Wpisy 1 042 834 – 1 042 933
1 sierpnia 2012 15:46 → 1 sierpnia 2012 18:12, 100 wpisów
ulala..albo wez jocia prawie lepsza trafiła niz facety
scol..remont nowe budowy stodoły na dachu
scol..remont nowe budowy stodoły na dachu
ulala..tak ..to wszystkoo..teraz znikam..
chociaż nie muszę - parę dni temu została ograniczona moja wolność na forum - bez podania przyczyny?
Nie mogę się dobrać nawet do "swojego profilu" by awatarek zmienić,moja prośba o usunięcie przez WIELKIEGO też nie odniosła skutku
Nie mogę się dobrać nawet do "swojego profilu" by awatarek zmienić,moja prośba o usunięcie przez WIELKIEGO też nie odniosła skutku
zwykla....załóż konto z innego kom
dobre pytanie ale ...... to nie do mnie, to do tej osoby,co zablokowała mi dostęp do forum - nie podając nawet przyczyny
a na chatcie możesz pisać? może jakiś błąd się wkradł, przecież Pasko nie banuje bez przyczyny, a tym bardziej bez powiadomienia
Pasko jest naprawdę wyrozumiały i żeby doprowadzić do blokady to nieźle trzeba się "postarać", szczególnie, że najpierw daje ostrzeżenia!
zwykła... nie zmieniaj awataru. Twoja Babcia w awatarze jest ok.
zwykla....co nabroiłaś?
@majklasz bez przyczyny na pewno Pasko nie blokuje, ale za taki wpis. Jak myślisz?
HYDE PARK
2012-07-16 (12:27) zwykła...
I jeszcze na zakończenie /przed następnym banem i nowym nickiem o ile zaś zostanę wywołana do tablicy/
Blond Pojebie z suchym sianem na łbie i przerzedzonym od rozjaśniania,stopą jak kajak/ - jak żeś taka obrończyni uciśnionych to z.a.p.i..e.r.d.a.l.a.j jako wolontariuszka w hospicjum lub dam Ci namiary do nas gdzie wytruwani są ludzie przez takich "działaczy" jak robal 36.
I nie w.p.i.e.r.d.a.l.a.j sie w sprawy które się Ciebie nie tycza.
Idź się lecz bezpłodna,jałowa krowo - bo brak macierzyństwa ewidentnie j.e.b.i.e Ci na łeb bardziej jak mi tabletki czy alkohol /według tego co tu ***ławcu pisałaś o mnie/
Mam nadzieję,ze forma wypowiedzi dopasowana do w/w persony
cześć
Ta wulgarna kobiecina powinna być zablokowana wszędzie
HYDE PARK
2012-07-16 (12:27) zwykła...
I jeszcze na zakończenie /przed następnym banem i nowym nickiem o ile zaś zostanę wywołana do tablicy/
Blond Pojebie z suchym sianem na łbie i przerzedzonym od rozjaśniania,stopą jak kajak/ - jak żeś taka obrończyni uciśnionych to z.a.p.i..e.r.d.a.l.a.j jako wolontariuszka w hospicjum lub dam Ci namiary do nas gdzie wytruwani są ludzie przez takich "działaczy" jak robal 36.
I nie w.p.i.e.r.d.a.l.a.j sie w sprawy które się Ciebie nie tycza.
Idź się lecz bezpłodna,jałowa krowo - bo brak macierzyństwa ewidentnie j.e.b.i.e Ci na łeb bardziej jak mi tabletki czy alkohol /według tego co tu ***ławcu pisałaś o mnie/
Mam nadzieję,ze forma wypowiedzi dopasowana do w/w persony
cześć
Ta wulgarna kobiecina powinna być zablokowana wszędzie
abbecadło nie świruj - lepsze tu teksty latały
podać na czata
podać na czata
ale tu sie leje
"Naród bez pamięci nie ma prawa do przyszłości ani do bytu teraźniejszego" - Józef Piłsudski
krissuu..
majki
wykasowane, ale takie coś tu leżało, od tej samej osoby -
749117
nie wiem jakim cudem znalazł się u mnie na poczcie Twój mail
i po wklepaniu go w google wyskakuje Twój profil na MP
i tylko tak spytam - goglujesz czyjeś @ ?
wykasowane, ale takie coś tu leżało, od tej samej osoby -
749117
nie wiem jakim cudem znalazł się u mnie na poczcie Twój mail
i po wklepaniu go w google wyskakuje Twój profil na MP
i tylko tak spytam - goglujesz czyjeś @ ?
krzysio744
bo chciałam zobaczyć co to za mail /czyj/ - czy Tobie się wydaje,że ja mam znajomość wszystkich adresów mailowych./czyj jest czyj/
Skopiowałam z poczty i wrzuciłam na google i wyszło co wyszło.
a tak przy okazji - co tam u DW słychować?
