Wpisy 104 036 – 104 135
27 marca 2010 21:35 → 28 marca 2010 16:13, 100 wpisów
NASTĘPNY FILM O LOTTO ZOBACZCIE-http://www.youtube.com/watch?v=m46QK6bxjxg
Oglądałem niedawno film Lista Schindlera,i jest tam ładne zdanie,kto ratuje jedno życie ratuje cały świat.
Szanowny Panie Bernardzie Madoff,co takiego jest na tych filmach o lotto,bo bałwan się zaciekawił.
Jak to jest z tym Multilotkiem???
Za moich młodych dziecinnych lat, codziennie padały 10/10 albo w większej ilości.
Jeszcze nie tak dawno kiedy Kazik>T trafił 10/10 bodajże 15 pażdziernika 2005 roku, było tych dziesiątek 4 w jednym losowaniu.Teraz na 10/10 czekaliśmy prawie 2 m-ce........
Co się dzieje do ku......wy nędzy????
Czy ktoś zna od[powiedź na to pytanie??????
Za moich młodych dziecinnych lat, codziennie padały 10/10 albo w większej ilości.
Jeszcze nie tak dawno kiedy Kazik>T trafił 10/10 bodajże 15 pażdziernika 2005 roku, było tych dziesiątek 4 w jednym losowaniu.Teraz na 10/10 czekaliśmy prawie 2 m-ce........
Co się dzieje do ku......wy nędzy????
Czy ktoś zna od[powiedź na to pytanie??????
Mam pytanie gdzie padła ostatnia wygrana w multi multi bo na stronie lotto nic niema o tym -zastanawiają się jakie miasto wybrać?
RICO z multilotkiem jest to samo co z naszą wspaniałą wędliną ,chlebem,czekoladą które póki nie zaczęli kombinować koło składu i receptury miały wspaniały smak.A co teraz jest, co pozostało z tych wspaniałych przysmaków.Pozdrawiam
Doradca bałwan z 9 miał nosa,ale inne liczby nie wypaliły.Ale za tę 9tkę,dostanie w prezencie jedną czekoladę.
Hipopotam ile lotto ci płaci za pisanie
lila >>> Ty też po nocach nie sypiasz :PPP
kogucik19>>> św. racja.
kogucik19>>> św. racja.
Szanowny Panie Bernardzie Madoff,proszę ładnie typować liczby,bo coraz trudniej coś trafić.Pozdrawiam serdecznie.
ile płacą za 4 w lotto?
hipopotan...mój doradca chciał powiedzieć Twojemu bałwanowi,że nie wyleciały w multi końcówki 3 i 4
Masz rację Ricardos,nie poszły.Ale to były liczby dla tych co słuchają bałwana.Hipcio myślał tylko o 9,i tę liczbę wziął od doradcy.
HIPOPOTAM ale liczba 9 była plusem więc bałwanowi należą sieę co najmniej dwie czekolady.Czy ty też chcesz tak oszukiwać bałwana jak Lotto Ciebie oszukuje.Hipcio nie godne to takiego jak ty.Zrehabilituj sie i napisz że dałeś dwie czekolady i bombonierkę.Pozdrawiam
A puściłem sobie jeszcze dzisiaj Ricardos jeden zakład chybika,na 10 skreśleń i poszło 4z10.
hipopotan czasami maszyna lubi dać tak wielkie wygrane jak 4/10 ;)
Dobry wieczór
marekg>>
dzięki za te dane, faktycznie nasi to chytrusy...
Patrzyłem u zachodnich sąsiadów - też jest mocniej płacone...
rico>>
to dobre pytanie jest...
Zobacz - kiedyś na stronie podawali wszystkie wyniki...
Ale zmienili regulamin i teraz można zobaczyć wyniki sprzed max sześciu miesięcy (tu znowu szacunek - dla Admina Adminów, osoby prywatnej, któremu udało się ocalić wyniki wygranych od dn.19 X 2006)Tego dnia na wypłaty poszło ponad 2 bańki...Proszę zerknąć, ile wypłacają teraz...
