Wpisy 1 036 604 – 1 036 703
27 lipca 2012 22:47 → 27 lipca 2012 23:12, 100 wpisów
scolls....a nie wiem może i na Rosjankach niech go ręka Boska broni bo zajebie
tomnitas to badz przewodnikiem i skrzyknij grupe moze cos z tego wyjdzie
Lila on tam sobie bzyka a Ty moze nawet nie wiesz ale mozesz sprawdzic jego telefon
http://www.track-your-partner.com/index.html
http://www.track-your-partner.com/index.html
Lila..dobranoc
scolls, bardzo chetnie, moj najwiekszy problem polega na tym, ze brak czasu, ale czasami tutaj zagladam lubie Wasze wpisy, tylko szkoda, ze nie pozytkujecie Waszych doswiadczen z kulkami , aby wreszcie cos ugrac, to muszą pociągnąć stali bywalcy
scolls..ja mam go cały dzień na telefonie prawie a zresztą jest z nim kroś z rodziny więc raczej jest grzeczny
ale tak patrzę na teko Jasia fasolę i Anglicy musza mieć nieźle najebane jak ich to rozśmiesza
scolls..ja nie musze nikogo sprawdzać .Sprawdź ty kogos tam kogo chcesz ja nie
tomnitas daj temat na forum i cos zaproponuj,kto bedzie chetny doda swoj wpis i moze cos z tego wyjdzie
Lila.....jaś fasola nienawidzę tego idioty
ale przyznam nie złą kasę na tych wygłupach zgarnia
Oki !!! Na próbę Jutro przed pierwszym losowaniem o godzinie RÓWNO 11:00 niech każdy poda tylko jedną swojeją liczbe , swojego PEWNIAKA !!! I tyle - WCHODZICIE ???
-18- na jutro
jocia - gram z różnym skutkiem, ale dorosłem do tego, że gram na parki i trójki TYLKO
w czm problem
Skreślamy kolejno 80 kuponów i wtedy 20 pewniaków jak w banku
Skreślamy kolejno 80 kuponów i wtedy 20 pewniaków jak w banku
14-17-28-53-59
zreszta Pasko zapodal lige typerow i widac jak na dloni kto jak typuje i jakie osiaga wyniki
Dopisano wygrane kaskada
Dopisano wygrane jokera
scolls masz racje jest liga typerow, ale powiedz ile razy wchodzisz na inne zakladki u Pasko niz forum ??? Tutaj powinno byc wszystko !
Dopisano wygrane multi multi
scolls ...o dopiero teraz mnie zobaczyłes witałem sie juz wyżej
tomnitas nie zawsze bedzie ten sam sklad graczy tzn,o konkretnej godzinie
13max
scolls...a euromilions jak
oki ! uciekam , jesli ktos chce sie pobawic w takim razie jutro o 11:00 zapraszam ze swoimi pewniakami !!!
profesor nie sprawdzalem bo mi to zajmnie chyba z godzine jutro na spokojni sprawdze
tych ników to mają co niektórzy ale po co to chyba, że na zdrapki sie załapią
scolls chyba że tak, to wygrales juz jakas porzadna sumke przez te 18 latek?