Wpisy 1 042 995 – 1 043 094
1 sierpnia 2012 18:35 → 1 sierpnia 2012 19:04, 100 wpisów
scllss
Hejka Edi tak z innej beczki masz jakieś ciekawe typaski na wieczór?
1042990. kriss22221 2012-08-01 (18:33) Katowice
edi bierz tą swoja zwykła babe i do domu
..........
@kris22221>> Ale ja nie mieszkam w domu bez klamek!
edi bierz tą swoja zwykła babe i do domu
..........
@kris22221>> Ale ja nie mieszkam w domu bez klamek!
Twoja stara ma takiego zeza, że jak płacze, to ma całe mokre plecy.
SKOPIOWANE I ŚWIADEK TEŻ JEST - JUTRO TO ZGŁASZAM !!!
spokojnego wieczoru
spokojnego wieczoru
dla wszystkich jasnowlosych pan:
Blondynka poznała chłopaka na czacie... Dużo rozmawiali i w końcu koleś pyta:
-Spotkamy się w realu?
Na to blondynka:
-Ale u nas nie ma Reala, może w Biedronce?
Blondynka poznała chłopaka na czacie... Dużo rozmawiali i w końcu koleś pyta:
-Spotkamy się w realu?
Na to blondynka:
-Ale u nas nie ma Reala, może w Biedronce?
1043006. scolls 2012-08-01 (18:39) Londyn
.........
Bo ona ma "plecy" w marynarce podwodnej...
.........
Bo ona ma "plecy" w marynarce podwodnej...
a co? adwokatka powiedziała że dzisiaj nie ma czasu dla ciebie? nie dziwię się
mala a tak sobie pozwolilem pare kawalow wrzucic zeby 

piekiełko na czacie

piekiełko na czacieabecadlo moze poczytasz o swojej matcei zakonczysz ta bezsensowna dyskusje ,to samo zwykla
mala myszko.... za 4/5 w realu
Tylko jej nie pokazuj swojej dzisiejszej twórczosci bo pani adwokat jeszcze zawału dostanie ze czeka ją dużo roboty
scolls właśnie widzę
Ludzie wrzućcie na luz
Zastanówcie się czy warto robić piekło
Ludzie wrzućcie na luz
Zastanówcie się czy warto robić piekło
Damian tak
łączna pula wygranych z wczorajszego losowanka 1410zł
łączna pula wygranych z wczorajszego losowanka 1410zł
Normalny adwokat przyjmuje tylko 1 czuba dziennie, a dziś już tam była, aby powiedzieć że później przyjdzie - bo teraz nie ma czasu!
a ja tak teraz potrzebuje
mała myszko....jeszcze raz
fajnie ci
fajnie ci
HARTGE a co porzadem musi byc,niech Pasko arobi mnie adminem to zaraz bedzie spokoj
Damian dziękuję za
kriseczek koteczek jeszcze raz
gaja również dziękuję
no i dziś wzięłam Jaśka Fasolę i wydrapałam 10zł
kriseczek koteczek jeszcze raz
gaja również dziękuję
no i dziś wzięłam Jaśka Fasolę i wydrapałam 10zł
mała myszko....a co na dzis nadałas?
Damian weszła mi cała 5/5 jakbym zagrałam systemem na 6 skreśleń to byłoby ślicznie
scolls
scolls
Sylwia pięknie płatna 4/5 mini ajajaj brakło jednej a reszta w MM ?
1042855. HARTGE 2012-08-01 (17:00) Warszawa
Godzina W Pamiętamy
co pamiętamy ? co ty pamiętasz ?
