Wpisy 1 031 418 – 1 031 517
23 lipca 2012 23:01 → 23 lipca 2012 23:47, 100 wpisów
Dopisano wygrane kaskada
PASKO...co to za badziewie mi wyskakuje przy podsumowaniu grup>??!! Nie mogę podsumować nic
Lila...o tej porze admin się na drugi bok przekręca
a dla tych Przystojniaczków moich warto
lilka kiedy wpadnie do RI? aby nacieszyć oko
lilka kiedy wpadnie do RI? aby nacieszyć oko
Dopisano wygrane jokera
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 1 090 000 złotych
Lila..
sam9...
w spodniach
ty ty , niegrzeczny łobuzie , uważaj , jeszcze cie opluje ten mały
Ale fuksa mialem--5 remisow w pilke i ostatni mecz Akranes- Breidablik w islandzkiej lidze--87 min 0:1,92min 1:1--za 2pln --550 wpadlo
po 23-ciej a tu ostra dyskusja
aaa , to janek zmienia postać rzeczy , mam nadzieję że z kozą wszystko w porządku
Lila...dobranocnarka
Ja też uciekam narka wszystkimdobranoc
bo jescze bym został i zbereznie pomysły zaczęły do głowy przychodzić bo poiiłemnarka
dobra idę obchód zrobić ,bydło napoic co by im sie 77 odechciało a 69 zachciało i lulu
profesor ..dzięki za system ...ładnie sie prezentuje ...myślałem że gorzej to wygląda ..ale może być ciekawie bo jest dużo zwrotów to znaczy 2//3 a to mi odpowiada
13max...uważaj przetestuj go
jackwar...w księdze gosci max ma system odemnie
jackwar...dostałem od profesora na 3/3 ...zobacz u mnie w profilu
profesor ..podoba mi się ale mi przypasował też już mnie bawi a jakie będą emocje teraz i adrenalina
to system pełny , musi wejść ci pare liczb z 11 a to będzie ciężko i tyle zakładów trzeba kreślić
jackwar..wejdz w profil 13max i w księdze gosci jest system
jackwar...165 zakładów
Dobra ja uciekam bawcie się dobrze a jutro samych 10/10.Dobranoc
jackwar...w kilka osób to tak
no tak ale zakładając że musisz no nie policzyłem ale trafić z 6 liczb by się wróciło to kicha
jackwar...system może i dobry jak zakłdy tanie były a terazdo skreslenia na kilka osób
trza było by splodzielnie zrobić lotto
Ale max zyczę powodzenia
mam jeszcze system EXL na 250 zakładow
dobra narka