Wpisy 103 107 – 103 218
21 marca 2010 18:30 → 22 marca 2010 13:29, 100 wpisów
Dla zainteresowanych wynikiem meczu - Jagiellonia przegrywa 0:2.
Sampdoria - Juventus - OBIE SN - 1.72
Marsylia - Lyon - OBIE SN - 1.80
Valencia - Almeria - 1 - 1.61
Real Zaragoza - Barcelona - OVER 2,5 - 1.57
Roeselare - Westerloo - OVER 1,5 - 1.19
Cercle - Brugge - St Truidense - OVER 1,5 - 1.18
Lokeren - Anderlecht - OVER 1,5 - 1.15
Marsylia - Lyon - OBIE SN - 1.80
Valencia - Almeria - 1 - 1.61
Real Zaragoza - Barcelona - OVER 2,5 - 1.57
Roeselare - Westerloo - OVER 1,5 - 1.19
Cercle - Brugge - St Truidense - OVER 1,5 - 1.18
Lokeren - Anderlecht - OVER 1,5 - 1.15
test
Na 10 spotkań można przyjąć że; 9 razy jagiellonia przegra i raz zremisuje.
TOMCIO tak mnie zaraziłeś tą grą na LB że po spacerze na którym troche myślałem o tym i chyba to pewniejsze od końcowego wyniku czy i wskazania 1 lub 2.Ja wiem że nic nie jest łatwe,ale na razie tak mi sie wydaje może dlatego że nie mam doświadczenia w tego typy grze.Z moich typów juz 5 weszło pozostało mi tylko MARSYLIA - LYON o 21.00.Jak nam wpadną 2 bramki to kuponik wejdzie i to nie o kase chodzi tylko o to że sie udało,wzorując sie na twoich typach,i zaniżając over do 1,5 tam gdzie Ty dawałeś over 2,5.Mam nadzieje że nam to wyjdzie.Serdecznie pozdrawiam
kogucik19 >>> Twój kupon jeszce ma szansę wejść
a mój (wirtualny) już nie.
103096. tomcio1972 2010-03-21 (12:12) Łódź
kogucik19 >>> kupon jak kupon
Jeśli wpadną po 2 brameczki w meczu - WEJDZIE
To Twój kupon:
398 Manchester Utd-Liverpool LB 1,5 2 1.25+++++++
399 Fulham-Manchester City LB 1,5 2 1.27 ++++++++
400 Blackburn-Chelsea LB 1,5 2 1.18 +++++++++++++
708 Hamburger-Schalke LB 1,5 2 1.27 +++++++++++++
709 Wolfsburg-Hertha LB 1,5 2 1.12 ++++++++++++++
1008 Bordeaux-Lille LB 1,5 2 1.27 +++++++++++++++
1010 Marseille-Lyon LB 1,5 2 1.27
AKO 4,3
A ja zrobiłbym tak:
390 Blackburn-Chelsea LB 2,5 2 1.75 -------------
698 Hamburger-Schalke LB 2,5 2 1.90 +++++++++++++
699 Wolfsburg-Hertha LB 2,5 2 1.50 ++++++++++++++
1290 Sampdoria-Juventus LB 1,5 2 1.27
1947 Sparta Rotterdam-AZ Alkmaar LB 2,5 2 1.65 -------
AKO: 16.59
Późnym wieczorem okaże się czy te kuponiki WEJDĄ
a mój (wirtualny) już nie.
103096. tomcio1972 2010-03-21 (12:12) Łódź
kogucik19 >>> kupon jak kupon
Jeśli wpadną po 2 brameczki w meczu - WEJDZIE
To Twój kupon:
708 Hamburger-Schalke LB 1,5 2 1.27 +++++++++++++
709 Wolfsburg-Hertha LB 1,5 2 1.12 ++++++++++++++
1008 Bordeaux-Lille LB 1,5 2 1.27 +++++++++++++++
1010 Marseille-Lyon LB 1,5 2 1.27
AKO 4,3
A ja zrobiłbym tak:
390 Blackburn-Chelsea LB 2,5 2 1.75 -------------
698 Hamburger-Schalke LB 2,5 2 1.90 +++++++++++++
699 Wolfsburg-Hertha LB 2,5 2 1.50 ++++++++++++++
1290 Sampdoria-Juventus LB 1,5 2 1.27
1947 Sparta Rotterdam-AZ Alkmaar LB 2,5 2 1.65 -------
AKO: 16.59
Późnym wieczorem okaże się czy te kuponiki WEJDĄ
czy ktoś gra na parki liczb sąsiadujących ? i w jaki sposób?
Halo ktoś tu jest ? puk puk ....albo może ktoś gra liczbami , które wypadły w ostatnich losowaniach jako plusy ?
No tak zapomniałam , że tu już nie ma z kim pisać .....
Witam
Teraz większość spędza czas na statystykach bukmacherskich.
Nowa propozycja napisu u góry strony:
Stronka o bukmacherce,czasami najnowsze wyniki TS
Teraz większość spędza czas na statystykach bukmacherskich.
Nowa propozycja napisu u góry strony:
Stronka o bukmacherce,czasami najnowsze wyniki TS
KUPON 4 (ryzykowny)
2553 Levadiakos-Panthrakikos 1 1.20 +++++++++++
2326 Winterthur-Le Mont 1 1.43 +++++++++++++++
2325 Schaffhausen-Gossau 1 1.43 +++++++++++++
2266 Zurich-Bellinzona 1 1.35 ++++++++++++++
AKO 3,31
No i wyszedł ten ryzykowny kupon.Czyli szczęście mnie tak do końca nie opuściło.NOSSSSS też zwąchał kasiorkę.Więc jestem bardzo szczęśliwy.Pozdrawiam
2553 Levadiakos-Panthrakikos 1 1.20 +++++++++++
2326 Winterthur-Le Mont 1 1.43 +++++++++++++++
2325 Schaffhausen-Gossau 1 1.43 +++++++++++++
2266 Zurich-Bellinzona 1 1.35 ++++++++++++++
AKO 3,31
No i wyszedł ten ryzykowny kupon.Czyli szczęście mnie tak do końca nie opuściło.NOSSSSS też zwąchał kasiorkę.Więc jestem bardzo szczęśliwy.Pozdrawiam
Zgadzam się z tobą ....wygląda na to , że Pasko jest obojętne o czym tu się pisze - byle tylko strona "żyła swoim życiem " a szkoda bo jeszcze rok temu było tu fajnie
kogucik19 to ile ten ryzykowny kupon dał Ci "zarobić "? tak z czystej ciekawości się pytam .....
