Wpisy 103 693 – 103 805
25 marca 2010 16:15 → 25 marca 2010 20:26, 100 wpisów
" Samolot z Japoni ląduje w Warszawie. Kapitan samolotu mówi do pasażerów- Witamy w Polsce, prosimy COFNĄĆ ZEGARKI o piędziesiąt lat"
Tolerancja w naszym społeczeństwie?
Wystarczy poczytać tą stronkę i mamy jej pełen wymiar !
kathy >>> :)
pozd
Wystarczy poczytać tą stronkę i mamy jej pełen wymiar !
kathy >>> :)
pozd
dziś miła pani w kolekturze opowiedziała mi historię jak to wczoraj pewien pan obraził się na multi i zamiast wysłać swój stały kupon 9/9 z plusem, wybrał piwko. wylosowano całą dziewiątkę i plus...
Te panie w kolekturze to opowiadją takie bzdety by tylko przyciągnać klientele...nie wierze ze tak bylo.
matev44. pani by słówka do mnie nie pisnęła gdybym nie zaczęła rozmowy, że poszło mi bokiem 7/8 w keno
Witam:): piękna pogoda+20C u nas.... koguciku jak u Ciebie pióreczka wytrzepane i wygrzane:):)
Ps. emeryt>>> nie chwal się tak C.(wcale tak dobrze nie tańczysz :):)
Ps. emeryt>>> nie chwal się tak C.(wcale tak dobrze nie tańczysz :):)
Kathy wierzysz w to ze padloby 9/9 i to akurat wtedy gdy jakis gość sie obraził nie wiadomo dlaczego???Moja znajoma gdy nie miala ruchu to rozpowiadała że facet wygrał przed chwilą 8/8 i to z takim przekonaniem ze babka ktora tego sluchała bedąc akurat w tym czasie w kolekturze ze sama wyslala 5 zakladów po 8/8...
matev44. powiem tak. ja "się obraziłam" na keno i podarłam mój kuponik, ale będąc w kolekturze wysłałam na ch/t. trafiłam 2 zł, a gdybym wysłała moje to bym miała 325 zł, więc wszystko jest możliwe
rozumiem cie...akurat na keno nie masz co sie obrazać bo to zadna uczciwa gra gdzie losuje komputer co 5 minut u mnie w mieścinie malo kto w to gra a tymbardziej w to wierzy...
ja może trafiłem kiedys z dwa razy po 4 na 5 chcialem wygrac tylko 120 zł...niestety albo obok,albo przed albo za...wyslanie 5 w keno na 20 losowań tez nic nie daje{ bynajmniej dla mnie hi hi}
Kuponiki na dzisiejsze wieczorne mecze:)
Napoli - Juventus - OBIE SN - 1.80
Athletico - Athletic - OBIE SN - 1.66
Veendam - Apeldoorn - OVER 2,5 - 1.53
Belinzona - Youg Boys - OVER 2,5 - 1.50
Go Ahead Eagles - Ajax - OVER 2,5 - 1.40
Getafe - Real Madryt - 2 - 1.40
AKO: 13.52
Veendam - Apeldoorn - OVER 3,5 - 2.32
Belinzona - Youg Boys - OVER 3,5 - 2.13
AKO: 8.20
Napoli - Juventus - OBIE SN - 1.80
Veendam - Apeldoorn - OVER 2,5 - 1.53
Belinzona - Youg Boys - OVER 2,5 - 1.50
Go Ahead Eagles - Ajax - OVER 2,5 - 1.40
Getafe - Real Madryt - 2 - 1.40
AKO: 13.52
Veendam - Apeldoorn - OVER 3,5 - 2.32
Belinzona - Youg Boys - OVER 3,5 - 2.13
AKO: 8.20
Magda77 pewnie nawiązujesz do audycji pr.3 bo coś takiego dziś leciało
vento >>> ogółem odniosłam się do tolerancji naszej polskiej,ale wybacz nie chce mi się tematu rozwijać :)
pozdrawiam Cię serdecznie :)
pozdrawiam Cię serdecznie :)
vento >>> a tu coś dla Ciebie .....:)
http://www.youtube.com/watch?v=e0GBdy60AmI
mam nadzieję,ze się spodoba :)
pozd
http://www.youtube.com/watch?v=e0GBdy60AmI
mam nadzieję,ze się spodoba :)
pozd
Madzia , mnie się podobało.
