Wpisy 1 040 557 – 1 040 656
30 lipca 2012 21:18 → 30 lipca 2012 21:45, 100 wpisów
A propos moich zabaw cyferkami to po wielkim numerologicznym czary mary wychodzi na to, że wpadnie coś z tych :
Lotto : 18,33,17,1, 48,32,47,37,34,49,19
Mini : 11,26,41,10,25,40,17,32
W przypadku lotto jak widać są tak cudaczne, że aż możliwe
Lotto : 18,33,17,1, 48,32,47,37,34,49,19
Mini : 11,26,41,10,25,40,17,32
W przypadku lotto jak widać są tak cudaczne, że aż możliwe
siemankowitam grających i nie tylko
Lila..
mala557...
medea76..
mala557...
medea76..
mala557...do losowanka jeszcze troszkę coś wymyslę
pijemy
mala...dzisiaj byłam w sklepie i obsługiwała mnie kobieta w moim wieku,zafarbowana na czerwono a od solarki taka pomarszczona i brzydka że zaczęłam w myślach śpiewać jesteś sobie ruda k,,,,,
http://www.youtube.com/watch?v=x8AqOKy8S4U&list=UUE7qerEi4QXy4T4_fyOLuSQ&index=2&feature=plcp
Na nie---1,3,8,11,18,22,27,34,36,48,50---
mala...żebyś wiedziała .Kuźwa a tak spaprana od solarium a z tego co wiem to już 14 lat miała jak zaczęła na solarkę chodzićJa byłam dwa razy w życiu a za drugim wzięłam sobie w szkopach solarium na 25 minut,zasnęłam i poparzyłam sobie dupsko,to był mój ostatni raz
Lila...trza było z głowy walnąć sprzedawczynie
mala...a jej bray by wpadł i zaśpiewałby.Jestem p e d a ł Okulista
liluś też unikam solarium jak ognia, nie ma nic gorszego jak kobieta zjarana przez solarkę
mala
Jakby co to ja będę miała 1/3 z naszej wspólnej trójki, bo o powtórce sześćdziesiątek myślałam, ale w końcu zrezygnowałam
Jakby co to ja będę miała 1/3 z naszej wspólnej trójki, bo o powtórce sześćdziesiątek myślałam, ale w końcu zrezygnowałam
solarium jest nie zdrowe
profesorze..niee no tak nie wolno,ale kiedyś ją lekkko zrąbałam.Stałam w kolejce 10 minut a ona dopiero jak chłopaczek przyszedł to jego zaczęła obsługiwać a jak się bladź wypinała ,zjebałam i powiedziałam że to nie burdel tylko sklep i się otrząsnęła
Ja pracuję z dziewczyną, która jak mi się wydaje jest od tego badziewia uzależniona. Młodsza ode mnie o 10 lat a na twarzy i dekolcie moja matka 55+ lepiej wygląda
14,26,77
medea..no tamta też jak dekolt sobie strzeli to biust 70-latki lepiej wygląda jak Boga kocham
Lila...ja mam to samo ja grzeczny chłopiec tez do czasu
profesorze..ja spokojna ale jak się wkierwięto moja prawdziwa osobowość wychodzi na jaw
mala557....
Lila..no lepiej nie chciał bym widzieć
Wystarczy mi lila z czatu
Wystarczy mi lila z czatu
69
Lila
A bardzo często panie lubiące solarium mają na owym dekolcie tatuaże, które wyglądają jakby je wydziergała po mocnym czaju zaprawionym samogonem na wpół ślepa miłośniczka dykty z sąsiedniej koi w ***lu
A bardzo często panie lubiące solarium mają na owym dekolcie tatuaże, które wyglądają jakby je wydziergała po mocnym czaju zaprawionym samogonem na wpół ślepa miłośniczka dykty z sąsiedniej koi w ***lu
medea....zgadza się .Delfin sklepowej wygląda jak pomarszczony wieloryb
mala
Ja tam bym wolała, żeby było 3,18,33. Niestety to marzenie ściętej głowy
Ja tam bym wolała, żeby było 3,18,33. Niestety to marzenie ściętej głowy
http://www.youtube.com/watch?v=qX5dCB3KBds&list=PL3666F5DD61E96B6D&index=2&feature=plcp
mala..ja sobie nie dam w kaszę nadmuchać.Mnie gówno obchodzi czy to baba czy facet jak mnie w***i jade ostro
mala557......no k****** jeszcze ta zdzira noooooooo!!!! nie -1- won
Lila..racjatrzeba od czasu do czsu k zjeb*****ć
liluś racja, ja jestem taka sama jadę po całości, cierpliwość do czasu
Lila...lepiej zeby nie wskoczyła
mala...a najgorsze że ja się nie boję kobiet wcale a facetów tym bardziej nie
Lila..
Dziewczyny po prostu niektóre nasze wpółmieszkanki tego łez padołu jak rozdawali rozum i gust stały w kolejce po darmowe karnety do solarium i studia tatuażu. Nie zaprzeczam ani nie potwierdzam, ze z pewnym pełzającym kolesiem psedo Szatan miałam pewien układ w tej kwestii by dostać większy przydział obu tych cech
Dawno nie pisałem - często zaglądałem CO SIE DZIEJE - SKĄD TEN RYNSZTOK
medea....niech robią co chcą ich skóra za 10 lat będzie wyglądała na 70 a nasza na 45
hern
Wyjrzyj za okno prawie pełnia więc czas na mały sabat czarownic, no i trochę z tą maścią od latania przesadziłyśmy
Wyjrzyj za okno prawie pełnia więc czas na mały sabat czarownic, no i trochę z tą maścią od latania przesadziłyśmy
Nie banany tylko bany od admina
no ładnie znowu się zaczyna
Lila...za kisle budynie i banany
Ja przepraszam, ale muszę do czasu do czasu popluć, bo jeszcze sobie języczek przygryzę przy zaciskaniu zębów w kontaktach służbowo-urzędowych i nieszczęście gotowe. A na zatrucie własnym jadem renty ZUS mi nie da