Czemu ukrywają takie dane? Dlaczego nie podają ,na wydrukach z terminali, ilości wysokich wygranych ?
Co się zdarzyło (ok. 2007r), że wygranych jest zdecydowanie mniej ?
hipopotan>>
wskazywane przez bałwana końcówki niespecjalnie weszły... Ale jest wymieniana przez Ciebie 9, nawet z +
kogucik19>>
wiesz ile musiałaby kosztować taka "prawdziwa" szynka, bez wypełniaczy, poprawiaczy itd itp. Co może być w takiej kiełbasie za 10 zł/kg ? Brrrrr
marekg>>
dzięki za te dane, faktycznie nasi to chytrusy...
Patrzyłem u zachodnich sąsiadów - też jest mocniej płacone...
rico>>
to dobre pytanie jest...
Zobacz - kiedyś na stronie podawali wszystkie wyniki...
Ale zmienili regulamin i teraz można zobaczyć wyniki sprzed max sześciu miesięcy (tu znowu szacunek - dla Admina Adminów, osoby prywatnej, któremu udało się ocalić wyniki wygranych od dn.19 X 2006)Tego dnia na wypłaty poszło ponad 2 bańki...Proszę zerknąć, ile wypłacają teraz...
Czemu ukrywają takie dane? Dlaczego nie podają ,na wydrukach z terminali, ilości wysokich wygranych ?
Co się zdarzyło (ok. 2007r), że wygranych jest zdecydowanie mniej ?
hipopotan>>
wskazywane przez bałwana końcówki niespecjalnie weszły... Ale jest wymieniana przez Ciebie 9, nawet z +
kogucik19>>
wiesz ile musiałaby kosztować taka "prawdziwa" szynka, bez wypełniaczy, poprawiaczy itd itp. Co może być w takiej kiełbasie za 10 zł/kg ? Brrrrr
Kogucik19,wiesz,że trafić w multi to jest bardzo trudno,bo istnieją miliony,milionów układów liczb.A w zdarzeniach sportowych,tylko trzy możliwości,wygra ,przegra ,zremisuje.Posłucham Cię i dołożę bałwanowi czekoladę,tylko jak tak dalej pójdzie to skończy na próchnicy zębów.
hipopotan próchnica to nic zawsze sztuczną szufladę możesz wstawić,ale gorzej jak krzywa cukrowa podskoczy bałwanowi
Dobrej ale niestety krótszej nocy zycze bo tej nocy zmiana czasu ...
Sam9- każdy ma swoją szczęśliwą liczbę. Twoją szczęśliwą LICZBĄ jest 9 i jest związana z Twoim imieniem. Liczby związane z datą urodzin są liczbami ważnymi ale w grach nie przyniosą Tobie Szczęścia. Pozdrawiam.
104028. tomcio1972 2010-03-27 (19:50) Łódź
Alkmaar - Heracles - OBIE SN - 1.73 +++++++3:2
Twente - Sparta - OVER 2,5 - 1.53 +++++++++3:0
Roda - Heerenven - OVER 2,5 - 1.65 ++++++++4:2
Veendam - Mastricht - OVER 2,5 - 1.53 -----1:0
Palermo - Bologna - OBIE SN - 1.80 ++++++++3:1
AKO: 12.02
Nie chciało się dziś Holendrom grać:)
Jestem ciekawy czy ktoś z was wykorzystuje w realu takie OVERY
To sa tylko mecze z ostatnich 3 dni :)
Austria 1 / Austria 2 / Szwajcaraia 1 / Szwajcaraia 2 /
Holandia 1 / Holandia 2 / --- te ligi to KRÓLOWIE OVERÓW 2,5 bramki.
