Wpisy 1 033 029 – 1 033 128
25 lipca 2012 16:01 → 25 lipca 2012 18:02, 100 wpisów
scolls
jestem zdania, że informacje mogły by być rzetelniejsze - trochę inaczej czytam raport teesa o wpływach, a inaczej, to samo jest opisane w tygodniku itd itd
W Anglii wiesz, jakie maszyny są używane do losowania, wiesz ,że losują na kilku - prawda ? A tu ? ok - zestaw kul - że nie wiemy - to element losowości
A kwota na wygrane ? - jedynie szacują, a przecież mogliby podawać rzetelnie, i to są tylko części
nicto
powodzenia
PS
'wachlują" ? to wypisz o 22.14,59 tak ze 30 liczb - nie podmienią, bo nie zdążą - prawda ? - I zobacz na skuteczność
jestem zdania, że informacje mogły by być rzetelniejsze - trochę inaczej czytam raport teesa o wpływach, a inaczej, to samo jest opisane w tygodniku itd itd
W Anglii wiesz, jakie maszyny są używane do losowania, wiesz ,że losują na kilku - prawda ? A tu ? ok - zestaw kul - że nie wiemy - to element losowości
A kwota na wygrane ? - jedynie szacują, a przecież mogliby podawać rzetelnie, i to są tylko części
nicto
powodzenia
PS
'wachlują" ? to wypisz o 22.14,59 tak ze 30 liczb - nie podmienią, bo nie zdążą - prawda ? - I zobacz na skuteczność
Robal36 jak dla mnie jesli chodzi o samo losowanie to bylby za duzy przekret i bardzo trudny do zrealizowania
no bo nawet jesli by puscic wodze fantazji i sprobowac wymyslic jak to zrobic to jak to zrealizowacwiem ze teraz sa komputery ze mozna ten obraz ktory widzimy powiedzmy sfabrykowac tzn.maszyna losuje kulki a komputer podmnienia np.wirtualnie cyferki na te ktore maja byc wylosowane
albo kulki sa np."czyste" a pozniej komputerowo "nanoszone" sa te ktore maja wypasc
swoją drogą to ta technologia cywilna ktora my jako zwykli smiertelnicy znamy jest zacofana w stosunku do np.wojskowej i moze cos takiego jest mozliwe
Robal36 a Ty jaki masz powiedzmy nawet fantastyczny pomysl na to ze losuja kulki takie jaka wedlug TS maja wypaść?
A dopiero wtedy nie ma przekrętu kiedy wygra, no teraz tu czeba wpisać - scolls, albo lepiej /zdecydowanie/ - robal ?
basta
matrix
wydaje Ci się
wpadły Twoje, zawsze wpadają, ale Cię, albo mnie - odłączają
idę
basta
matrix
wydaje Ci się
wpadły Twoje, zawsze wpadają, ale Cię, albo mnie - odłączają
idę
ja mysle ze nie ma przekretow w TS bo i tak polowe zabieraja od iloscli zakladow a nie od sumy kumulacji
chyba ze ktos za tym stoi dostanie liczby za lapowke wtedy np szustka trafia w niepozadane rece
w regulaminie nie ma ile jest zabierane bo kwoty sa stale za wygrane nie tak jak w lotto
mysle ze po co mieliby oszukiwac i sie narazac skoro i tak 50% biora czy wiecej
stałe ok , ale - niezależne od wylosowanych liczb ? tzn jeśli wszyscy by zagrali na niskie i niskie by się wyturlały /i nie mówię o wysokościach ograniczonych regulaminem/ - nie było by ciut ciut inaczej w takim losowaniu z proporcjami ?
byloby inaczej jakby kazdy zagral na te same liczby to na pewno by na tym stracili albo zyskali
jak obliczalem to prawie z kazdego losowania zyskuja wiecej z zakladow w mm niz z rachunku prawd
musza kombinowac, ale reasumujac i tak slabiej trafiaja niz powinni ze stat.
i jak wyjasnisz ze typujac krotko przed czasem zamkniecia zakladów mozna szybciej cos wygrac?
to ja zapodam na nie
78,74,70,68,66,65,61,59,58,57,54,50,48,47,46,45,43,40,39,34,30,
28,26,25,23,21,14,11,9,8,5,4,2
z tego z pięć może wlatać
Robal ja zauwazyłem takze tu w UK pewna prawidlowosc jesli chodzi o Euromillions ze kupony wyslane np.godzine przed losowaniem tez maja wieksze sznase w Millionaire Raffle
już takie tyły w jebanym TS- że muszę coś grubszego walnąć -ale ak to zrobić
siedzą i wajchlują przy komputerach st.. wajchlowy Rostkowski,miro,rychu,grzechu
Tez myslisz ze na serio TS oszukuje i potrafi losowac te kulki ktore chce
1033071. scolls 2012-07-25 (16:38) Londyn
Robal wobec tego na czym wobec Ciebie polega przekret w TS?
jaki #cenzura# przekręt ? ?? ???
mówię tylko o braku jakiejś rzetelnej, pełniejszej informacji
i
1033072. scolls 2012-07-25 (16:40) Londyn
i jak wyjasnisz ze typujac krotko przed czasem zamkniecia zakladów mozna szybciej cos wygrac?
nie wiem - ja - nie mam takich informacji i doświadczeń
Robal wobec tego na czym wobec Ciebie polega przekret w TS?
jaki #cenzura# przekręt ? ?? ???
mówię tylko o braku jakiejś rzetelnej, pełniejszej informacji
i
1033072. scolls 2012-07-25 (16:40) Londyn
nie wiem - ja - nie mam takich informacji i doświadczeń
Robal36 jesli chodzi o to pierwsze to komu ma zalezec TS?przeciez tu akurat maja ogromne pole do kretactwa
samo to że nie ma podawanych ile wygranych jest nieodebranych to juz jest sposob na przekrety
samo to że nie ma podawanych ile wygranych jest nieodebranych to juz jest sposob na przekrety
żałuje tylko,że przy kumulacji 18 mln -2 lata temu miałem 5-3.300zł,a nie 6 byłby spokój no mały figiel nie poszczęsciło się-do końcabo potem to już było beznadziejnie z wygraną
pafty to i tak ogromny sukces 5/6 ja przez 18 lat mialem najwiecej 4/5 w dawnego expresa
scolls
a żadnego krzysia na czacie na razie nie ma--- nikt nic nie polewa
a żadnego krzysia na czacie na razie nie ma--- nikt nic nie polewa
scolls
mało drapię na razie , wczoraj 20zł i dziś 10zł w drapkach po 1zł
moje typy na em-- 11,13,33,34,48; 6,7
mało drapię na razie , wczoraj 20zł i dziś 10zł w drapkach po 1zł
moje typy na em-- 11,13,33,34,48; 6,7
mam dziś jokera 5 !!!!!!! jak chcecie wygrac skerslajcie 4 albo 6 na 100% któraś z tych liczb wpadnie
scolls mi w złotowkach styknie nawet te 10% podatku niech se wezma
w moich okolicach 19-latka wykiwała ludzi na 131 tys kurde ma głowe na karku do interesu
scolls a ile masz paskie przejechane ? turbinka jeszcze dobra ?
sprzedawała samochody,sprzet rtv/agd itd.. niby zagarniete przez komornika i właśnie na sprzedaż ale po wpłacie na konto ślad po niej zaginął a i towaru nie wysyłała
scolls na pewno nie w to na czym sie traci na wartości najszybciej
gg
trisetum
scools
ja stawiam.hehe
trisetum
scools
ja stawiam.hehe