Nie jest obojętne, dlatego zawsze się cieszę na wpisy pokroju Twojego mysiu-pysiu. Pozdrawiam
Mysia Pysia nie będę podawał kwot bo potem tylko są docinki ,ile to jestem przegrany,i co, i jak, by ktoś zagrał jak by miał moją kase.Napisze Ci tylko że moje zadłużenie zeszło dziś poniżej 3000 zeta w stosunku do długu z początku miesiąca.Nie jest to może wielki sukces ale jednak odzyskuje utopioną kase i konsekwentnie korzystam z rad ludzi mądrzejszych którzy sie nie mądrzą a pomagają jak mogą najlepiej.Sam też sie uczę mimo woli bo coś zawsze w głowie zastaje.Ostatnio podoba mi sie gra na ilość bramek i wzoruje sie na TOMCIU który mi bardzo dużo pomaga bo ukazuje swoją grę i ja korzystam.To tyle.Jak już wyjdę na ZERO zadłużenia to znów zacznę grac przy otwartej kurtynie.Na razie nie ma pewnych ludzi więc można spokojnie sobie grać.Ja byś chciała to na gg moge ci kwotę do twojej wiadomości podać.Pozdrawiam
tak tak rencisto nagle przestales podawac stawki i od razu odrobiles kase buhahhahahaa , lepiej idz po rente na poczte, bo twoje sciemy sa zalosne
kogucik19 ale ja sie pytałam tylko o wygrana z tego kuponu nr 4 ....reszta mnie nie interesuje , więc mam prośbe napisz ile za niego zapłaciłeś a ile wyniosła wygrana - nic więcej .....
Witaj Pasko - a jednak czytasz ten czat :) szkoda , że nie mam odpowiedzi na moje pytania - a przecież tyle osób typuje na tej stronie a nie widać , żeby brały udział w jakiejkolwiek dyskusji .....
Witaj Pasko - a jednak czytasz ten czat :) szkoda , że nie mam odpowiedzi na moje pytania - a przecież tyle osób typuje na tej stronie a nie widać , żeby brały udział w jakiejkolwiek dyskusji .....
PASKO...CZEMU "BRAZIL" JESZCZE NIE ZABLOKOWANY?ON TU WSZYSTKICH OBRAŻA I NIC MU NIE PASUJE.
Tutaj nie warto zaczynać dyskusji,ponieważ tutaj mylą dyskusję z pyskówką
oj brazil teraz nie otrzymam odpowiedzi .....daj spokój ...
neptun przeczytałam i ma gość rację - od dłuższego czasu zauważyłam , że wyroby tej firmu bardzo sie popsuły - pamiętam jak na rynek wypuścili ryż z jabłkami na mleku - coś pysznego a teraz sama woda .....szkoda ...i kisiel też już nie ten co kiedyś :(
neptun przeczytałam i ma gość rację - od dłuższego czasu zauważyłam , że wyroby tej firmu bardzo sie popsuły - pamiętam jak na rynek wypuścili ryż z jabłkami na mleku - coś pysznego a teraz sama woda .....szkoda ...i kisiel też już nie ten co kiedyś :(
ROZUMIEM,ŻE TRZEBA MILCZEĆ I TYLKO PODAWAĆ TYPY, BO W DZIÓB ON-LINE MOŻNA DOSTAĆ.MYŚLAŁEM,ŻE TUTAJ SĄ FACHOWCY GIER ALE WIDZĘ,ŻE NIEKONIECZNIE.POZDRAWIAM NORMALNYCH.
nikogo nie obrazam tylko trzeba tepic farmazoniarzy takich jak ten rencista
Mysia Pysia juz widzisz dlaczego nie podaje stawek i nie podam ci żadnej kwoty.A dla tego co pisze że odrobiłem muszę napisać,że mam teraz troche kuponów wygranych i mógłbym napisać,róże cuda,tylko po co ,jestem jeszcze w plecy i wiara niedowiarków mnie nie rusza.Każdy ma swoją wiare i mnie nic do tego.A poza tym ja gram dla siebie a nie dla pewnego szukającego zaczepki malutkiego pod względem inteligencji człowieka.Nie chce odpowiadać na zaczepki bo znów sie zrobi bagno.Wysyłane kupony są zawsze do wglądu,na forum i często na czacie.I ja gram dla siebie i za swoje.Pozdrawiam
brazil twoja walka skazana jest na przegraną - musisz to zaakceptować ....
Monciak>>
duże litery (wersaliki, takie cuś jak u Ciebie - literki pisane z shiftem) w necie oznaczają krzyk...
Nie krzycz, proszę
pzdr
duże litery (wersaliki, takie cuś jak u Ciebie - literki pisane z shiftem) w necie oznaczają krzyk...
Nie krzycz, proszę
pzdr
jak obliczyla pewna osoba na dzien 17.03.2010 rencista byl na minusie 8600zl i w ciagu 4 dni odrobil 5000zl. to tylko przyklad jak ten zaklamany i zazdrosny o cudza wygrana pieprzy farmazony
kogucik19 a nie możesz napisać jaka jest wygrana z tego kuponu ? pytam się , bo zamieszczacie te typy i jestem po prostu ciekawa jakie są wygrane z tych meczy biorąc pod uwagę za ile wysłsany zakład...nic więcej
monciak>>>
1. po co ten wrzask (Caps Lock)
2. czat jest po to aby rozmawiać i dzielić się uwagami na wszystkie tematy
3. jeżeli szukasz tutaj odpowiedzi na pytania dotyczące gier liczbowych, zapraszam na "Forum", jest tego trochę...
pzdr
1. po co ten wrzask (Caps Lock)
2. czat jest po to aby rozmawiać i dzielić się uwagami na wszystkie tematy
3. jeżeli szukasz tutaj odpowiedzi na pytania dotyczące gier liczbowych, zapraszam na "Forum", jest tego trochę...
pzdr
Witam ponownie.
koguciku19 - nie musisz podawać kropki nad "i", bo można sobie wziąć ja ze średnika, czy tez z wielokropku/a.