FT Austria Vienna 1 - 0 Wiener Neustadt
FT Kapfenberg 0 - 3 Sturm Graz
FT Mattersburg 1 - 6 RB Salzburg
FT SK Austria Kärnten 2 - 4 Rapid Vienna
FT Altach 4 - 1 FC Lustenau 07
FT Austria Lustenau 1 - 0 Dornbirn
FT Austria Wien (A) 3 - 2 Hartberg
FT FC Trenkwalder Admira 1 - 0 Salzburg (A)
FT FC Wacker Tirol 2 - 1 Gratkorn
FT Aarau 0 - 3 Sion
FT Basel 4 - 1 Zurich
FT Lucerne 2 - 3 St. Gallen
FT Bellinzona 1 - 3 Young Boys Bern
FT Grasshoppers 2 - 1 Neuchatel Xamax
FT Sion 2 - 2 Basel
FT St. Gallen 1 - 0 Zurich
FT Biel-Bienne 4 - 1 Kriens
FT Vaduz 1 - 3 Schaffhausen
FT Thun 3 - 2 Locarno
FT Servette 3 - 1 Stade Nyonnais
FT Veendam 3 - 0 AGOVV Apeldorn
FT Cambuur Leeuwarden 3 - 0 FC Volendam
FT Excelsior Rotterdam 1 - 2 Helmond Sport
FT FC Dordrecht 0 - 3 FC Zwolle
FT FC Eindhoven 1 - 1 FC Den Bosch
FT Fortuna Sittard 2 - 2 FC Omniworld
FT Telstar Ijmuiden 2 - 2 RBC Roosendaal
FT Top Oss 1 - 3 De Graafschap
FT Vitesse Arnhem 2 - 1 Willem II Tilburg
FT AZ Alkmaar 3 - 2 Heracles Almelo
FT Roda Kerkrade 4 - 2 SC Heerenveen
FT FC Twente Enschede 3 - 0 Sparta Rotterdam
32 mecze
OVERY 2,5 bramki - 27
UNDERY 2,5 bramki - 6
Alkmaar - Heracles - OBIE SN - 1.73 +++++++3:2
Twente - Sparta - OVER 2,5 - 1.53 +++++++++3:0
Roda - Heerenven - OVER 2,5 - 1.65 ++++++++4:2
Veendam - Mastricht - OVER 2,5 - 1.53 -----1:0
Palermo - Bologna - OBIE SN - 1.80 ++++++++3:1
AKO: 12.02
Nie chciało się dziś Holendrom grać:)
Jestem ciekawy czy ktoś z was wykorzystuje w realu takie OVERY
To sa tylko mecze z ostatnich 3 dni :)
Austria 1 / Austria 2 / Szwajcaraia 1 / Szwajcaraia 2 /
Holandia 1 / Holandia 2 / --- te ligi to KRÓLOWIE OVERÓW 2,5 bramki.
FT Austria Vienna 1 - 0 Wiener Neustadt
FT Kapfenberg 0 - 3 Sturm Graz
FT Mattersburg 1 - 6 RB Salzburg
FT SK Austria Kärnten 2 - 4 Rapid Vienna
FT Altach 4 - 1 FC Lustenau 07
FT Austria Lustenau 1 - 0 Dornbirn
FT Austria Wien (A) 3 - 2 Hartberg
FT FC Trenkwalder Admira 1 - 0 Salzburg (A)
FT FC Wacker Tirol 2 - 1 Gratkorn
FT Aarau 0 - 3 Sion
FT Basel 4 - 1 Zurich
FT Lucerne 2 - 3 St. Gallen
FT Bellinzona 1 - 3 Young Boys Bern
FT Grasshoppers 2 - 1 Neuchatel Xamax
FT Sion 2 - 2 Basel
FT St. Gallen 1 - 0 Zurich
FT Biel-Bienne 4 - 1 Kriens
FT Vaduz 1 - 3 Schaffhausen
FT Thun 3 - 2 Locarno
FT Servette 3 - 1 Stade Nyonnais
FT Veendam 3 - 0 AGOVV Apeldorn
FT Cambuur Leeuwarden 3 - 0 FC Volendam
FT Excelsior Rotterdam 1 - 2 Helmond Sport
FT FC Dordrecht 0 - 3 FC Zwolle
FT FC Eindhoven 1 - 1 FC Den Bosch
FT Fortuna Sittard 2 - 2 FC Omniworld
FT Telstar Ijmuiden 2 - 2 RBC Roosendaal
FT Top Oss 1 - 3 De Graafschap
FT Vitesse Arnhem 2 - 1 Willem II Tilburg
FT AZ Alkmaar 3 - 2 Heracles Almelo
FT Roda Kerkrade 4 - 2 SC Heerenveen
FT FC Twente Enschede 3 - 0 Sparta Rotterdam
32 mecze
OVERY 2,5 bramki - 27
UNDERY 2,5 bramki - 6
Co może być w takiej kiełbasie za 10 zł/kg?
