Wpisy 1 040 288 – 1 040 387
30 lipca 2012 18:23 → 30 lipca 2012 19:35, 100 wpisów
Użytkownik ***player*** dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
Witam. Coś takiego mi wyszło na wieczór 1.7.18.41.54.73.80.13.45.61.20.30.33.51.6 dzisiaj nie gram
Coś na zakończenie.. .
W czasie burzy śiedzi śię w samochodzie , a nie łazi po dworze.. .
Trzeba wpisać w Google tak:
Mężczyzna trafiony przez piorun - Man hit by lightning
__************************************-___
W czasie burzy śiedzi śię w samochodzie , a nie łazi po dworze.. .
Trzeba wpisać w Google tak:
Mężczyzna trafiony przez piorun - Man hit by lightning
__************************************-___
22,41,42,43,58,59,73,79,80--- te dziewięć liczb dziś wlata, a jedna z nich będzie +
gg nom dwa zakłady z jedno losowanie z + x2 bardzo ładnie hmm marzenie
Wędruś ma na dziś jakieś cyferki???
drapman ja mam zupełnie inne ze snu i co tu zrobić???
ja z cht max. miałem 5/6 kilka razy, a z + 5/9 też kilka razy; ale widocznie wszystko jest jednak możliwe
pewnie Wędruś se znknął, nie dopcham się do niego..juterko będe dopiero po 15...
islandorka
dziś pafty wysłał ze snu i , a swoich nie wysłał- a 5/6 by miał
dziś pafty wysłał ze snu i , a swoich nie wysłał- a 5/6 by miał
drapaman to masz fart lub jak gg fartowna kolekturę!!!
ja wczoraj ze snu 4/8 a wczesniej 6/7 i kilka 4...tak że czasem si zwróci... na cht nic nie mam nigdy!!!
majwoj
coż tam majwoj polecasz na dziś???
islandorka a możesz tak z ciekawości podać liczby jakie na wieczor typujesz?
na dzis mam takie...1 6 7 9 10 50 72
majwoj ładne cyferki...
dzięki ja tylko tak z ciekowści
drapman to teraz wsio jasne...
jednym słowem fartowna kolektura lub Jolka ma dobrą ręke!!!
prosiłam gg o fluidy ale chyba mi nie przesłał...
majwojku zrób czary mary żebym dziś coś ugrała...
islandorka
już za dwa dni nowy zodiak i pensja--- może coś wydrapiesz
już za dwa dni nowy zodiak i pensja--- może coś wydrapiesz
pensje drapałam raz i g... a zodiak chyba lata temu..pytanie który najbardziej fartowny??? bo ja wodnik...
majwoj co jutro czary odczynisz czy wygram???
asy są dość fartowne ale mniumnie wygrane...
islandorka
drap zdrapmana, u mnie jeszcze ani raz nie padło nawet 50zł w 5-ciu żb pytałem--- dali te wygrane na północ polski
drap zdrapmana, u mnie jeszcze ani raz nie padło nawet 50zł w 5-ciu żb pytałem--- dali te wygrane na północ polski
ostatnio wzięlam fasole i g...
drapmana też drapałam ale jak zwykle...
ale wezmę dziś drpamana dla syna, zobaczymy...
zaraz się zmywam do budki bo starocie z pracy wróci a do budki 3 km...
drapman chuchnij na szczęsce!!!
islandorka
ja się nie kieruję znakiem; w zodiaku zawsze kupuje nr. 011 i 100---po 50zł parę razy miałem na te numery
ja się nie kieruję znakiem; w zodiaku zawsze kupuje nr. 011 i 100---po 50zł parę razy miałem na te numery
ciekawe czy będą chcieli szukac z kolekturze...
no własanie męzulek wroci z pracy i mam auto...
drapman tylko aby nie za dużo promili bo może być odwrotny skutek...
trisetum wole rowerem niz z buta już się w zyciu nachodziłam...
po łapach go...
ok spadam starocie jest!!!do juterka wszystkim...
majwoj
kolektorka w sobotę 4/5 w mini ustrzeliła na stały zestaw, 32jej spaprało sprawę, od dziś chyba ja zacznę na stały grać - może się jakiej czwórki doczekam
kolektorka w sobotę 4/5 w mini ustrzeliła na stały zestaw, 32jej spaprało sprawę, od dziś chyba ja zacznę na stały grać - może się jakiej czwórki doczekam
trisetum
od listopada gra za 1,25 na stałe liczby 4,7,19,21,32--- parę razy 3/5 miała no i 4/5 się doczekała- ja też już wybrałem zestaw, ale czy taki cierpliwy będę to się okaże
od listopada gra za 1,25 na stałe liczby 4,7,19,21,32--- parę razy 3/5 miała no i 4/5 się doczekała- ja też już wybrałem zestaw, ale czy taki cierpliwy będę to się okaże
angierskia dobrze ci zapłacili chociaż, bo ta 4ka z soboty kiepsko w sumnie płatna
teraz ostatnio duzo piatek pada a jak nie ma piatki to jest 200% tego co z piatka
no w mini to troche slabo z tego wzgledu ze za 4 placa tylko tyle, gdyby byly jakies kumulacje itp to tak
ja ostatnio co miałem 3/5 platne 40 zeta ponad a 4/5 1000 z drobnymi nawet fajnie ale mało tak jest