Ale fakt jest faktem, dałeś popalić bukowi i to się chwali.
neptun - może trochę za ostro potraktowałeś ludzi, co?
Wszak na 12000 odwiedzających tę stronę odnośnie buków wypowiada się max 20..., a może mniej.
A ci, co już ZAJMUJĄ się bukmacherką, to siedzą na innych stronach i zdziwisz się, bo na nich też pisze się o numerach w TS.
Choć przyznaję , masz rację, z tym że strona powinna się nazywać PISMO = Peace & Money (Pokój i Pieniądze).
Jeśli zaś chodzi o wpis MaćkaXIV to jest to stary jak świat tekst, który różni się od oryginału, że brak w nim opowieści o bandance...
Co do wspomnianego przez Ciebie problemu, neptunie, czyli zaniku zainteresowania grami Lotto w tym nowego i prześwietnego Jokera, to masz całkowitą rację.
Zanik jest, ale trudno się temu dziwić.
Jakiś czas temu jeden z forumowiczów wypisał nasze komentarze pojawiające się po losowaniach, za co ostro mu się dostało. A czy nie miał racji, ze tak jest w istocie?
Czy jest sens dyskutować de facto nie tylko o niczym, ale o tym, że się przegrywa? No bo jeśli są wygrani, to najlepiej niech opiszą swój sposób i po sprawie - wiele osób skorzysta, może wpadną na coś nowego, itd., itp.
naptunie - co prawda zostały podane sposoby typowania liczb pojedynczych, temat ten ciągnąłem przez dość długi okres czasu i od tamtej chwili jakoś nikt nic nowego nie napisał.
Nic nie stoi na przeszkodzie, aby reaktywować ten temat.
mysiu-pyciu - podałaś nowe podejście i zaczęłaś, ale skończyłaś. Jak rozumiem nastąpiła jakaś zmiana, czy o co chodzi?
I na koniec.
Ja osobiście lubię w dyskusji KONKRET, a przy podawaniu liczb od tak sobie, bez jakiejś analizy, to równie dobrze mogę zastosować metodę parzyste <=6/nieparzyste-7,9 i po sprawie. Ani mi to ujmie ani mi to da - najwyżej wygraną.
koguciku19 - nie musisz podawać kropki nad "i", bo można sobie wziąć ja ze średnika, czy tez z wielokropku/a.
Ale fakt jest faktem, dałeś popalić bukowi i to się chwali.
neptun - może trochę za ostro potraktowałeś ludzi, co?
Wszak na 12000 odwiedzających tę stronę odnośnie buków wypowiada się max 20..., a może mniej.
A ci, co już ZAJMUJĄ się bukmacherką, to siedzą na innych stronach i zdziwisz się, bo na nich też pisze się o numerach w TS.
Choć przyznaję , masz rację, z tym że strona powinna się nazywać PISMO = Peace & Money (Pokój i Pieniądze).
Jeśli zaś chodzi o wpis MaćkaXIV to jest to stary jak świat tekst, który różni się od oryginału, że brak w nim opowieści o bandance...
Co do wspomnianego przez Ciebie problemu, neptunie, czyli zaniku zainteresowania grami Lotto w tym nowego i prześwietnego Jokera, to masz całkowitą rację.
Zanik jest, ale trudno się temu dziwić.
Jakiś czas temu jeden z forumowiczów wypisał nasze komentarze pojawiające się po losowaniach, za co ostro mu się dostało. A czy nie miał racji, ze tak jest w istocie?
Czy jest sens dyskutować de facto nie tylko o niczym, ale o tym, że się przegrywa? No bo jeśli są wygrani, to najlepiej niech opiszą swój sposób i po sprawie - wiele osób skorzysta, może wpadną na coś nowego, itd., itp.
naptunie - co prawda zostały podane sposoby typowania liczb pojedynczych, temat ten ciągnąłem przez dość długi okres czasu i od tamtej chwili jakoś nikt nic nowego nie napisał.
Nic nie stoi na przeszkodzie, aby reaktywować ten temat.
mysiu-pyciu - podałaś nowe podejście i zaczęłaś, ale skończyłaś. Jak rozumiem nastąpiła jakaś zmiana, czy o co chodzi?
I na koniec.
Ja osobiście lubię w dyskusji KONKRET, a przy podawaniu liczb od tak sobie, bez jakiejś analizy, to równie dobrze mogę zastosować metodę parzyste <=6/nieparzyste-7,9 i po sprawie. Ani mi to ujmie ani mi to da - najwyżej wygraną.
Robal36>>>to był caps lock a nie shift.i już nie krzyczę jak również zakończyłem pisanie,gdyż wszyscy tutaj szukacie zadymy.
Monciak>>
wierz mi - nie szukam zadym...
A shift, czy capslock, efekt ten sam - przekraczanie netykiety
spokojnej nocy
pzdr
wierz mi - nie szukam zadym...
A shift, czy capslock, efekt ten sam - przekraczanie netykiety
spokojnej nocy
pzdr
brazil - 3000 poniżej długu, więc 8600 - 3000 = 5600.
monciak - nikt z Tobą nie szuka zadymy.
monciak - nikt z Tobą nie szuka zadymy.
Z całą pewnością nie wszyscy, a Ci pierwsi są stopniowo blokowani. Ogólnie przyjąłem zasadę, że wpisy bijące chamstwem w stosunku do innych użytkowników będą karane banem na chacie na czas nieokreślony. Pozdrawiam
Monciak,sąsiedzie tu są też normalni ludzie.Tylko teraz są w konspiracji i czekają na lepsze czasy
SirMavins jeszcze tego tematu nie skończyłam ale miałam nadzieję , że chociaż ktoś napisze , że gra na takie liczby i wtedy nastąpiłaby kontynuacja .....bo temat wart jest kontynuacji ale niestety związany jest z progresją - więc może jednak ktoś ma coś do napisania na ten temat ?
Mysia Pysia widzisz jak potrafią mnie obliczyć.Nawet jak stawek nie podaje oni lepiej widzą o moich finansach,dlatego może zwróć sie do tego księgowego on Ci wszystko powie co kiedy i za ile.A kwota taka nie miała miejsca,ale nie będę ani sie tłumaczył ani udowadniał nikomu niczego.Pozdrawiam i nie będę już dyskutował w tym temacie wiedząc co zostanie napisane jako odpowiedź.Jak szukałem chętnego do gry jako współzawodnictwo to tylko 13max33 sie zgłosił,ale od 2 dni mu coś wypadło bo go nie ma.To tyle pozdrawiam
trudno nie ma co dalej pisać .....brazil wszystko popsułeś ....idę spać ....Dobranoc wszystkim
wie ktoś może ile razy max nie padała zmiana plusa (parzysty/nieparzysty) z kolei?