biedronka? :)
pzdr
biedronka? :)
pzdr
ROBAL36 tak masz racje ,ale są ludzie którzy za dobry towar dali by więcej,żeby go dostać,mogli by wtedy zjeść mniej ale smak było by czuć.Oraz są ludzie gotowi grać w lotto gdyby gra była tańsza,a wygrane nawet na obecnym poziomie.Dlatego zanim sie zmienia coś dobrego w coś złego należy wysądować rynek.Ci którzy robią dobre wędliny zarabiają,a lotto zamiast obniżyć ceny i też zarabiać daje właśnie taką Kiełbasę po przejściach,tylko nie obniża ceny.Pozdrawiam
Jason Bourne>>
hehe, jakby to biedronówka była, to nie byłoby jeszcze najgorzej
pzdr
hehe, jakby to biedronówka była, to nie byłoby jeszcze najgorzej
pzdr
Cała żywność to obecnie chemia,a na dodatek nie wiadomo czym karmią świnie.Jak jedzą jakąś zdechłą paszę,to pózniej musi to smakować jak trawa.
kogucik19>>
gdzieniegdzie można kupić dobrej jakości żywność, wysłanie u innego operatora jest zakazane
I jeszcze mówią, że konsultowali cenę zakładu !
Hipopotan>>
uważaj z tą czekoladą, niektóre są z modyfikowanego kakaowca, a informacji o tym na opakowaniu nie uświadczysz...
pzdr
dobrej nocy
gdzieniegdzie można kupić dobrej jakości żywność, wysłanie u innego operatora jest zakazane
I jeszcze mówią, że konsultowali cenę zakładu !
Hipopotan>>
uważaj z tą czekoladą, niektóre są z modyfikowanego kakaowca, a informacji o tym na opakowaniu nie uświadczysz...
pzdr
dobrej nocy
Podobno Witkacy stosował używki,a skończył nie wesoło.Lepiej wszystko analizować na trzezwo.
Jak już kiedyś pisałem,po 10 minutach analizowania liczb wysiadam.Nie potrafię się zmusić,aby poświęcić temu więcej czasu.Może inni analizują tabele godzinami i jakoś lepiej im wychodzi.
A przecież niektóre układy liczb nie wychodzą latami,tak więc połączyć dobrze liczby ze sobą nie jest łatwo.
Dobry:) Hipo masz zamiar wprwadzić nowy temat pod tł. generowanie liczb po narkotykach??
Nowy temat będzie taki,dlaczego Paulina przestała typować,wpływ hipnozy.
hipo kryzys dotyka wszystkich (niestety).Ps. bedzie jeszcze gorzej.
Jak można iść do kolektury wiedząc że oszukują Gdzie jest konstytucja ,prawa obywatela , kto za tym stoi czy nie ma na nich bata nie wierzę
Witam śpioszków itp...:)
I jak ładnie.
Z podanych wczoraj w MM: 8-72-80, + 62.
Padły:
14. 72
22. 8-62-80.
A w Mini.
Wstępne ustalenia 14-38 dały wynik negatywny.
Za to padły 9-13 z podanych liczb na czwartek 4-9-13-23.