slawomir71 >>> więc cieszę się,że mogłam sprawić przyjemność :)
Tak wiele,za tak niewiele :)
pozd
Tak wiele,za tak niewiele :)
pozd
Podaj jeszcze jakąś fajna muzę .
slawomir71 >>> no nie wiem czy się spodoba,podam Ci muzę na chybił mam nadzieję,że trafił :)
http://www.youtube.com/watch?v=_VRuVooIy2Q
http://www.youtube.com/watch?v=_VRuVooIy2Q
Madziu , piękna piosenka . A te kobiety !!! Cudowne ...
Bardzo proszę o podanie dokładnie sześciu liczb na lotto,które padną wieczorkiem,bo chcę zostać milionerem.
hipopotan , 10,12,14,38.42.44
chyba
chyba
Hipopotan,
to świetny pomysł.
Wszyscy zagramy i wszyscy zostaniemy milionerami.
To będzie szacunkowo ok. 10 tysięcy nowych milionerów za jednym zamachem.
to świetny pomysł.
Wszyscy zagramy i wszyscy zostaniemy milionerami.
To będzie szacunkowo ok. 10 tysięcy nowych milionerów za jednym zamachem.
ale by były jaja jakby weszło.
Ale potrzebuję pieniążków dla bałwana i bociana,bo domagają się podwyżek.
Witam ponownie.
Do Mini proponuję: 4,9,13,23 - jedna z nich...:D
Do Mini proponuję: 4,9,13,23 - jedna z nich...:D
I tradycyjnie jestem przygotowany na dwa warianty.W wypadku wygranej różowa świnka,a przegranej pożrę czekoladę i pepsi.
MAG.. tak piórka i skrzydełka przetrzepane,i czekają teraz na meczyki,no i mają nadzieje że szczęście sie zmęczyło i dziś je dogonię.Madzia 77 napisała pewną historie z kolektury a my już w tym widzimy że kolektorka celowo tak mówi,juz podchodzimy z brakiem wiary,czy każdego musimy tak traktować.Brak wiary w człowieka jest naszym głównym błędem,ale taki nasz narodowy charakter.Każdego obgadać i w każdym widzieć kombinatora.Pozdrawiam
kogucik19 >>> :):):)
to nie ja pisałam tylko mag..,
mag.. i ja to dwie rożne osoby.
pozd
to nie ja pisałam tylko mag..,
mag.. i ja to dwie rożne osoby.
pozd
madzia ???
Im dalej w grze horror w akademiku,tym trudniej się gra.Obecnie muszę pokonać krwiożerczą roślinę a na dodatek goni mnie gość z piłą mechaniczną.I zablokowałem się na dobre.
Tą historie napisała KATHY a nie MADZIA77.Za pomyłkę serdecznie obie Panie przepraszam.
A dlaczego Pani Paulina nie typuje multilotka,co ją skłoniło do zaprzestania podawania typów?
o wyjaśniło się :):)
slawomir71 >>> według teorii spiskowych to ja tutaj występuję jeszcze jako:
talizman
vento
mag..
itp.
slawomir71 >>> według teorii spiskowych to ja tutaj występuję jeszcze jako:
talizman
vento
mag..
itp.
11 000 000 :1000 =1100 > to jest prawidłowy wynik.
Ach t historie...
Mnie natomiast spotyka zachęcanie do gry oraz informacja że mają spadek. Fakt, osoby nie ściemniają, ale też nie wiedzą jak zachęcić do gry.
