yocia
nie lenimy się - wyszukiwarka nowa w systemach polskojęzycznych dobrze działa -> Jasze - w zasadzie wszystkie wpisy - polecam
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1649&page=1
I jest jeszcze taka pierwsza księga gości - jak już się tym
/forum nasycisz - daj znać
nie lenimy się - wyszukiwarka nowa w systemach polskojęzycznych dobrze działa -> Jasze - w zasadzie wszystkie wpisy - polecam
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1649&page=1
I jest jeszcze taka pierwsza księga gości - jak już się tym
/forum nasycisz - daj znać
owszem - też były spory i kłótnie, wszędzie jakieś 'gwiazdorzenie' i 'królowa może być tylko jedna' , ale jakoś wszystko było jakieś inne
wszyscy spia juz ?
ulala
dziewczynki ja was wszystkie kocham
ts daj cos wygrac .nielec z nami w kulki
Witam
pewniaczek 05
4,5,9,12,19
4,5,9,12,19,21,23,28,30,37
pewniaczek 05
4,5,9,12,19
4,5,9,12,19,21,23,28,30,37
3,5,9,10,11,12,34,56,68,79
19,37,47,48,68,71,75,78,79,80
Miłego Dnia,udanego typowania,wysokich wygranych
19,37,47,48,68,71,75,78,79,80
Miłego Dnia,udanego typowania,wysokich wygranych
to jest normalnie przejebane co te tuski zwyprawiały z grami ani w lotto,ani u buka ni ch.uja -1,lub w porywach 2zł to są wygrane w tuskolandzie-dejcie se już spokój z oszczędzaniem na wszystkim i ciulaniem ludzi pałya i tak jest dziura budżetowa -precz na-toki.Tylko-PIS i ojciec Rydzyk
------
a jak wczoraj przyjęli Madonne-obrzucil ją buteleczkami z wodą święconą

Medea.. .
Złoty.. .
Pafty tak narzeka, bo ma...chorą wątrobę.. .
madonna to przeszlosc ale byla gwiazda i dala ludziom duzo dobrej muzy
Medea.. .
robal36
Moje własnoręczne dzieło czyli cyfry, które chciałam obstawić na 14 a nie obstawiłam oraz kilka wykoncypowanych na podstawie tego co wypadało po moich cyferkach wcześniej
Moje własnoręczne dzieło czyli cyfry, które chciałam obstawić na 14 a nie obstawiłam oraz kilka wykoncypowanych na podstawie tego co wypadało po moich cyferkach wcześniej
Medea.. .
Teraz czas na...10/10.
Teraz czas na...10/10.
robalusiak..ty jak lepsza maszyna czy twoja reka kreślac kupon...
ja wolę w głowie
ja wolę w głowie
+ 20. Może być.. .
dobra juz znikam tymczasa
medea,
czyli - przesunięcie
obserwatorzy
wędruś
- Ty uważaj na te wściekłe osy
krzysiu
- to chyba zależy ... Może jednemu tak, a drugiemu inaczej jest pisane ? Może zależy od czasu i okoliczności ? ja jak na razie najmocniejszą wygraną miałem z maszyny, puszczone dzień wcześniej
{{hej}
czyli - przesunięcie
obserwatorzy
wędruś
- Ty uważaj na te wściekłe osy
krzysiu
- to chyba zależy ... Może jednemu tak, a drugiemu inaczej jest pisane ? Może zależy od czasu i okoliczności ? ja jak na razie najmocniejszą wygraną miałem z maszyny, puszczone dzień wcześniej
{{hej}
medea
krzysio
wedrowca
medea...a wygrałaś cuś ze swietujesz?
krzysio
wedrowca
medea...a wygrałaś cuś ze swietujesz?
krisuu...
robal..
robal..
robal
Robal.. .
ciekawe nikt nie reaguje jeszcze
raz 6 13 18 i 13 16 18 przeciez to super liczby
raz 6 13 18 i 13 16 18 przeciez to super liczby
wedrowiec oby się spełniło
kriss
Tak wczoraj poleciała właściwie cała moja ukochana czwórka czyli 48,50,63,78 dołożyłam do niej 51-55, które lubią z nimi czasem występować a były śpiochami no i 5/6. Wieczorem puściłam dla sportu jedną dziesiątkę oraz powtórzyłąm ukochaną czwórkę nie wierząc w sukces a tu sprawdzam przed snem i 7/10 oraz 2/4. No to świętuję
kriss
Tak wczoraj poleciała właściwie cała moja ukochana czwórka czyli 48,50,63,78 dołożyłam do niej 51-55, które lubią z nimi czasem występować a były śpiochami no i 5/6. Wieczorem puściłam dla sportu jedną dziesiątkę oraz powtórzyłąm ukochaną czwórkę nie wierząc w sukces a tu sprawdzam przed snem i 7/10 oraz 2/4. No to świętuję
robal..jak mój tata z maszyną miał 10 razy rózne 10/10 w realu ..widze nic trafi ..miał tylko 1 raz do 4/10 i reszta blada
Kriss.. .
A jak skończę to poszukam czegoś na grę w czasie oczekiwania na come back moich ukochanych cyferek, które ostatnio padają co 20-40 losowań i o dziwo prawie zawsze w środę
medea
ładnie....a na dzis cos nadajeszz?
z rana
Liczby lotto de z 1 sierpnia.. .
19, 26, 32, 41, 43, 44.......3,0.
Wylosowano 3 liczby pierwsze.. .
19, 41, 43. / Liczb pierwszych w lotto jest tylko...15/.
----------------------------------
19, 26, 32, 41, 43, 44.......3,0.
Wylosowano 3 liczby pierwsze.. .
19, 41, 43. / Liczb pierwszych w lotto jest tylko...15/.
----------------------------------
Emerytka.. .
Grasz w lotto.de ???
--------------------
Grasz w lotto.de ???
--------------------
22,27,67,68,75 piatka dnia
wędruś
tak, e46 podczas pobytu t a m gra w te ichnie lotto i z tego, co do mnie doszły słuchy, to nawet bywają sukcesy
tak, e46 podczas pobytu t a m gra w te ichnie lotto i z tego, co do mnie doszły słuchy, to nawet bywają sukcesy
Polscy posłowie to legaty i nieroby.
Tylko 17 posłów brało udział w KAŻDYM głosowaniu.. .
---------------------------------
www.gazetagazeta.com
Tylko 17 posłów brało udział w KAŻDYM głosowaniu.. .
---------------------------------
www.gazetagazeta.com