No co tam się dzieje...
sławomirze71 - dopiero przeczytałem Twoją odpowiedź w sprawie Kornelii.
Jeśli wzięła świadomie i kłamie to jasne, nie mam więcej do powiedzenia.
Lecz jeśli jej podano i ona o tym nie wiedziała, to ręka rękę myje. Jest kilka czynników, jak np. ktoś wybrał tych ich trenerów, lekarzy, masażystów, itp. I ktoś za nich odpowiada - góra. A góra boi się o stołki. Proste rozumowanie jest takie, że złapali dół, zawinił środek, a odpowiedzialna jest góra. I to ona się tak trzęsie.
A może podano większej liczbie sportowców...co?
To może i ich próbki przebadać, bo jeśli 9/1000 dostaje Epo, to na 5000 byłoby to 45, a tu masz pecha i wykryto u jednej z Polek.
Jak piszesz, jest zasada domniemanej niewinności.
Jak słyszę te komentarze, ze KM skłamała, bo powiedziała, ze nie brała zastrzyków to zastanawiam się kto układa pytania.
Pytanie było : czy brała pani zastrzyki(w domyśle z Epo)
Powiedziała: Nie ( w domyśle z Epo, bo przecież brała, a dokładnie to DOSTAWAŁA różne inne).
I ktoś to przekręcił - na jej niekorzyść.
Sprawa jest w miarę prosta, bo jak się przyzna, a już to zrobiła, niechcący, to będzie to samo co z JK i za pół roku powróci. A winni nie zostaną skazani - ona zostanie, bo odpowiada.
I tu się pytam dlaczego?
Idę do lekarza i podaje mi lek mówiąc, ze to to a jest co innego, np w szpitalu daje sie sól fizjlologiczną gdy pacjent domaga się TYLKO TAKIEGO LEKU a nie innego, twierdząc, ze podawany wczesniej nie działa.
I wie się wtedy, że kłamie - leżałem kiedyś z takim to wiem co to za ścierwo. A lek który nie jest lekiem pomógł.
A przecież nazw mogę nie znać, więc jedna litera przekręcona zmienia substancję.
No i dobra, nawet z podwórka zwykłego człowieka.
Pijesz drink i są w nim narkotyki. 0,01 promila!!!
Masz wypadek.
Wiadomo co stwierdzają, więc jeśli jesteś niewinny, to składasz wniosek o popełnienie przestępstwa.
Jeśli nie brałeś, to ktoś Ci dosypał, dolał - nie ma tu Twojej winy.
I zresztą, od początku co rusz pojawiają się kolejne okoliczności dotyczące osób i substancji.
Szkoda mi tylko, że nie ma KM prawnika, który nie dał by się wmanewrować w gadkę słowną, z której wynika to i owo.
Tak więc dla mnie jedno jest pewne,że nie podoba mi się odcięcie kolegów sportowców od niej, w tym JK oraz pana Zimocha, który zdawała się być taki sympatyczny, a okazał się tym kim jest.
I ja, gdybym był NIEWINNY, to oddałbym sprawę do prokuratury. No chyba, że "każdy" sportowiec musi to przejść i dostanie za to gratyfikacje...
I już tak całkiem na koniec podobna sytuacja z komisji śledczej hazardowej.
Zadali pytanie czy przesłuchiwany był w miejscu, które należy do tej czy innej osoby.
Odpowiedział NIE i dodał, że pewnie za kilka dni pojawi się artykuł iż kłamał, bo właśnie ten lokal należy do kogoś, nawet w 5%. dlatego do swoje wypowiedzi dodał iż nie wie, czy ten lokal należy...
I jak ładnie.
Z podanych wczoraj w MM: 8-72-80, + 62.
Padły:
14. 72
22. 8-62-80.
A w Mini.
Wstępne ustalenia 14-38 dały wynik negatywny.
Za to padły 9-13 z podanych liczb na czwartek 4-9-13-23.