Mysia Pysia do każdego kuponu masz podane AKO czyli kurs całego kuponu,można sobie łatwo policzyć ile sie zarabia podstawiając różne stawki,wiec nie rozumie twej Ciekawości konkretnej kwoty.Ale jak wejdziesz w mój temat tam do gry razem z 13max33 podawałem stawki i jak łatwo zauważyć,możesz już wyciągnąć wnioski.Co do tego że u Ciebie w temacie nikt nie pisał to musi być jakiś powód.Z tego co pamiętam każdy kto miał inne zdanie był nie mile widziany,wiec gracze przestali pisać.Pozdrawiam
Mysia Pysia>>>>> nigdy nie pytaj się zawodowego (nałogowego hazardzisty) ile jest wygrany lub przegrany, bo nigdy nie dowiesz się prawdy......
To tak jak z wędkarzami, których ryby są o taaaaaaaaaaaaaakie duże, a w rzeczywistości to albo się spłoszyły albo były były jak szprotki.
Z hazardzistami jest podobnie, albo by była wygrana albo jest taka mała jak szprotka 4/10
Pozdr.
To tak jak z wędkarzami, których ryby są o taaaaaaaaaaaaaakie duże, a w rzeczywistości to albo się spłoszyły albo były były jak szprotki.
Z hazardzistami jest podobnie, albo by była wygrana albo jest taka mała jak szprotka 4/10
Pozdr.
witam a ja do buka mam taki typ który sprawdza się w 90% w nba o ile buk wystawia sume punktów na 1 kwartę poniżej 60pkt w meczu golden state wariors gram na + ,czyli więcej ,ako 1.8 golden state rzuca a zarazem traci mnóstwo pkt i raczej nie zchodzą poniżej 60pkt na pierwszą kwartę:)
Witam cieplutko ;) Na cztery typowania 4x 0/5 . Hipciu - żarłoku wyssałeś ze mnie całą intuicję a zostawiłeś swojego ph ;)
Belciu kontakt z Kosmosem przerwany ! Mam ostatnio ostre kłopoty z nawigacją a to zwiastuje katastrofę finansową ;)
Jutro wystawiam na allegro swoją kartę VISA .Zwycięzca otrzyma PIN gratis ;)))
Belciu kontakt z Kosmosem przerwany ! Mam ostatnio ostre kłopoty z nawigacją a to zwiastuje katastrofę finansową ;)
Jutro wystawiam na allegro swoją kartę VISA .Zwycięzca otrzyma PIN gratis ;)))
i jeszcze jedno jestem pełen podziwu dla messiego hattrick dzisiaj ten chłopak ma poprostu smykałkę do zdobywania goli
oooo nie wierzę, ciotka hosia zmartwychwstała.gdzie sie szlajasz?marzanne w wisle topilas???
mysiu-pysiu - rozumiem, ale podałaś liczby z różnych dni i różnych losowań, a więc tylko Ty jesteś w stanie to pociągnąć, bo każda zmiana da inny efekt.
Ja akurat podałem i AKO, i kwoty, i jednostki, i %.
Na życzenie mogę przeliczyć na cenę wody z Marsa.
kogucik19 - nie rozumiem Twojego obrażania się.
Przecież sam napisałeś "moje zadłużenie zeszło dziś poniżej 3000 zeta w stosunku do długu z początku miesiąca".
28 02 2010 miałeś ponad 4500. Potem było różnie.
No, a brazil wyliczył CI że zyskałeś 5000, za to ja powołując się na Twoją i jego wypowiedź obliczyłem, że niedokładnie napisał.
Przecież to proste z tymi wyliczeniami.
Jeśli ma się kursy, AKO, wkład, to zysk będzie różnicą wygrana minus koszt. Wielkiej filozofii tu nie ma.
Aby odrobić 3000, czyli zarobić de facto 3000, przy AKO 3.00 trzeba zainwestować jakieś 1750.
Żadna tajemnica.
Ja akurat podałem i AKO, i kwoty, i jednostki, i %.
Na życzenie mogę przeliczyć na cenę wody z Marsa.
kogucik19 - nie rozumiem Twojego obrażania się.
Przecież sam napisałeś "moje zadłużenie zeszło dziś poniżej 3000 zeta w stosunku do długu z początku miesiąca".
28 02 2010 miałeś ponad 4500. Potem było różnie.
No, a brazil wyliczył CI że zyskałeś 5000, za to ja powołując się na Twoją i jego wypowiedź obliczyłem, że niedokładnie napisał.
Przecież to proste z tymi wyliczeniami.
Jeśli ma się kursy, AKO, wkład, to zysk będzie różnicą wygrana minus koszt. Wielkiej filozofii tu nie ma.
Aby odrobić 3000, czyli zarobić de facto 3000, przy AKO 3.00 trzeba zainwestować jakieś 1750.
Żadna tajemnica.
KUPON 5 (bezpieczny)
398 Manchester Utd-Liverpool LB 1,5 2 1.25 +++++++++++++
399 Fulham-Manchester City LB 1,5 2 1.27 +++++++++++++
708 Hamburger-Schalke LB 1,5 2 1.27++++++++++++
709 Wolfsburg-Hertha LB 1,5 2 1.12 +++++++++++
1008 Bordeaux-Lille LB 1,5 2 1.27 +++++++++++++
1010 Marseille-Lyon LB 1,5 2 1.27 +++++++++++++
AKO 4,3
To fuksior nad fuksiory i zagrany tylko za 2 zeta,to taka moja próba i wyszła żebym to wiedział wcześniej.Pozdrawiam
398 Manchester Utd-Liverpool LB 1,5 2 1.25 +++++++++++++
399 Fulham-Manchester City LB 1,5 2 1.27 +++++++++++++
708 Hamburger-Schalke LB 1,5 2 1.27++++++++++++
709 Wolfsburg-Hertha LB 1,5 2 1.12 +++++++++++
1008 Bordeaux-Lille LB 1,5 2 1.27 +++++++++++++
1010 Marseille-Lyon LB 1,5 2 1.27 +++++++++++++
AKO 4,3
To fuksior nad fuksiory i zagrany tylko za 2 zeta,to taka moja próba i wyszła żebym to wiedział wcześniej.Pozdrawiam
RUSTU2009 bardzo dziękuję za informacje,Pozdrawiam serdecznie i okropnie sie ciesze.
