Wpisy 1 043 833 – 1 043 932
1 sierpnia 2012 22:53 → 1 sierpnia 2012 23:11, 100 wpisów
niech Admin lepiej pilnuje takich abbecadło bo mu rozniesie portal w piz du
słuchajcie najprościej ignorować tych co sieją zadymę i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Złoty.. .
zloty..ja nie umiem mówić ..wystarczy pokaze too
wstyd by mi było..doprawdy wracac pod tyloma nikami.. nie jestes tutaj sama ..zwróc na to uwage..to wielce nigrzeczne
Wyobrax sobie ,ze zapraszasz gosci do domu..np,. skłócone małżeństwo..i co robia ?..obrzucaja sie blotem.., i co zaproszenie, to to samo..czy zaprosisz ich za piatym razem d domu.., chyba nie. Teraz odnies te sytuacje do siebie..i stronki Pasko
Wyobrax sobie ,ze zapraszasz gosci do domu..np,. skłócone małżeństwo..i co robia ?..obrzucaja sie blotem.., i co zaproszenie, to to samo..czy zaprosisz ich za piatym razem d domu.., chyba nie. Teraz odnies te sytuacje do siebie..i stronki Pasko
Pasko
pisałem - może warto byłoby przywróć wpisy ...
Ty pisałeś 'nikt nie bierze poważnie' - tak, ale -
- przecież teraz, to niektórzy nawet nie wiedzą, a może nawet zwyczajnie 'nie chcą' wiedzieć, zauważyć, że to ta sama osoba
pisałem - może warto byłoby przywróć wpisy ...
Ty pisałeś 'nikt nie bierze poważnie' - tak, ale -
- przecież teraz, to niektórzy nawet nie wiedzą, a może nawet zwyczajnie 'nie chcą' wiedzieć, zauważyć, że to ta sama osoba
zloty...
Pasko nie rozumiem w czym problem znasz IP ludzi ktorzy wchodza na stronke wiesz kto i ile ma nickow i jak sie zachowuje i co robi na czacie badz forum,nie umiesz wyciagnac wniosku kto zaczyna dymic i po co?????
dobra wylewać żółć - ja czekam na odp Admina
dobranoc? eee chyba nie
dobranoc? eee chyba nie
zloty
mocny dzień na debiut to powinno, niech będzie - dobrą wróżbą
mocny dzień na debiut to powinno, niech będzie - dobrą wróżbą
scols.. a ty wiesz co to IP ..to czego jest
zloty witamy na czacie MP przewanie jest tu fajnie tylko nieraz diabli wie komu zalezy na tym aby popsuc atmosfere
a jak nie to do tej agrgatki po prostu się nie odzywajcie i tyle,po co????????????????????????????????
Dopisano wygrane multi multi
13max
w piz du to niech lepiej ciebie rozniosa a nie tą stronkę bo dopóki ciebie tu nie było,wszystko grało i buczało i spokój był
kurcze jak tak można.. jak mozna byc takim zaciekłym.. ..obojetnie o co poszło ..to mnie nie interesuje obie strony traktuje w wartosciach l bezwzglednych l
Hura.. . Jocia jest...Królową na Multipasko.. .
Dopisano wygrane kaskada
cos na poprawe humoru
Do seksuologa przychodzi facet:
-Panie doktorze mam interes jak niemowlę.
-To niemożliwe, proszę zdjąć spodnie.
Facet miał rację: trzy kilo i 55 centymetrów długości...
Do seksuologa przychodzi facet:
-Panie doktorze mam interes jak niemowlę.
-To niemożliwe, proszę zdjąć spodnie.
Facet miał rację: trzy kilo i 55 centymetrów długości...
Dopisano wygrane jokera
agarka..jeszcze się nie raz uśmiejesz,spokojnie a tak poza tym możesz mi powiedzieć co to są kuźwa w dupę za liczbY?
Jocia.. .
Chciałem Tobie poprawić..humor.. .
Chciałem Tobie poprawić..humor.. .
profesorze,,,
max...
reniuszka...
anzuuuu
wędrowco
Robalku..
krzysio
max...
reniuszka...
anzuuuu
wędrowco
Robalku..
krzysio
reniuszka
- zawsze trzeba trochę czasu, albo i ktoś się nie zorientuje, albo i komuś puszczą nerwy, a ile kosztuje net na kartę ?
Yocia -
n i e,
nie jest obojętne - o co poszło, czy może raczej, o co nie powinno pójść
A już najgorzej, jak się komuś #cenzura# skutek z przyczyną
Max, anzu
dobranoc
- zawsze trzeba trochę czasu, albo i ktoś się nie zorientuje, albo i komuś puszczą nerwy, a ile kosztuje net na kartę ?
Yocia -
n i e,
nie jest obojętne - o co poszło, czy może raczej, o co nie powinno pójść
A już najgorzej, jak się komuś #cenzura# skutek z przyczyną
Max, anzu
dobranoc
Robal ...posłuchaj WZR na noc ...bogini seksu trafisz w mini 5/5
sam9...
lila..dobranoc