Wpisy 1 033 115 – 1 033 214
25 lipca 2012 17:53 → 25 lipca 2012 18:50, 100 wpisów
sprzedawała samochody,sprzet rtv/agd itd.. niby zagarniete przez komornika i właśnie na sprzedaż ale po wpłacie na konto ślad po niej zaginął a i towaru nie wysyłała
scolls na pewno nie w to na czym sie traci na wartości najszybciej
gg
trisetum
scools
ja stawiam.hehe
trisetum
scools
ja stawiam.hehe
dzieki wszystkim
nieruchomości jakieś i chciał bym spróbować zarządzanie aktywami albo przez dom maklerski albo bank ale to po rozmowie z kimś mądrzejszym
dzis mialem na imieninki 5/8 heheeh
trisetum z tego co czytam to teraz w pl otwieraja sie duze mozliwosci jesli chodzi o energie sloneczna o ile ktos znowu nie zrobi na tym przekretu
Witam Wszystkich tu obecnych i nieobecnych.
Nie jestem typowym graczem, gram mniej niż przeciętna/y.
Na stronę trafiłem, bo mi ją polecono.
Życzę Wam wysokich wygranych i pokonania TS.
Pozdrawiam
Nie jestem typowym graczem, gram mniej niż przeciętna/y.
Na stronę trafiłem, bo mi ją polecono.
Życzę Wam wysokich wygranych i pokonania TS.
Pozdrawiam
trisetum przykladowa inwestycja w energie sloneczna 350 tys.pln zysk roczny brutto okolo 70 tys.o ile ustawa przejdzie od stycznia i pozostana stawki takie jak dotychczas
scolls ale gdzie mam te promienie słoneczne sprzedawać juz potem jak je złapie do skrzyneczki
trisetum wlasnie chodzi o ustawe gdzie energie tzn.bedzie od Ciebie odbierala elektrownia
to jest niewazne czy masz daleko elektownie czy blisko chodzi tylko o przylacze do przesylu pradu
trisetum poogladaj sobie jaka taka energia ma przyszlosc
http://www.youtube.com/watch?v=ds1WuX1MM1s&feature=g-all-u
http://www.youtube.com/watch?v=ds1WuX1MM1s&feature=g-all-u
witam wszytskich serdecznie jestem nowym graczem;p , i szukam czegos w co mozna wygrac
wiedziales ze np.romet produkuje juz autko z napedem elektrycznym
barbs
graj w MM
graj w MM
probowałam w euromilion , systemem tym ktore liczby padają najczęsciej , ale to absolutna lipa
trisetum nie znam danych technicznych ale chyba tak zle to nie jest wiem ze cena jest cos kolo 30 tys pln
w lotto , tez , zapmnialam dodac ze jestem na terenie Irlandii , doszłam teraz do wniosku ze chyba większe prawdopodobienstwo to zdrapki
i chciałabym zapytac co myslicie o tych portalach z których mozna grac wkie gry lotto na swiecie ? którys byście polecii ?
barbs jak chcesz wygrywac ale drobne sumy to graj w hotpics na 3 gora 4 liczby moze cos wygrasz ale nie beda to duze kwoty
barbs wystarczy konto w banku UK i mozesz grac do woli
www.national-lottery.co.uk/player/p/results/hotpicks.ftl
www.national-lottery.co.uk/player/p/results/hotpicks.ftl
Scolls a zopomniałem no tak to w piątek te dodatkowe a kumulacja się zachowała chociaż ile wynosi?
Scolls szykuje numery chyba że nie wysyłasz to w takim przypadku nie
trisetum nie za 5/6 tylko te 100x milion jest losowane z okazji olimpiady wsrod wszystkich wyslanych kuponow
HARTGE no to szykuj choc myslalem zeby wyslac te same ktore ostatnio nie weszly
to ktoś grana tych w euromilion ? : w USA lub Wlochy ? czy nikt raczej nie korzysta z tych platform do takich gier ? pewnie nie bo w kazdym kraju trzeba miec fizycznio lipe ticket , bo inaczej bez tego to lipa troche , obstawiac np euromilion we Włoszech a potem co ? kto wyplaci kase i biletu nie ma
barbs ja nie zaryzykowalbym gry na jakis stronkach bo jestem zdania ze przy wygranej ponad milion nikt ci takiej kasy nie wyplaci tylko zwinie interes i ucieknie do raju podadkowego i mozesz go pocalowac w dupsko
***a a kiedy TS rozda przynajmniej 50 x 1 mln,,,może z okazji nowego prezia na stołku
Scolls nie, nie ma co ty samych wysyłac muszę przemyślec coś innego
Scolls to ładnie ciągną a ile to w przeliczeniu na złote wychodzi a matulo
barbs >>>
mieszkając w Irlandii wystarczą dwa konta u bukmacherów lub jedno w bet 365.
paddypower
za 3 liczby kurs 650
bet365
za 3 liczby kurs 701
UK lottery
za 3 liczby kurs 450
Ireland lottery
gra 5-4-3-2-1 za 3 liczby kurs 540 dot. Irish Lotto
U buków grasz stawkami od 0,20 euro za zakład.
No i w UK i Irlandii jest raj bo nie ma żadnych chorych ustaw hazardowych i nie trzeba się kryć z graniem
mieszkając w Irlandii wystarczą dwa konta u bukmacherów lub jedno w bet 365.
paddypower
za 3 liczby kurs 650
bet365
za 3 liczby kurs 701
UK lottery
za 3 liczby kurs 450
Ireland lottery
gra 5-4-3-2-1 za 3 liczby kurs 540 dot. Irish Lotto
U buków grasz stawkami od 0,20 euro za zakład.
No i w UK i Irlandii jest raj bo nie ma żadnych chorych ustaw hazardowych i nie trzeba się kryć z graniem
HARTGE dla Twojej informacji to bedzie to ponad poł MILIARDA pln
Scolls nie ma co patrzec na statystyki kto ma więcej, ważne że masz stabilizację finansową do końca życia
w euromilions skresla się 5 liczb z 50 plus dwie szczesliwe od 1do 11
to ktore skreslic ????? kto mi powie dam polowe wygranej ( nie wazne ile to będzie jak wygramy 300 euro to po 150 euro sie policzymy )
to ktore skreslic ????? kto mi powie dam polowe wygranej ( nie wazne ile to będzie jak wygramy 300 euro to po 150 euro sie policzymy )
HARTGE mozesz sobie kupic cała palete barw m5 w zaleznosci od nastroju byc jezdzil albo bialym albo czarnym a na laski czerwonym
https://interactive.lottery.ie/player/draw/purchaseDrawGame.do?gameId=10000005
bo ja nie mam chyba farta , co nie skresle to NIC , choć ostatnio za 2 zaplacili mi 4 euro
bo ja nie mam chyba farta , co nie skresle to NIC , choć ostatnio za 2 zaplacili mi 4 euro
barbs to tak jak ja wiesz ze liczba mozliwych kombinacji w Euro jest 119.000.000
5,10,15,20,25 i 1,11 hehhe
Hart ile byś chciał koników w aucie 500 ci styknie czy nie bedziesz robił siary na drodze i jeszcze do tuningu
ehhehe
ile za to
ja bilet kupie za wlasną kase , tylko jakiś system nam potrzebny zeby wygrac , ... no ale coz pewnie nikt nie bedzie chcial tak , bo pewnie se pomysli aha cos wygrala i zwiala .......eeeeeeeee,
Trise tak 700 mi styknie swoją drogą G power w BMW wyciąga z 800 z kucy