Wpisy 1 040 617 – 1 040 716
30 lipca 2012 21:34 → 30 lipca 2012 22:01, 100 wpisów
medea....zgadza się .Delfin sklepowej wygląda jak pomarszczony wieloryb
mala
Ja tam bym wolała, żeby było 3,18,33. Niestety to marzenie ściętej głowy
Ja tam bym wolała, żeby było 3,18,33. Niestety to marzenie ściętej głowy
http://www.youtube.com/watch?v=qX5dCB3KBds&list=PL3666F5DD61E96B6D&index=2&feature=plcp
mala..ja sobie nie dam w kaszę nadmuchać.Mnie gówno obchodzi czy to baba czy facet jak mnie w***i jade ostro
mala557......no k****** jeszcze ta zdzira noooooooo!!!! nie -1- won
Lila..racjatrzeba od czasu do czsu k zjeb*****ć
liluś racja, ja jestem taka sama jadę po całości, cierpliwość do czasu
Lila...lepiej zeby nie wskoczyła
mala...a najgorsze że ja się nie boję kobiet wcale a facetów tym bardziej nie
Lila..
Dziewczyny po prostu niektóre nasze wpółmieszkanki tego łez padołu jak rozdawali rozum i gust stały w kolejce po darmowe karnety do solarium i studia tatuażu. Nie zaprzeczam ani nie potwierdzam, ze z pewnym pełzającym kolesiem psedo Szatan miałam pewien układ w tej kwestii by dostać większy przydział obu tych cech
Dawno nie pisałem - często zaglądałem CO SIE DZIEJE - SKĄD TEN RYNSZTOK
medea....niech robią co chcą ich skóra za 10 lat będzie wyglądała na 70 a nasza na 45
hern
Wyjrzyj za okno prawie pełnia więc czas na mały sabat czarownic, no i trochę z tą maścią od latania przesadziłyśmy
Wyjrzyj za okno prawie pełnia więc czas na mały sabat czarownic, no i trochę z tą maścią od latania przesadziłyśmy
Nie banany tylko bany od admina
no ładnie znowu się zaczyna
Lila...za kisle budynie i banany
Ja przepraszam, ale muszę do czasu do czasu popluć, bo jeszcze sobie języczek przygryzę przy zaciskaniu zębów w kontaktach służbowo-urzędowych i nieszczęście gotowe. A na zatrucie własnym jadem renty ZUS mi nie da
Kislu mam w szafce od ch****** różne smaki
Co się dzieje że w konkursie nie ma krzykaczy i pierwsze miejsca okupują typujący pewniaki pozostający w cieniu
Skupcie się na liczbach zamiast na plotach
Skupcie się na liczbach zamiast na plotach
Lila...budyń lubię kisiel też
mala....ja oplułam cały monitor a jak plunę na dywan to dziura jak złoto taki kuźwa mam zajebisty jad
mala557...
hern nie bądź taki do przodu bo Ci tyłu zabraknie
Frustrację to widzę u Ciebie
Frustrację to widzę u Ciebie
Lila....
Przeprzszam za formę ale musiałem sie zniżyć do poziomu małej sZKODA ŻE FAJNA STRONKA ZAMIENIA SIĘ W SZAMBO
hern...gdy ci życie zbrzydło i jest dla ciebie piekłem wsadź łeb do kibla i ***olnij deklem .Tylko nie zapomnij
medea76...
hern szkoda klawiatury na takie coś ja Ty
Musisz napisać coś obraźliwego aby zwrócić na siebie uwagę
Musisz napisać coś obraźliwego aby zwrócić na siebie uwagę
a swoją drogą hern brawa wielkie na zniżenie się do mojego poziomu
Jak ktoś chcial by sobie liczby zobaczyćzaglądam w profile typerów nie ma problemu jest cala masa liczb
mala1438
Jak wyżej wspominałam pełnia nadchodzi i hormony nam damom buzują.
Jeszcze kilka piwek z profesorem oraz trochę mojej tajnej maści na latanie i w ramach pielęgnowania europejskiego dziedzictwa kulturowego, któregoś pana wystroimy w gustowne spodenki z futerka oraz różki + fletnia i zrobimy sobie milutkie bachanalia
Jak wyżej wspominałam pełnia nadchodzi i hormony nam damom buzują.
Jeszcze kilka piwek z profesorem oraz trochę mojej tajnej maści na latanie i w ramach pielęgnowania europejskiego dziedzictwa kulturowego, któregoś pana wystroimy w gustowne spodenki z futerka oraz różki + fletnia i zrobimy sobie milutkie bachanalia
Hern nie zamierzam się kłócić ja nie z tych co lubią sobie wrzucać, ode mnie c***e w bok
A potem powtórkę z tego numeru Monty Pythona o hiszpańskiej inkwizycji z hernem w roli tej ostatniej
Podziwiam, jak ktoś nie potrafi skupić się na sobie to musi uczepić się innych
Jestś przedostatnią osobą z którą chciałbym pisać Ostatnie miejsce należy do lili
alvaro-72
Już taka ze mnie całuśna dziewczyna Miło mi, że to doceniasz
Już taka ze mnie całuśna dziewczyna Miło mi, że to doceniasz
A tu zaraz losowanie
mala...Facet miał kiedyś charakter,rycerskość ,,męskość odwaga. Dzisiaj strachliwy,leniwy nie heros lecz,zwykła łamaga
medea no ja ją skreśliłam ale przez pomyłkę bo rzadko gram na powtorki
hern...mi to koło dupy lata czy ty chcesz ze mną pisac czy nie.Ja z tobą w ogóle bo na c*** mi to pridatne?
hern..poznałam tutaj juz ludzi wartościowych a ciebie w tym gronie jakoś nie widze i nie potrzebuję