No co tam się dzieje...
sławomirze71 - dopiero przeczytałem Twoją odpowiedź w sprawie Kornelii.
Jeśli wzięła świadomie i kłamie to jasne, nie mam więcej do powiedzenia.
Lecz jeśli jej podano i ona o tym nie wiedziała, to ręka rękę myje. Jest kilka czynników, jak np. ktoś wybrał tych ich trenerów, lekarzy, masażystów, itp. I ktoś za nich odpowiada - góra. A góra boi się o stołki. Proste rozumowanie jest takie, że złapali dół, zawinił środek, a odpowiedzialna jest góra. I to ona się tak trzęsie.
A może podano większej liczbie sportowców...co?
To może i ich próbki przebadać, bo jeśli 9/1000 dostaje Epo, to na 5000 byłoby to 45, a tu masz pecha i wykryto u jednej z Polek.
Jak piszesz, jest zasada domniemanej niewinności.
Jak słyszę te komentarze, ze KM skłamała, bo powiedziała, ze nie brała zastrzyków to zastanawiam się kto układa pytania.
Pytanie było : czy brała pani zastrzyki(w domyśle z Epo)
Powiedziała: Nie ( w domyśle z Epo, bo przecież brała, a dokładnie to DOSTAWAŁA różne inne).
I ktoś to przekręcił - na jej niekorzyść.
Sprawa jest w miarę prosta, bo jak się przyzna, a już to zrobiła, niechcący, to będzie to samo co z JK i za pół roku powróci. A winni nie zostaną skazani - ona zostanie, bo odpowiada.
I tu się pytam dlaczego?
Idę do lekarza i podaje mi lek mówiąc, ze to to a jest co innego, np w szpitalu daje sie sól fizjlologiczną gdy pacjent domaga się TYLKO TAKIEGO LEKU a nie innego, twierdząc, ze podawany wczesniej nie działa.
I wie się wtedy, że kłamie - leżałem kiedyś z takim to wiem co to za ścierwo. A lek który nie jest lekiem pomógł.
A przecież nazw mogę nie znać, więc jedna litera przekręcona zmienia substancję.
No i dobra, nawet z podwórka zwykłego człowieka.
Pijesz drink i są w nim narkotyki. 0,01 promila!!!
Masz wypadek.
Wiadomo co stwierdzają, więc jeśli jesteś niewinny, to składasz wniosek o popełnienie przestępstwa.
Jeśli nie brałeś, to ktoś Ci dosypał, dolał - nie ma tu Twojej winy.
I zresztą, od początku co rusz pojawiają się kolejne okoliczności dotyczące osób i substancji.
Szkoda mi tylko, że nie ma KM prawnika, który nie dał by się wmanewrować w gadkę słowną, z której wynika to i owo.
Tak więc dla mnie jedno jest pewne,że nie podoba mi się odcięcie kolegów sportowców od niej, w tym JK oraz pana Zimocha, który zdawała się być taki sympatyczny, a okazał się tym kim jest.
I ja, gdybym był NIEWINNY, to oddałbym sprawę do prokuratury. No chyba, że "każdy" sportowiec musi to przejść i dostanie za to gratyfikacje...
I już tak całkiem na koniec podobna sytuacja z komisji śledczej hazardowej.
Zadali pytanie czy przesłuchiwany był w miejscu, które należy do tej czy innej osoby.
Odpowiedział NIE i dodał, że pewnie za kilka dni pojawi się artykuł iż kłamał, bo właśnie ten lokal należy do kogoś, nawet w 5%. dlatego do swoje wypowiedzi dodał iż nie wie, czy ten lokal należy...
Witam, w dzisiejszym kuponie mała zmiana mecz Kopenhagi z Archus został zastąpiony meczem Szachtara Donieck z Arsenalem Kijów, reszta bez zmian
Witam wszystkich.
Ładnie zaczął się dzień , Robert Kubica kończy wyścig na drugim miejscu . BRAWO.