Godzina W Pamiętamy
co pamiętamy ? co ty pamiętasz ?
a ja mam juz 8 pkt.w lidze typerow i sie nie chwale to tyle sukcesow w tym tygodniu
mała ale i taksiadło ci fajnie za 4/5 ponad 1 tysiac to juz coś
Dla tych skłóconych na tym czacie mam dobrą radę:
"Masz prawo do własnego zdania, a ja mam prawo mieć je w d.u.p.i.e znaczy się w głębokim poważaniu"
Weźcie sobie tę radę do serduszka
"Masz prawo do własnego zdania, a ja mam prawo mieć je w d.u.p.i.e znaczy się w głębokim poważaniu"
Weźcie sobie tę radę do serduszka
Dałam na innym kuponie, ogólnie myślałam zagrać systemem na 6 skreśleń i dać: 5,8,9,27,31,37
o wlasnie apropo wpisu malej:
Siedzi blondynka w parku na ławce, na której wisi karteczka z napisem: świeżo malowane. Podbiega malarz i krzyczy:
-Nie widzi pani, że świeżo malowane?!
-Nie wierzę w napisy. Ostatnio było napisane: ch** ci w dupę, siedziałam cztery godziny i nic!
Siedzi blondynka w parku na ławce, na której wisi karteczka z napisem: świeżo malowane. Podbiega malarz i krzyczy:
-Nie widzi pani, że świeżo malowane?!
-Nie wierzę w napisy. Ostatnio było napisane: ch** ci w dupę, siedziałam cztery godziny i nic!
1042905. abbecadło 2012-08-01 (18:00)
no ale lila nie spadła do takiego poziomu żeby wysyałać ludziom maile z ostrzezeniami przez użytkownikami ktorzy niczego zlego nie zrobili oraz nie straszyla kontrolami skarbowymi bo ktos gra w totolotka
no ale lila nie spadła do takiego poziomu żeby wysyałać ludziom maile z ostrzezeniami przez użytkownikami ktorzy niczego zlego nie zrobili oraz nie straszyla kontrolami skarbowymi bo ktos gra w totolotka
mała a nikt nie wygrał bys wysłała drugi kupon by było 250 tysiaczkow ale to innym razem
Sylwia to by było pozamiatane przy systemie 6 ale i tak ślicznie liczby Ci się ułożyły
i jeszcze raz
HARTGE
to jeszcze Ci podpowiem i zapamiętaj to :
jak pilotowałem wycieczkę do warszawy, to przewodnik wspomniał, że w latach 50-tych /1949-55/ bylo takie hasło
"wszyscy buduja swoją /SWOJĄ/ stolicę
chodzilo o składki na odbudowę Warszawy
a dziś jak pilotuję nieraz wycieczki szkolne
to warszawskie dzieci wyzywają dzieci, czy wnuki tych rodziców, dziadków którzy budowali tą stolicę
od "wsioków"
chyba dlatego, że Warszawa to śmietnik ludzi osedlonych z całego kraju
to jeszcze Ci podpowiem i zapamiętaj to :
jak pilotowałem wycieczkę do warszawy, to przewodnik wspomniał, że w latach 50-tych /1949-55/ bylo takie hasło
"wszyscy buduja swoją /SWOJĄ/ stolicę
chodzilo o składki na odbudowę Warszawy
a dziś jak pilotuję nieraz wycieczki szkolne
to warszawskie dzieci wyzywają dzieci, czy wnuki tych rodziców, dziadków którzy budowali tą stolicę
od "wsioków"
chyba dlatego, że Warszawa to śmietnik ludzi osedlonych z całego kraju
w mini warto skreslać cyferki obok siebie po prawie takie cos losowane jest zawsze
scols ..ty jeden zboczuch chcesz zobaczy naga mała557
Emeryt to właśnie przyjezdni zaśmiecili przyjezdni czują się bardziej warszawscy niż ja co się tu urodziłem to co jest nie tak chyba?
zagadaj z Pasko może to wklei nad wynikami, po co masz się pocić zresztą zapomniałem że ty tu 24h/dobę to dasz radę dopisz jeszcze od siebie do kogo i o kim był ten wpis, bo widzisz teraz widzę ze to pominąłem. Pozwalam
statystki to jedna wielka lipa
scolls a co to chcesz go zobaczyć w całości
scolls a co to chcesz go zobaczyć w całości
ja i tak wiem, że wygram w mini 5/5 przepraszam za skromność, ale mam takie przeczucie