dzisiaj wiekszosc dobrych typow z niezlymi kursami nie wchodzi, tragedia jakas
SirMavins nie pamiętasz jak byłem wyzywany od bankrutów ,zgołaszonych Kogutów,i inne tego rodzaju epitety,wiec co ja mam teraz sie tłumaczyć komuś z moich przegranych czy wygranych.To właśnie oni żądający teraz rozliczeń nadal mnie od rencistów wyzywają.A co ja mam sie takim prostakom tłumaczyć.Ja moge grać fer tylko z tymi co są wobec mnie kulturalni,jak ja w MM wygrywałem to nikt nawet tego nie chciał zauważyć.Jak wygrałem od września do grudnia 2463 zeta,nikogo to nie interesowało.Ale jak zacząłem pewne eksperymenty w bukmacherce które najpierw przynosiły zyski i sie rozuchwaliłem i niestety popłynąłem to nagle stałem sie głównym tematem na forum i na czacie.Gram dla siebie pisze dla siebie,i gram za swoje.Każdy niech swoje liczy i bedzie ok.Jak byłem poniewierany to nikt nie stanął w obronie tylko co niektórzy dolewali oliwy do ognia.Czasem miałem dość,ale jestem za twardy żeby mnie bzdurami pokonać.Wyjdę na zero powiadomię,a właściwie nie powiadomię tylko sobie to dla własnej radochy napisze.Pozdrawiam
Każdy w swoich początkach wtapia kasę - tylko nieliczne jednostki "mają szczęście" i wygrywają.
Odnośnie tego "bankruta" - mimo,że to nie było skierowane do mnie, to też mi sie zrobiło przykro,bo wydaje mi się,że kogoś komu nie idzie to należy raczej pocieszyć,a nie jeszcze zdołować.Więc jeżeli koguciku to będzie dla Ciebie pocieszeniem to przeczytaj.
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2606
Odnośnie tego "bankruta" - mimo,że to nie było skierowane do mnie, to też mi sie zrobiło przykro,bo wydaje mi się,że kogoś komu nie idzie to należy raczej pocieszyć,a nie jeszcze zdołować.Więc jeżeli koguciku to będzie dla Ciebie pocieszeniem to przeczytaj.
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2606
no wlasnie taki jestes farmazoniarz ze wyliczyl twoj ksiegowy pare dni temu byles w plecy ponad 8 tys., i wszystko przegrywales to nagle dziwnym trafem przestales podawac stawki, a tu nagle w 4 dni juz piec tys. zarobione wez sie ogarnij bo jestes taki obludnik ze juz kazdy sie z ciebie smieje pogubiles sie rencino i tyle, a prawda jest taka ze w zyciu nie zagrales kupony za wiecej niz 10zl., wiec siej sobie ten ferment dalej moze znajdziesz jelenia ktory ci w te bajki uwierzy i dowartosciuje biednego rencinke dobrym slowem. ode mnie to tyle rencisto bez honoru i ambicji
brazil farmazony to ty tutaj piszesz w dodatku obrażające koguta,człowieka który cię już od jakiegoś czasu ignoruje.
Miej żeż trochę ambicji,ogarnij się i daj sobie spokój,bo tak naprawdę nikogo tutaj nie interesuje co ty tam sobie myślisz o kogucie. A użytkownikom działasz tylko na nerwy tymi bzdurami.
Miej żeż trochę ambicji,ogarnij się i daj sobie spokój,bo tak naprawdę nikogo tutaj nie interesuje co ty tam sobie myślisz o kogucie. A użytkownikom działasz tylko na nerwy tymi bzdurami.
Witam w ten śliczny poranek.Tak na szybko wytypowałem trochę zdarzeń na chybił i na nosssssa.Oczywiście wszystkie zmiany są jeszcze możliwe bo doradcy mogą jeszcze mi coś zasugerować.Albo ja coś od innych ściągnę.
KUPON 1
1509 Hellas Verona-Giulianova 1 1.42
1701 Betis-Castellon 1 1.45
AKO 2,06
KUPON 2
3058 Rosenborg-Start 1 1.40
3176 Brondby-Randers 1 1.45
AKO 2.03
KUPON 3
1725 Betis-Castellon LB 2,5 1 1.70
3408 Slovacko-Slavia Praga LB 2,5 2 2.00
AKO 3,4
KUPON 4
1160 Angers-Caen LB 2,5 2 2.10
2813 IFK Gothenborg-Hacken LB 2,5 2 1.85
AKO 3,89
No i do boju hej na buka niech mu gól po gardle stuka,niech mu nerw zaskoczy zdrowo bo u graczy dziś będzie kolorowo.Pozdrawiam i życzę samych dobrych typów.
KUPON 1
1509 Hellas Verona-Giulianova 1 1.42
1701 Betis-Castellon 1 1.45
AKO 2,06
KUPON 2
3058 Rosenborg-Start 1 1.40
3176 Brondby-Randers 1 1.45
AKO 2.03
KUPON 3
1725 Betis-Castellon LB 2,5 1 1.70
3408 Slovacko-Slavia Praga LB 2,5 2 2.00
AKO 3,4
KUPON 4
1160 Angers-Caen LB 2,5 2 2.10
2813 IFK Gothenborg-Hacken LB 2,5 2 1.85
AKO 3,89
No i do boju hej na buka niech mu gól po gardle stuka,niech mu nerw zaskoczy zdrowo bo u graczy dziś będzie kolorowo.Pozdrawiam i życzę samych dobrych typów.
http://wiadomosci.onet.pl/2144619,11,wedlug_ustawy_reklamy_lotto_sa_nielegalne,item.html
do poczytania
do poczytania
kogucik19 przeczytałam twoją wczorajszą odpowiedź i nie wiem skąd Ci się wzięło to stwierdzenie , że nie tolerowałam zdania innych graczy ......a ja tobie zadałam proste i bez żadnych podtekstów pytanie : za ile wysłałeś ten kupon i ile wyniosła wygrana - skoro nie potrafisz napisać prostej odpowiedzi to mam podstawy sądzić , że coś jest nie tak .....