Skopiowałam z poczty i wrzuciłam na google i wyszło co wyszło.
a tak przy okazji - co tam u DW słychować?
zwykla niezwykla tak pisac lecz zwykle pisze jak zwykla
i co chcesz mi tym udowodnić,że co że chciałam zobaczyć co mi wyskoczy na googlach
marny "kwit"
marny "kwit"
franek....a ty kogo klonem jestes?
zwykla...wiem ,że kobiety maja wiele twarzy.ale aż tyle?
@ kriss22221 no własnie zapytaj zwykłej... ona zaraz ci na miejscu wyrobi jakąś teorie kogo to nick, kogoś pomówi i zamiesci kilka wirtualnych wpisów nie tej osoby z jakiegos gg. Byle szło, byle zadyma, byle kogoś zeszmacić - oto motto zwykłej...77
hmmm....i po co komu te wojenki
abbecadło...skąd wiesz ona zwykła czy 77 ..a ty zarejestrowałeś drugiego nicku ...gdzie jest twoje poprzedtem nicki i poowwoo
kriss22221 właśnie - czytając Cię i Twój stosunek do mnie mogłabym to samo pytanie zadać
pewne sprawy nie zostały wyjaśnione do końca /a które mnie bolą / przynajmniej według mnie i dlatego jest jak jest
pewne sprawy nie zostały wyjaśnione do końca /a które mnie bolą / przynajmniej według mnie i dlatego jest jak jest
@krzysio744 gdyby nie zwykła... to wszystko byłoby OK. Teraz niektórzy pod groźbą zastraszania pomawiania i donosicielstwa wolą być anonimowi a ile swietnych ludzi przez nia z tej strony odeszło. Szkoda gadać
zwykła...nie znałem cie ,nie widywałem na czacie i nagle sie zjawiłas i obrazasz ludzi z ktorymi pisze jakis czas. o co ci chodzi? ja stanolem w ich obronie
o co wyście sie tak pokłóciły....co to za chore ambicje
ja nie bede czytał jakis archiwalnych wpisóóów. ten czat nie służy do kłutni !!!!!
no ale lila nie spadła do takiego poziomu żeby wysyałać ludziom maile z ostrzezeniami przez użytkownikami ktorzy niczego zlego nie zrobili oraz nie straszyla kontrolami skarbowymi bo ktos gra w totolotka
kriss...no wiem tak jest zycie ..tylko wiekszy wiek lubią kłóci ..
pokłóciły
Zacytuję "Co komu do domu,jak chata nie jego"
śmieszne że ktoś tak pisze a sam inaczej postępuje
abbecadło dowód skunksie bo inaczej się w***ię
Zacytuję "Co komu do domu,jak chata nie jego"
śmieszne że ktoś tak pisze a sam inaczej postępuje
abbecadło dowód skunksie bo inaczej się w***ię
dobra uciekam.. od 22:00 bede tuu i poowwoo ALL
witam po obiadku widze ze dyskusja ostra na czacie tylko czemu to służy sie pytam
krzysio...
scoolls
najeżdzacie na siebie jak wsciekle psy nawet na czacie a pozniej sie dziwicie ze w pl w REALU jest jak jest
zwykła....gdzie jest problem
gnoju z "totolotka" tak napisałam - będziesz się z tego tłumaczył PRZYSIĘGAM !!!!!!
kriss widze ze Ty tez tak samo jak ja nie bardzo rozumiesz czemu to ma sluzyc
kopiuj, zapisuj w tym jestes dobra. Poźniej dołożysz swoją teorie, przypiszesz jakiś boga winny nick i byle był jazda
scools....oszaleć mozna,.to jest czat do typowania anie do wojenek
osobistych
osobistych
szaleju sie najdały
Masz sobie coś do zarzucenia że tak wybuchłaś i jedziesz epitetami? Kultury trochę