Wpisy 1 033 690 – 1 033 789
25 lipca 2012 22:38 → 25 lipca 2012 23:15, 100 wpisów
Lila...no to kiepski z niego cukiernikmnie zawsze wychodzi
a ten ktoś moze zapomniał jabłek dodać
Lila...dobranoc
toja...dobranoc
marek33...
marek jak można było zepsuć jabłecznik-szrlotkę to raczej jest niemożliwe
dobranoc wszystkimdo jutra

Renia o cyferkach,o szarlotce o kocie w butach i nie zapomnij o liczebach
w centrum Coventry były dzisiaj pokazy coś w rodzaju pantonimy,a potem zapraszali do układu tanecznego no i mój Adasio mnie wkęcił
Kumulacja Jokera: 1 100 000 złotych
panoramiź jak na UK to za gorąco i za duszno się nagle zrobiło
ostatnio tj.2 dni temu wpadly mi ćmy i się potem obijały o sciany a do tego jak już chciałam na dobre zasnąć to komarzyca tuż brzy uchu bzyczała
Renia lata mamy tak mało w naszej strefie klimatycznej,że nie miejmy żalu do
ale mówię Tobie panoramix,że to tak nagle dmuchnęło tym gorącym powietrzem iż wszyscy się męczą
sambiana tylko w przypadku angielskich okien to siatka nie bardzo zdawałaby rezultaty
Dopisano wygrane kaskada
Dopisano wygrane jokera
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 1 120 000 złotych
chciałam te liczby dać bo o tej porze przebudziłam się w nocy
Renia to jak komarzyca chciała rzympolić ,to wiem gdzie chciała ukąsić
znalazłem taki wpis kol. Jasze - może słyszeliście, ale warto :
Do wszystkich hazardzistow majacych rozterki moralne czy slusznie czynią oddajac sie zgubnym nalogom.
Ustęp z Pisma Świętego
Wonczas gdy Pan Jezus przyszedł z uczniami swymi na górę i jął prawić do rzesz zgromadzonych wokół Niego,skorzystali z nieuwagi Jego święty Mateusz i święty łukasz. Poszli na wyłom skalny i jęli grać w kości.I podjął kości święty łukasz i wyrzucił oczek siedemnaście,co jest w tej grze liczbą wysoką.I podjął kości święty Mateusz i wyrzucił oczek osiemnaście,co jest w tej grze liczbą najwyższą.I jął szydzić święty Mateusz z niezgrabności świętego Łukasza.I zjawił się Pan Jezus,podjął kości iwyrzucił oczek dziewiętnaście.Na to rzekł święty Mateusz ...
Panie Jezu,tylko bez cudów.My tu gramy o pieniądze.
dobranoc
Do wszystkich hazardzistow majacych rozterki moralne czy slusznie czynią oddajac sie zgubnym nalogom.
Ustęp z Pisma Świętego
Wonczas gdy Pan Jezus przyszedł z uczniami swymi na górę i jął prawić do rzesz zgromadzonych wokół Niego,skorzystali z nieuwagi Jego święty Mateusz i święty łukasz. Poszli na wyłom skalny i jęli grać w kości.I podjął kości święty łukasz i wyrzucił oczek siedemnaście,co jest w tej grze liczbą wysoką.I podjął kości święty Mateusz i wyrzucił oczek osiemnaście,co jest w tej grze liczbą najwyższą.I jął szydzić święty Mateusz z niezgrabności świętego Łukasza.I zjawił się Pan Jezus,podjął kości iwyrzucił oczek dziewiętnaście.Na to rzekł święty Mateusz ...
Panie Jezu,tylko bez cudów.My tu gramy o pieniądze.
dobranoc
dobra ja też znikam trochę trzeba poprzeglądać pocztę,napisać jakiegoś zaległego maila i powoli do łóżkolandii