Wpisy 1 030 418 – 1 030 517
23 lipca 2012 12:34 → 23 lipca 2012 13:55, 100 wpisów
Torsan ja to mam fajnie zchodze do żabki ta jest TS i wreacam w takie żeczy jak Zdrapki,Kaskada,Keno i JokeR niegram piepszyć maszyne na ch u j c i ę t r a f i
torsan....nie bierz nigdy tej co Tobie daje tylko ona musi wytargać wszystkie a Ty sobie sam wybierasz
w sumie raz brałem dla kogoś zdrapke to mi wyciągneła i wylosowałem i 15zl było
Aaaaa
a od robajka jakby kto 'zgapiał', to szanse by SE podniósł
NIE wykorzystując
a od robajka jakby kto 'zgapiał', to szanse by SE podniósł
NIE wykorzystując
to robaka można wykorzystać
torsan...tak się zastanawiam czy wieczorem podarować sobie trójeczki a wysłać systemem i 10/10
lila-może byś podała wieczorem liczby na nie i jakieś 10/10 by pomyślał
Witam wszystkich
Lila
Torsan
Robal
Co się działo jak byłam na odwyku od TS, bo jak widzę bonusu nikt jeszcze z kolegów nie zgarnął ?
Lila
Torsan
Robal
Co się działo jak byłam na odwyku od TS, bo jak widzę bonusu nikt jeszcze z kolegów nie zgarnął ?
medea
qbik1984
całkiem to będą, jak mi to samo powiesz PO losowaniu
qbik1984
całkiem to będą, jak mi to samo powiesz PO losowaniu
sambiana nic straconego, bo w następnym losowaniu będzie lepszy dla ciebie układ cyferek
Lila no to trzymam jak się zdecydujesz na 10 skreśleń
Lila no to trzymam jak się zdecydujesz na 10 skreśleń
tak jest, zgadza się, i można też tak pojrzeć, że i więcej informacji i danych do statystyk
gbik1984
Jakbyś miał takie osiągnięcia jak ja w dofinansowaniu TS w ostatnim czasie to też byś sobie zrobił odwyk
A jakbym miała typować to stawiam na drugą dziesiątkę czyli od 11-15 plus 16 oraz 70,35,73. Problem w tym, że moja intuicja nijak się ma z tym co z bębna wypadnie.
Jakbyś miał takie osiągnięcia jak ja w dofinansowaniu TS w ostatnim czasie to też byś sobie zrobił odwyk
A jakbym miała typować to stawiam na drugą dziesiątkę czyli od 11-15 plus 16 oraz 70,35,73. Problem w tym, że moja intuicja nijak się ma z tym co z bębna wypadnie.
Czasem wkurza mie to że taki Johnny Depp ma 1 MILIARD zł a ja niemoge trafić 5/5
Sambiana dzisiejszy dzień to numerologiczna 8, więc idąc magicznym tokiem myślenia jeśli jesteś urodzinową ósemką powinnaś puścić coś z tych : 8,17,26,35,44,53,62,71 oraz wielokrotności 8 czyli 16,24,32,40,48,56,64,72,80
Medea a jak to policzyć by się dowiedzieć ? To z daty urodzenia się bierze?
sambiana
bierzesz dzień urodzenia dodajesz miesiąc i osiemnaście
bierzesz dzień urodzenia dodajesz miesiąc i osiemnaście
Gdzie mozna podgladanac na ktorym miejscu aktualnie jestem w tej nowej lidzie typujacych? Bo jesli nie mozna podgladanac to jest to takie wyczekwianie do konca miesiaca....trochge bezsenu.
sambiana
Lila ma rację jesteś 9 to znaczy, że Twój szczęśliwy dzień to jutro.
Tutaj masz link do takiej fajnej stronki co pozwala na podstawie daty urodzenia oraz imienia ustalić czy dany dzień ma taką cyfrę jak twoja liczba urodzeniowa ( zakładka liczba dnia) a potem już tylko liczba losu i jej wariacje i .... wszystko jest możliwe
http://www.lotto-numerologia.pl/liczby-numerologiczne
Lila ma rację jesteś 9 to znaczy, że Twój szczęśliwy dzień to jutro.
Tutaj masz link do takiej fajnej stronki co pozwala na podstawie daty urodzenia oraz imienia ustalić czy dany dzień ma taką cyfrę jak twoja liczba urodzeniowa ( zakładka liczba dnia) a potem już tylko liczba losu i jej wariacje i .... wszystko jest możliwe
http://www.lotto-numerologia.pl/liczby-numerologiczne