Wpisy 1 035 969 – 1 036 068
27 lipca 2012 19:43 → 27 lipca 2012 20:22, 100 wpisów
Damian a dziękuję bardzo a samopoczucie dziś nawet ok, z rana było kiepskie ale w ciągu dnia poprawiło się
Damian to nie ma co robić takiej miny
tylko ostro brać się do eroboty
tylko ostro brać się do eroboty
O Jezusie Kochanieńki miało być do roboty a ja napisałam do eroboty
Damian wow, ale sobie odpoczniesz
a ja teraz mam ostry za***ziel w robocie
a ja teraz mam ostry za***ziel w robocie
Ale za to dowiedziałam się, że mam szansę na konkretny awansik za konkretne pieniążki
mala557 a ze tak zapytam Ci co ich tak poganiasz to chociaz uczciwe zarobki maja
Damian tylko to z czasem, nie tak szybko. Dużo nauki mnie czeka
HARTGE jak tam kciuki zacisnietena urlipok jakas dodatkowa kasa by sie przydala prawda

mala557 wiec skoro Twoj pracodawaca nie potrafi odpowiednio zaplacic to czego oczekujesz ze beda Twoi podwładni wyprowali żyly za grosze?
zltarybka.....jak dzis nadałas?
mała myszko
zlotarybko....dzis 3/3 potrzebuje
krisss22221 to co w profilu
to proszę 61,67,76
scolls jak wygrane u ciebie
scolls jak wygrane u ciebie
scolls ale oni mają wykonywać moje polecenia, chyba wyrazili zgodę na warunki umowy
niech sobie bedą jakie chcecie
mala557 jak nie dostana godnej zaplaty za swoja prace to w tylku Cie beda mieli
kto czekamy?

Damian o 14stej nic nie wpadło, na wieczór wyślę 2 10xtki i 9tkę
scolls tylko, że jakoś siedzą w tej firmie po 10 lat i jakoś im odpowiada płaca, tylko do roboty ciężko im się zabrać
kurde kto zarąbał BONUSA wiadomo gdzie padł
Damian oj nie wiem ale dobrze, że już bonusa nie ma eraz wiem, że 10tka będzie moja
u mnie dziś słabo tylko 6/10
mala jest takie przyslowie jaka płaca taka praca moze odpowiada im taka wyplata za nic nie robienie ja gdybym nic nie musial robic to by mi 1200pln wystarczylo natomiast jesli sie wymaga odemnie ciezkiej pracy to wymagam odpowiednich pieniazkow
Damian nie dziękuję
scolls ale na miejsce tych nygusów znajdzie się dziesiątka jak nie setka innych chętnych do pracy właśnie za takie pieniądze, bo jest naprawdę duże bezrobocie
scolls ale na miejsce tych nygusów znajdzie się dziesiątka jak nie setka innych chętnych do pracy właśnie za takie pieniądze, bo jest naprawdę duże bezrobocie
mała557
scolls to fakt za takie grosze to się nikomu nie chce.Ja mam koleżankę pracuje w Świadczeniach rodzinnych - zamiast sumiennie pracować to siedzi na portalach i głupoty wypisuje
mala557 do czasu az sie zorientuja ze za pieniadze ktore zarabiaja nie mozna godnie zyc i zaczna albi sie o***alac albo wymagac wiekszych pieniedzy
ale oni wcale tak źle nie mają około 1800 - 1900 netto czy to źle
zwykla za 1000 pln tez bym chcial nic nie robic albo od czasu do czasu coś "popchnąć" bo tyle jest warte to 1000zl
Wedrowco netowy oddaje

mala to zmienia postac rzeczy za takie pieniadze juz mozna COŚ popracowac
ja za tyle też bym się nie ruszyła - no chyba,że praca siedząca z kompem i kupą czasu dla siebie
ale za 1800 zl tez bym sie nie zarzynał tylko spokojnie pracowal
zwykła...jakby Cię życie konkretnie doświadczyło i nie miałabyś na przysłowiowy chleb to byś robiła i za te 1000zł
mała557 myśle że każdy znas spełnia sam sobie życzenia
mala557 i wlasnie na takich ludziach zeruja tzw.prywaciarze co zarabiaja gruba kase a takich nieszczesnikow poganiaja za grosze
mała557 to jest tylko nick życzę ci aby się spełniły