Wpisy 1 036 557 – 1 036 656
27 lipca 2012 22:39 → 27 lipca 2012 22:59, 100 wpisów
scolls.....nom własnie,terrorysta ale ogólnie nie wiem dlaczego ale Anglicy i ten ich język mnie denerwują to ich neł nosowe
Lila...
Znikam.. .
Lila wrogie organizacje zapowiadaja zamachy terrorystyczne na olimpiadze,zobaczymy czy sie potwierdzioby nie
peofesorze.....ale mi się dobrze spało,w sumie cały dzień mogłabym spac
Lila..tyyyyyyyyy!!!! wielki bebechskąd ty fajna kobitka
Sambiana.. .
Scolls.. .
Lila...no ja też jutro bende spać długo
Lila..
profesorze..ja ostatnio tylko jem,śpię i nic nie robię.Oszczędzam się niech inni robią ,pieprzę
Lila..jasnetrza odpoczywać
Towarzystwo wzajemnej adoracji oczywiscie moj wpis przemilczeliscie . No nic z tym wieksza przyjemnoscia bede spogladal na wasze wpisy zaraz po losowaniach, a jakie one sa - przeanalizujcie - ah, mimo wszystko powodzenia
profesorze....jutro musze tlko zjebac elektryka,to będzie jedyne co zrobię w dniu jutrzejszym
Lila...to ja pryecie w pocku a nie w rosji
Lila
scolls....a nie wiem może i na Rosjankach niech go ręka Boska broni bo zajebie
tomnitas to badz przewodnikiem i skrzyknij grupe moze cos z tego wyjdzie
Lila on tam sobie bzyka a Ty moze nawet nie wiesz ale mozesz sprawdzic jego telefon
http://www.track-your-partner.com/index.html
http://www.track-your-partner.com/index.html
Lila..dobranoc
scolls, bardzo chetnie, moj najwiekszy problem polega na tym, ze brak czasu, ale czasami tutaj zagladam lubie Wasze wpisy, tylko szkoda, ze nie pozytkujecie Waszych doswiadczen z kulkami , aby wreszcie cos ugrac, to muszą pociągnąć stali bywalcy
scolls..ja mam go cały dzień na telefonie prawie a zresztą jest z nim kroś z rodziny więc raczej jest grzeczny
ale tak patrzę na teko Jasia fasolę i Anglicy musza mieć nieźle najebane jak ich to rozśmiesza
scolls..ja nie musze nikogo sprawdzać .Sprawdź ty kogos tam kogo chcesz ja nie
tomnitas daj temat na forum i cos zaproponuj,kto bedzie chetny doda swoj wpis i moze cos z tego wyjdzie
Lila.....jaś fasola nienawidzę tego idioty
ale przyznam nie złą kasę na tych wygłupach zgarnia
Oki !!! Na próbę Jutro przed pierwszym losowaniem o godzinie RÓWNO 11:00 niech każdy poda tylko jedną swojeją liczbe , swojego PEWNIAKA !!! I tyle - WCHODZICIE ???
-18- na jutro
jocia - gram z różnym skutkiem, ale dorosłem do tego, że gram na parki i trójki TYLKO
w czm problem
Skreślamy kolejno 80 kuponów i wtedy 20 pewniaków jak w banku
Skreślamy kolejno 80 kuponów i wtedy 20 pewniaków jak w banku
14-17-28-53-59