Ładnie zaczął się dzień , Robert Kubica kończy wyścig na drugim miejscu . BRAWO.
witam .no wreszcie Qbica coś pokazał :)
pooooobbuuuuddkkkkaaaaaaaaaa
pooooobbuuuuddkkkkaaaaaaaaaa
Witam wszystkich i sukcesików życzę.
Jakby ktoś coś miał do obróbki sennej to jestem na linii.
pozdr. Szczery
Jakby ktoś coś miał do obróbki sennej to jestem na linii.
pozdr. Szczery
Xelom witaj, w takim razie jak chcesz coś śnić to proponuję przed samiutkim snem zaliczyć goloneczkę a jako plus proponuję zywca, może być tyskie ew. wareczka.
smacznego..(hehe)
pozdr. miłej niedzielki
smacznego..(hehe)
pozdr. miłej niedzielki
szczery.... ja pamiętam ze snu tyle że wsiadłem do pociągu do pierwszego przedziału dla palących.miałem małą walizeczkę metalową.do wagonu wchodziły małe dzieci z nauczycielką i ona je liczyła.a ja zapaliłem papierosa i....zadzwonił budzik :( może to sie jakos przekłada na liczby?bo na podroz napewno gdyz w tym tygodniu wyjezdzam.pozdrawiam
szczery...spoko.poczekam.mam nadzieję,że ten pociąg senny dojedzie do czasu przed losowaniem ;) dzięks
Misiek - szkoda, że nie doczekałeś momentu aż Ci przyłoży po tyłku za palenie fajek ;)))PPP
Ty ciotka lepiej pomogłabyś szczeremu w przełożeniu na liczby farciaro a nie mi tu z fajkami wyjeżdżasz ;)ale przynajmniej dzieci szły dalej i nikt do mnie sie nie dosiadł więc siedziałem jak lord ;))
Proszę pana, tu nie można palić.
Wiem, ale ja się nie zaciągam." :)
Wiem, ale ja się nie zaciągam." :)
Ricardos, wyszło coś takiego :
33,52,24,6, 7, 43,37,48,45,23,68
jakbyś chciał to możesz jeszcze coś z tym pokombinować
Powodzenia..
33,52,24,6, 7, 43,37,48,45,23,68
jakbyś chciał to możesz jeszcze coś z tym pokombinować
Powodzenia..
Ryśku - ta mała metalowa walizeczka daje dużo do myślenia. Jak nic jedziesz z nią do Głównej Kwatery TS .Jakby co -jakiś problem z liczeniem, czy targaniem tego, to daj znać ;))
Witam, mam takie pytanko, dlaczego ci co wygrywają całe pule czy to w MM czy w Lotto nic się nie odzywają? Mój apel jest taki, żeby się odezwali i pochwalili jak to jest!
venio - bo jest to nijak.
Tu zabawa, jakaś dyskusja o liczbach, a tam ludzie nawet nie wiedzą, ze taka strona istnieje.
Policz ile osób wygrało dzięki ch-t, a ile dzięki jakiemuś sposobowi?
Żałosne.
Kiedyś pisałem, ze dziwie się tym, co w MM wygrywają wg własnych analiz i nie podziela się nimi.
Znam takich co wygrali 2x8/8 - powaleni są, uwierz mi.
Nawet rąbka tajemnicy nie uchylili...
Pozdrawiam
Tu zabawa, jakaś dyskusja o liczbach, a tam ludzie nawet nie wiedzą, ze taka strona istnieje.
Policz ile osób wygrało dzięki ch-t, a ile dzięki jakiemuś sposobowi?
Żałosne.
Kiedyś pisałem, ze dziwie się tym, co w MM wygrywają wg własnych analiz i nie podziela się nimi.
Znam takich co wygrali 2x8/8 - powaleni są, uwierz mi.
Nawet rąbka tajemnicy nie uchylili...