Witam.
Niemożliwe, aby zagrał za 2,5 - przez net kupon nie przejdzie.
Niemożliwe, aby zagrał za 2,5 - przez net kupon nie przejdzie.
Pisze MYSIA do KOGUTA
kogucik19 wyjaśnijmy sobie jedną sprawę ; TEN TEMAT NIE ZOSTAŁ ZAŁOŻONY TYLKO DLA CIEBIE ! A JEŻELI NIE MASZ NIC CIEKAWEGO DO NAPISANIA - W SENSIE RADY CO DO LICZB , ICH KOLEJNOŚCI LUB WYBORU TO PROSZĘ NIE PISZ TUTAJ
KOGUT pisze do MYSI
Widzę że mój pobyt u ciebie jest bez sensu masz czas na głupie pisanie a nie masz czasu na napisanie 11 zestawów 3 liczbowych to po cholerę na czacie mnie poruszyłaś graj sobie jak chcesz nic mi do tego ,ale nie tykaj mojego nicka skoro nie potrafisz obronić swoich racji.Więcej juz tu nie napisze bo widzę ze mam do czynienia z nieodpowiedzialnym człowiekiem,graj tylko nic nie pisz o mnie i nie sugeruj ze muszę przełknąć porażkę bo jedyna porażka to ty jesteś,a ciebie sie przełknąć nie da.Pozdrawiam i nic juz tu nie napisze ku uciesze innych.
MYSIA pisze do KOGUTA
Temu Panu już dziękujemy:)
A teraz kogut pisze do Mysi czy my mamy sobie jeszcze coś do powiedzenia chyba nie.Pozdrawiam i twoje myślenie jeżeli występuje w ogóle i Ciebie ten proces mnie nie interesuje.Odpowiedzi zostały juz podane wiec chyba jesteś zadowolona.Miej troche honoru i nie pytaj mnie o nic. Tyle tematów pozaczynałaś i co żaden nieskończony i nie kontynuowany.To wszystko co mam Ci do napisania.Miłego dnia i kontynuacji tematu nie bedzie.
kogucik19 wyjaśnijmy sobie jedną sprawę ; TEN TEMAT NIE ZOSTAŁ ZAŁOŻONY TYLKO DLA CIEBIE ! A JEŻELI NIE MASZ NIC CIEKAWEGO DO NAPISANIA - W SENSIE RADY CO DO LICZB , ICH KOLEJNOŚCI LUB WYBORU TO PROSZĘ NIE PISZ TUTAJ
KOGUT pisze do MYSI
Widzę że mój pobyt u ciebie jest bez sensu masz czas na głupie pisanie a nie masz czasu na napisanie 11 zestawów 3 liczbowych to po cholerę na czacie mnie poruszyłaś graj sobie jak chcesz nic mi do tego ,ale nie tykaj mojego nicka skoro nie potrafisz obronić swoich racji.Więcej juz tu nie napisze bo widzę ze mam do czynienia z nieodpowiedzialnym człowiekiem,graj tylko nic nie pisz o mnie i nie sugeruj ze muszę przełknąć porażkę bo jedyna porażka to ty jesteś,a ciebie sie przełknąć nie da.Pozdrawiam i nic juz tu nie napisze ku uciesze innych.
MYSIA pisze do KOGUTA
Temu Panu już dziękujemy:)
A teraz kogut pisze do Mysi czy my mamy sobie jeszcze coś do powiedzenia chyba nie.Pozdrawiam i twoje myślenie jeżeli występuje w ogóle i Ciebie ten proces mnie nie interesuje.Odpowiedzi zostały juz podane wiec chyba jesteś zadowolona.Miej troche honoru i nie pytaj mnie o nic. Tyle tematów pozaczynałaś i co żaden nieskończony i nie kontynuowany.To wszystko co mam Ci do napisania.Miłego dnia i kontynuacji tematu nie bedzie.
wyzwanie na "pojedynek" to był wpis 102489
ale potem był 102490 i tu cyt.
...może to być gra wirtualna...
hehe
a Wy się nad realiami zastanawiacie
pzdr
ale potem był 102490 i tu cyt.
...może to być gra wirtualna...
hehe
a Wy się nad realiami zastanawiacie
pzdr
Masz rację kogucik19 lepiej tego nie kontynuować , bo ty nie potrafisz czytać tekstu ze zrozumieniem .....a zresztą sam mnie sprowokowałeś i to nie po raz pierwszy - mam wrażenie , że robisz to specjalnie , bo z natury jesteś złośliwy ...każdy kto przeczyta ten temat na forum to wyciągnie odpowiednie wnioski a ty czepiałeś sam nie wiadomo czego......i tyle na ten temat ....na przyszłość będę pamietała , żeby nie zadawać Tobie nawet najprostszych pytań , bo odpowiedzi nie bedzie tylko skończy sie kłótnią
Odnośnie Twojego wpisu koguciku19 to masz rację i jej nie masz.
Może nie wszyscy, ale dużo osób czytało Twój temat o kulkach, sam go zarzuciłeś. Wiesz, jedna wygrana to nie standard, a tu się tego oczekuje. Tzw złotej porady.
Każdy może na ch-t strzelić 10/10 ale już nie każdy dokładnie, ze szczegółami opisuje swoją metodę na grę.
W każdej takiej metodzie ważne jest udowodnienie jej słuszności, inaczej mówiąc pokazanie jakimi mechanizmami się człowiek kieruje i co z tego wynika.
Jeśli zaś chodzi o buki, to dla mnie sprawa jest prosta.
Dla mnie to nie jest zabawa.
Ja nie mogę sobie pozwolić na straty - zresztą mniemam, że wiele osób chce alternatywy dla dotychczasowego TS.
A są to i ci starzy i ci nowi odwiedzający ten portal.
I jak ktoś spojrzy to widzi duże kwoty strat i ogólnie panujące zadowolenie. A tak być nie powinno, bo kasa jest kasa i całkiem trudno się ją uzyskuje. Szkoda potem efekt swojej pracy rozdać.
Wiem, ze próbowano ratować sytuację, ale odrzuciłeś pomoc, bardziej zagłębiając się w dług. Co z tego, ze to nie nasza sprawa, co z tego, że dysponujesz ogromnym kapitałem?