Właściwie to każda sytuacja jest możliwa, bo ja nie raz ma, że jakieś liczby odrzuca, a one padną - ale tego nie liczę, bo potem nie odrzucę i nie padną.
Mnie natomiast spotyka zachęcanie do gry oraz informacja że mają spadek. Fakt, osoby nie ściemniają, ale też nie wiedzą jak zachęcić do gry.
Właściwie to każda sytuacja jest możliwa, bo ja nie raz ma, że jakieś liczby odrzuca, a one padną - ale tego nie liczę, bo potem nie odrzucę i nie padną.
Podobno Majowie skończyli kalendarz na roku 2012.Czyli coś im się pokręciło w matematyce,jakieś przebiegunowanie Ziemi.
madzia77 , dla mnie jestes tylko i wyłącznie Madzia. Nie interesuje mnie jakieś inne teorie spiskowe.
W pośpiechu opuściłem jedno zero, powinno być 10 000 000:10 000=1100
hipopotan , za duzo filmów oglądasz . A euro 2012 gdzie ? Tyle wysiłku na darmo?
Godfryd de Maplhete miał poslubić księżniczkę Frenegundę de Pouille,ale doszło do zakłóceń.Nie wiadomo czy był hazardzistą.
Właśnie w związku z euro 2012,aby przyspieszyć budowę stadionów gram dzisiaj za zawrotną stawkę,3złote w lotto.
majowie mieli kalendarz cykliczny, po 2012 wszystko od początku, euro 2012 nie zagrożone.
pzdr
pzdr
kogucik ja się nie gniewam. proszę o wierszyk w stylu "hej na buka" ale dla TS
witam przyznam że pomoc tomcia1972 jest na tym czacie nieodzowna i wiele wyjaśnia jeśli chodzi o grę np,u buka na zdarzenia piłkarskie wiele się od niego uczę mimo iż jak sądzę po niku dzieli nas 2lata różnicy ,ma dużo doświadczenia i służy radą i pomocą za co jestem mu wdzięczny właśnie od takiej osoby warto się uczyć tej trudnej dziedziny jaką jest gra u buka za co serdecznie mu dziękuję pozdrawiam wszystkich paskowiczów:)
Bałwan mi przypomniał,że niedawno widział w kolekturze za szybką,wygraną zdrapkę w wysokości 500,a na niej widniały dwie kości do gry szósstki.
hipopotan....po co bałwanowi tyle smoczków ?Chcesz go karmić milką przez butelkę?;)Pozdr.
Witaj Lila.
Bałwan to straszny łasuch i głodomór,dlatego musi się dobrze odżywiać.
Niedawno złośliwie kiedy nie grałem zremisowało San Antonio,a póznej znów padł remis w Nba.
o 20.45 zaczyna się mecz :)mam nadzieję,że wygrany dla mnie :)
nie będę pisać,że lubię być wygrana,aby nie być źle zrozumianą zaś :PPP
A tak na marginesie drogi Adminie prosiłabym o odblokowanie kogucika19 jeżeli istnieje taka opcja?
pozd
nie będę pisać,że lubię być wygrana,aby nie być źle zrozumianą zaś :PPP
A tak na marginesie drogi Adminie prosiłabym o odblokowanie kogucika19 jeżeli istnieje taka opcja?
pozd
Lila jak ostatnio grałem w mini,to nawet nie potrafiłem trafić trójki,a na dodatek za trójki było mniej niż 20 złoty,więc tradycyjnie jak gram to jedynie w multi i jeden zakład w lotto.Nie wyślę wiecej zakładów bo jeden zakład lotto to czekolada w żołądku,a lepiej coś poczuć niż stracić.
hipopotan....ja w mini też nie gram(na razie),a z tą czekoladą to masz rację;)Pozdrawiam;)
witam. przylaczam sie . drogi Panie JANUSZU zupa bananowa zapewne znudzila sie KOGUCIKOWI pozdr.
