Wpisy 1 039 074 – 1 039 173
29 lipca 2012 16:14 → 29 lipca 2012 19:56, 100 wpisów
U mnie nad czatem wisi "Potrzebujesz pożyczki?" i tak się zastanowiłam - wczoraj było,że "tysiące Rosjanek szuka...."
Ewentualny chętny na wziąć pożyczkę,a potem Rosjankę - czy może na odwrót
A może to Rosjanka co odpali za polskiego męża?
Ewentualny chętny na wziąć pożyczkę,a potem Rosjankę - czy może na odwrót
A może to Rosjanka co odpali za polskiego męża?
------
znowu na 14.00 ze snu bęcwały-nic nie wylosowały nie mam już sił na dziady leśnebo 3/6 to przecież nie sukces
Hartge.. .
Hartge.. .
Już po burzach, to czas na...
Już po burzach, to czas na...
Znikam.. .
HARTGE jak tam ostanio z trafnoscia?
Albin jakieś trójki w lotto 6/10 w MM i drobne po 4/10 i 5/10 coś tam zawsze pada ale nie jest satysfakcjonujące bo maxx by się przydał
HARTGE nie gram w lotto w mm ciezko wchodzi powyzej 6/10 tak juz jest
Tak buduje się auta w Afryce:
http://moto.onet.pl/327335,12425981,1,zdjecie.html?node=27
http://moto.onet.pl/327335,12425981,1,zdjecie.html?node=27
ja posprzedawali dobra krajowe za bezcen,to jeszcze u najuboższych szukają oszczędności wstyd i hańba tuskoludki
nie chcą telewizji trwam bo by im wygarnęła rzady nieudolności-telewizja TRWAM na multipleks
k.urwa ludzie nie da się tu żyć,jeszcze w grach ciulają psy niewierne kajdaniarze
co za fatalna passa ,której nie pamietam jak gram-u buka też Egipt-N.Zel 1-1 i kupon do kosza pierwszy mecz już dupcy o szet ku.reswto niesamowite
k.urwa senegal-urugwaj 2-0 70 min już-nieeeeeeeeeeeeeeeee grammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kur.waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jego mać
Późno..juz zabieram sie za typowanie
Pafty zamiast tyle utyskiwać..zacznij typować.. troszke wiecej optymizmu , a zaczniesz trafiać..
Twoje nastawienie szkodzi Tobie..zapewniamniczego dobrego tym nie przyciągniesz..
Pafty zamiast tyle utyskiwać..zacznij typować.. troszke wiecej optymizmu , a zaczniesz trafiać..
Twoje nastawienie szkodzi Tobie..zapewniamniczego dobrego tym nie przyciągniesz..
panie pafty...ty wiesz nie idzie wygrooać miałeś wrócić do pracy moze kupić nowe mieszkanie niz TS nic nie pomoze
i znikam...
Jocia.. .
pafty...miałeś zbierać na jagody w lesie na sprzedać ..ty tak siedzieć w domu nic nie robisz jak jesteś leniuch
krzysio ...a Ty po co chodzisz do lasu ...pewnie na leśne ssaki polujesz
najchętniej to bym nad morze pojechał -ale nie ma miedzi -to sie w tym jebanym tuskolandzie na dupie siedzi -a niemczury korzystają-a ty krzychu nie fikaj nie znasz mnie to nie oceniaj
13max33..miałeś cicho bądz
pafty ..no dobrze ...aaa ty bedziesz jeść na stole
mala557..
krzysio ..ja Ci dam Cicho Ty zboczku Ty ....zamiast zbierać jagody do na lizaki chodzisz do lasu
13maxa...w lesie tak szukałem nic nie ma laska kobita
mała ..krzysio chodzi do lasu ..na leśne ssaki ..podaj tam lizaki
mala napisałem wyżej chyba tak z pół godzinki po tym jak podałaś wzr
mała...spróbuje jeden raz lizaki laska i koniec
mala ..nie wiesz jak wyglądają leśne ssaki takie tam automaty do lodów inaczej
Witam wszystkich
max wiem jak wyglądają, ale myślałam, że krzysio nie musi z tych ssaków korzystać