Kilku moich znajomych zaglądnęło tu i oniemiało - musiałem im dopiero wytłumaczyć co i jak, bo nie rozumie podejścia niektórych do gry. W atmosferze wzajemnej nienawiści i przesadnej fascynacji, a przy tym to wszystko z niezrozumiałych powodów.
I o to chodzi.
Pozdrawiam
Może nie wszyscy, ale dużo osób czytało Twój temat o kulkach, sam go zarzuciłeś. Wiesz, jedna wygrana to nie standard, a tu się tego oczekuje. Tzw złotej porady.
Każdy może na ch-t strzelić 10/10 ale już nie każdy dokładnie, ze szczegółami opisuje swoją metodę na grę.
W każdej takiej metodzie ważne jest udowodnienie jej słuszności, inaczej mówiąc pokazanie jakimi mechanizmami się człowiek kieruje i co z tego wynika.
Jeśli zaś chodzi o buki, to dla mnie sprawa jest prosta.
Dla mnie to nie jest zabawa.
Ja nie mogę sobie pozwolić na straty - zresztą mniemam, że wiele osób chce alternatywy dla dotychczasowego TS.
A są to i ci starzy i ci nowi odwiedzający ten portal.
I jak ktoś spojrzy to widzi duże kwoty strat i ogólnie panujące zadowolenie. A tak być nie powinno, bo kasa jest kasa i całkiem trudno się ją uzyskuje. Szkoda potem efekt swojej pracy rozdać.
Wiem, ze próbowano ratować sytuację, ale odrzuciłeś pomoc, bardziej zagłębiając się w dług. Co z tego, ze to nie nasza sprawa, co z tego, że dysponujesz ogromnym kapitałem?
Kilku moich znajomych zaglądnęło tu i oniemiało - musiałem im dopiero wytłumaczyć co i jak, bo nie rozumie podejścia niektórych do gry. W atmosferze wzajemnej nienawiści i przesadnej fascynacji, a przy tym to wszystko z niezrozumiałych powodów.
I o to chodzi.
Pozdrawiam
wiechu100 widzisz tak to jest,że ciekawa osobowość jaką jest kogut - tępiona jest przez innych.
Bardzo często przez ludzi,którzy sami o sobie nie mają nic ciekawego do powiedzenia,więc trzeba dojebać innemu, aby się lepiej poczuć - ot i cała filozofia.
A ja tam lubię czytać koguta,bo ma poczucie humoru i jest normalny - nie jakieś tam dziwadło netowe.
Bardzo często przez ludzi,którzy sami o sobie nie mają nic ciekawego do powiedzenia,więc trzeba dojebać innemu, aby się lepiej poczuć - ot i cała filozofia.
A ja tam lubię czytać koguta,bo ma poczucie humoru i jest normalny - nie jakieś tam dziwadło netowe.
A propos odpowiedzialności to polecam m.in. 3 docinek Usta Usta, tak 6 minuta.
Inwestycja w pola golfowe w Afryce - trzeba być totalnym głąbem, aby takie coś zrobić.
Inwestycja w pola golfowe w Afryce - trzeba być totalnym głąbem, aby takie coś zrobić.
Ogólnie to widzę, że tutaj są ludzie bardzo oki np.Tomcio czy danteV czy SirMavins a jest też kupa głupów typu brazil i śmiem twierdzić iż połowa za 5 pln dałaby się w.......ć w dupę albo kozę do Poznania by gnała a tu chodzi tez o przyjemnosć z grania i obstawiania ja np. wczoraj grałem u takiego buka jak Unibet na gemy, first point in gem i wiecie co przegrałem 200 złotych ale swietnie bawiłem się
Mysia,onaa,Sir Mavins i wszyscy inni, którzy dyskutują z kogucikiem 19.....
To nie tak, ze on sam nie chce wam dokładnie napisać, bo on niestety, ale nie jest w stanie tego gdyż w zasadzie to on nie gra dla pieniędzy,ale dla samego grania!!!
Przecież wszystko się toczy wokół jego "uzależnienia" ,chociaż on będzie temu zaprzeczał.
Te wszystkie jego okrzyki "hej do boju" na buka" czy inne hasła, to tak naprawdę straszenie "słonia przez mrówkę"
Dziwne, że tylu młodych ludzi ma go za jakiegoś nadzwyczajnego człowieka.
Tak nie jest, bo to tylko jeden z wielu wtapiających codziennie określone kwoty uczestnik zakładów lub gier losowych!
To nie tak, ze on sam nie chce wam dokładnie napisać, bo on niestety, ale nie jest w stanie tego gdyż w zasadzie to on nie gra dla pieniędzy,ale dla samego grania!!!
Przecież wszystko się toczy wokół jego "uzależnienia" ,chociaż on będzie temu zaprzeczał.
Te wszystkie jego okrzyki "hej do boju" na buka" czy inne hasła, to tak naprawdę straszenie "słonia przez mrówkę"
Dziwne, że tylu młodych ludzi ma go za jakiegoś nadzwyczajnego człowieka.
Tak nie jest, bo to tylko jeden z wielu wtapiających codziennie określone kwoty uczestnik zakładów lub gier losowych!
SirMavins Napisze Ci jeszcze jedno że właśnie wszyscy oczekują metody gry.A ja NIE MAM METODY gram na wyczucie,szczęście,nossssa i zwłaszcza w kulkach metody nie ma, bo gdyby była to nie było by żadnej tego typu gry.Metod jest tyle ile jest graczy,i każda metoda sprawdza sie w określonym czasie i potem przestaje sie sprawdzać.U was ktoś bez metody i jej podania jest nikim.Jak komuś sie uda trafić,odrazu sie go prosi o podanie liczb na następne losowanie i nagle rozczarowanie - NIE TRAFIŁ.SirMavins twoje podejście do gry ,kasy ,szczęścia jest inne niż moje,i trudno u Ciebie są ważne inne wartości, u mnie inne.Ale nikomu nie będę sie spowiadał,a zwłaszcza tym którzy są w ogóle chamscy i to nie tylko do mnie.A poza tym czy kogut jest gwiazdą tego czatu,to nie jest strona o ornitologi,ani zootechnice.Więc typujcie podawajcie typy a kasę zostawcie w spokoju.Każdy odpowiada za swoją skarpetę,jednemu żal przegranej, drugiemu nie żal.Znam ludzi którzy na basen chodzą tylko do godz 9.00 bo jest taniej o 2 zeta.I co mam mieć do nich żale i pretensje.Ich sprawa i ich kasa,może za oszczędzone 2 zeta wydadzą na coś bardziej fajnego niż basen.Temat rzeka bo kasa lubi cisze i dyskrecje a nie kłapanie na wirtualnej stronie.O interesach mam dość dyskusji w realu,ale to już inna sprawa.