Pozdrawiam
Ja na 14,00 obstawiam trójeczkę 4,18,60 duże prawdopodobieństwo że wejdzie. Pozdro grających :)
Ja sądze że liczby nie mają większego znaczenia liczy się tylko fart i nic więcej, nie ma systemu który dawałby systematyczne wygrane przeważnie Ci ludzie co wygrali 6 to czysty fart od losu
Kiedyś pewien matematyk mówił że jakby miał zagrać to tylko na chybił-trafił ale czemu nie wiem może dlatego że system bardziej moze przypasować liczby do maszyny ??
Wg teorii moje go znajomego, który wygrał kilka razy 5/6 w DL należy skupić się na 2/2 x 3 i je dopasować.
Ale co >, to zapytajcie się jego.
*wygrał - widziałem kupony.
Ale co >, to zapytajcie się jego.
*wygrał - widziałem kupony.
heloo:)
Ludziska podajcie jedną trójke taką jaka dzisaj będzie wylosowana:D
Ludziska podajcie jedną trójke taką jaka dzisaj będzie wylosowana:D
Witaj czarodziejka83 takie ale gwarancji nie daje.
13,25,50,
17,34,68,
Pozdrawiam..
13,25,50,
17,34,68,
Pozdrawiam..
Witaj Lila!!!!
Dziś w Multi jakiś szczęśliwiec trafił siódemkę z plusem!!!
Bonus wynosi już 50000zł i nie ma jeszcze na niego chętnego!!
Dziś w Multi jakiś szczęśliwiec trafił siódemkę z plusem!!!
Bonus wynosi już 50000zł i nie ma jeszcze na niego chętnego!!
witam!
rico. bonus 50 tys był już wczoraj wieczorem, po dzisiejszym losowaniu jest już 60 tys
rico. bonus 50 tys był już wczoraj wieczorem, po dzisiejszym losowaniu jest już 60 tys
witam lech dziś wygra jak myślicie
kathy,również pozdrawiam i dziękuję za 60000 tys. to cieszy!
Zastanawia mnie dlaczego tak mało ostatnio wygranych w MULTI!!
Zastanawia mnie dlaczego tak mało ostatnio wygranych w MULTI!!
Ja przed chwilą wysłałem w kosmos 10-tkę i na kuponie jest napisane,że przewidywany bonus to 50tysia
hej lila, rico, ricardos...
ja wysyłałam rano i też jest 50 tys
a skoro co losowanie zwiększa się o 10 tys. to teraz jest 60 tys. a TS-owi komputer zaspał...
ja wysyłałam rano i też jest 50 tys
a skoro co losowanie zwiększa się o 10 tys. to teraz jest 60 tys. a TS-owi komputer zaspał...
A tak przy okazji to o 14stej wyleciały daty urodzin i roczniki w mojej rodzinie.I tak moje jak i rodziców gdyby skreślić to wyszło 10/10 a niech to.....a wdzisiejszym snie w którym był wyjazd pociagiem to właśnie do rodziców na święta.Coś w tym jest.Szczery przełożył to na liczby ale nie wyszło.Pozdrawiam.ps.Spróbujcie też metodą na daty urodzin i wiek.Może zadziała.
ricardos....trzeba było kreślić daty urodzin.Jechał byś na Święta do rodziców z walizą pełną kasiorki:)Pozdrawiam serdecznie.
Noi nie wspomnę że w śnie miałem jako bagaż metalową walizeczkę do której hosia już się przyklejała;)
lila...żeby dziadek wiedział,że się przewróci to by sobie usiadł.Kiedyś grałem na te liczby ale jakoś się nie schodziły.Albo cały czas je nap.....ć i jak mnie starość z liczbą 100 dopadnie to wlecą.
ricardos....no właśnie,zawsze jest co by było gdyby:)Pozdrawiam Cię serdecznie.
lila zgadzam się z Tobą.Tak jest całym naszym życiu i nie tylko w gra liczbowych.Pozdrawiam i miłej niedzielki życzę.
Nie ma za co:):) dopisze jeszcze bo to tak w służbie z głowy pisałam..:):)