A zauważyłaś Lila,że w lotto ciagle maniakalnie losują czwórkę.
A ostatnio jakoś nie widzę w telewizj Ędwarda Ąckiego,a wybory coraz bliżej,
Bałwan pokazuje mi,że o 1400 nie padły w multi końcówki z 5.Ale jak nie pójdą,skargi adresować do niego a nie w kierunku Hipcia.
Czytałem niedawno w książce protestanta,że demony atakują umysł.Dlatego warto karmić się pozytywnymi informacjami.Jak ludzie żyją w niezgodzie to demony się cieszą.
Nie, brazil to nie edi8.
Ja tez swego czasu byłem podejrzewany o bycie edim8.
Zresztą, emeryt-rencista, a kogucik19 to 3 różne osoby.
Ps. brazil - mam nadzieję, ze mogę oczekiwać od Ciebie dobrego humoru przy typowaniu na weekend?
Ja tez swego czasu byłem podejrzewany o bycie edim8.
Zresztą, emeryt-rencista, a kogucik19 to 3 różne osoby.
Ps. brazil - mam nadzieję, ze mogę oczekiwać od Ciebie dobrego humoru przy typowaniu na weekend?
Tradycyjnie nie gram w multi na liczby 65,66,17 bo były dla mnie pechowe.
Za kilka dni skończy sie termin ważności pewnej sprawy i wtedy napiszę odpowiedni artykuł w danej sprawie.
Na razi cicho sza, jestem w pełni sił witalnych...
Na razi cicho sza, jestem w pełni sił witalnych...
kogucik19 >>>>
Broendby - Koge - 1:3
2 Twoje kupony idą do kosza.
Faworyt (Broendby) na którego był kurs 1.25 przegrywa i to sromotnie.
Znowu powórzyłeś to samo zdarzenie w dwóch kuponach:(
Oj nieładnie.
Jeszce się nie nauczyłeś że pewniaków nie ma.
Szkoda.
Broendby - Koge - 1:3
2 Twoje kupony idą do kosza.
Faworyt (Broendby) na którego był kurs 1.25 przegrywa i to sromotnie.
Znowu powórzyłeś to samo zdarzenie w dwóch kuponach:(
Oj nieładnie.
Jeszce się nie nauczyłeś że pewniaków nie ma.
Szkoda.
onaa - wiesz, zamiast Epo za 7000 lepiej jechać w góry, tez parametry idą w górę, a nie kosztuje to wiele...
Erytropoetyna - wstrzyknięta Kornelii Marek prze ukraińskiego fizjoterapeutę.
---E---P---O---
---E---P---O---
SirMavins , nadal nie wiadomo kto świadomie bądź nie świadomie wstrzyknął EPO Kornelii Marek . Tak więc jak to bywa każdy jest niewinny do czasu aż nie udowodni mu się winny. Na dzień dzisiejszy winna jest tylko Kornelia.
Witam normalnych :-)
Witaj Mariuncio75 .
Powiem tak: Kornelia doskonale wiedziała, że wstrzykuje jej doping zresztą kto czytał przebieg z konferencji ten wie że wyklepała się prawie odnośnie tego zdarzenia i jeszcze jedno.....niedawno rozmawiałem z pewną zawodniczką która już sportu nie uprawia ale była medalistką MŚ i ME i powiedziała krótko nie ma sportowca który nie wie......
Sławciu-----jak pewnie zauważyłeś nie typuję w Lidze bo nie szło mi ostatnio ale od kwietnia damy czadu razem :-)
Mariuncio75 , przykro mi ale od kwietnia temat poprowadzi ktoś inny . Już poczyniłem w tym pewne kroki . Ja na pewien czas zniknę z Multipasko . Wszystkie szczegóły niebawem w temacie Ligi TB.
Torsan....Witaj.Co znaczy,że ci się wydaje?Nic ci się nie wydaję buahahaha.Pozdrawiam:)