sam zaczelas podawac ile to niby kasy wygrywasz, a jak nie masz argumentow to nagle kasa jest be , juz wiekszosc osob wie ze jestes farmazoniarz, a teraz szukasz "przyjaciol' wsrod nowych powodzenia
kogut , zdecyduj się w końcu na coś , bo czytając twoje wpisy widać ,że nie za tęgo u ciebie pod kopułą z pamięcią , gdyż sam z siebie zadeklarowałeś przecież , że będziesz robił rozliczenia swojej gry - i nikt cię do publicznego tego deklarowania nie zmuszał , więc nie zachowuj się teraz jak ostatni pętak i gówniarz...bo odkąd masz ostro w plecy to cierpisz na zanik pamięci i już rozliczeń nie podajesz , choć to użytkownikom solennie obiecałeś:
"2010-01-06 (08:49)
status kogucik19
Data rejestracji: 2006-03-24
Ilość postów: 4280
1867 Witam serdecznie.Dziś podam moją strategie na grę w zabawie zwanej bukmacherką.Otóż dałem sobie do dyspozycji 1000 zeta na grę.Będzie podawał wszystko co zagram oraz stawki jakimi bedzie to puszczone...."
"2010-02-28 (21:25)
status kogucik19
1867 Witam.Pomimo wygranej to jestem w plecy dokładnie 4594 zeta.Wiem że było więcej,ale nie da sie od razu wygrać i odrobić.Wiec na marzec moje zadanie to odrobić stratę i zarobić 600 zeta.Mam nadzieje że sie uda."
...............................................................
"2010-01-06 (08:49)
status kogucik19
1867 Witam serdecznie.Dziś podam moją strategie na grę w zabawie zwanej bukmacherką.Otóż dałem sobie do dyspozycji 1000 zeta na grę.Będzie podawał wszystko co zagram oraz stawki jakimi bedzie to puszczone...."
"2010-02-28 (21:25)
status kogucik19
1867 Witam.Pomimo wygranej to jestem w plecy dokładnie 4594 zeta.Wiem że było więcej,ale nie da sie od razu wygrać i odrobić.Wiec na marzec moje zadanie to odrobić stratę i zarobić 600 zeta.Mam nadzieje że sie uda."
...............................................................
KUPON 5
880 Dusseldorf-Kaiserslautern LB 1,5 2 1.27
1161 Angers-Caen LB 1,5 2 1.40
1726 Betis-Castellon LB 1,5 2 1.25
AKO 2,22
TOMCIO dzięki za propozycje.Taki zestaw z tego skleciłem.Zobaczymy co wyjdzie.Pozdrawiam i może jeszcze inni skorzystają.Może kiedyś jeszcze sie załapie na "obie strzelą bramki"ale jakoś tego nie czuje.
880 Dusseldorf-Kaiserslautern LB 1,5 2 1.27
1161 Angers-Caen LB 1,5 2 1.40
1726 Betis-Castellon LB 1,5 2 1.25
AKO 2,22
TOMCIO dzięki za propozycje.Taki zestaw z tego skleciłem.Zobaczymy co wyjdzie.Pozdrawiam i może jeszcze inni skorzystają.Może kiedyś jeszcze sie załapie na "obie strzelą bramki"ale jakoś tego nie czuje.
eu-geniusz sam się zachowujesz jak pętak i gówniarz upubliczniając dane jednej z użytkowniczek tego portalu,więc nie wymagaj od innych, aby zachowywali się inaczej.
Ciekawa czyim ty jesteś klonikiem,bo na pewno nie nowym użytkownikiem, za dużą masz wiedzę co się tutaj dzieje ODWAŻNIAKU pod swoim nickiem boisz się pisać hehe
No tak zero odwagi nawet i w necie.
Takie to z Ciebie zero i nic.
Ciekawa czyim ty jesteś klonikiem,bo na pewno nie nowym użytkownikiem, za dużą masz wiedzę co się tutaj dzieje ODWAŻNIAKU pod swoim nickiem boisz się pisać hehe
No tak zero odwagi nawet i w necie.
Takie to z Ciebie zero i nic.
Witam eszystkich :-)
widzę że wojna tu znowu....
ciekawe o co tym razem a czytac mi sienie chce
widzę że wojna tu znowu....
ciekawe o co tym razem a czytac mi sienie chce
Ja po weekendzie -32zł.Troszkę jestem sfrustrowany,ale może mi przejdzie;)))))
EU geniusz tak to wszystko prawda tyko wtedy nie zakładałem takiego ataku na mnie i że moje rozliczenia obrócą sie przeciw mnie i dadzą tyle Radości niektórym oszołomom,którzy zaczęli mnie wyzywać od bankrutów,zgołaszonych Kogutów.Skoro inni nie potrafią docenić czegoś czego nie było tylko potrafią z tego zrobic sobie radochę z przegranej to po co kontynuować dla kogo.Pytam DLA KOGO podawać,dla pewnej grupy chamów których jednak ubywa bo admin zbanował jednego głównego prowodyra a reszta może czeka w kolejce za obrażanie.I zakończcie tą nudną już dyskusje bo kogut to nie pępek świata,a i nie ma koguta w ofercie u buka.
Po dwóch dniach spokoju na czacie wielonikowa panna z Wałbrzych zabiera dziś głos i od razu atmosfera się wyraźnie psuje. Raportował bym do Pasko (to cytat z panny wielonikowej) o wieczny ban dla Niej i dla wszystkich Jej klonów.
kogucik19 czy ty nie widzisz,że EU głupek,to klon któregoś ze stałych bywalców tego portalu,nie ma odwagi by pisać pod swoim nickiem,więc zrobił sobie klonika, ten EU GŁUPEK a może po prostu bana wyłapał i teraz świruje - całe szczęście,że Pasko prosił o info gdy się pojawią tego typu wpisy i będzie banował aż do skutku.