Wpisy 1 030 379 – 1 030 478
23 lipca 2012 11:38 → 23 lipca 2012 13:42, 100 wpisów
dziś zdaje się wielce szanowna p M. Mergiel
A czy >>wraca<< ? - licho wie
w końcu niektórzy twierdzą, że NIC /oprócz stawek i opłacalności/ się nie zmienia
A czy >>wraca<< ? - licho wie
w końcu niektórzy twierdzą, że NIC /oprócz stawek i opłacalności/ się nie zmienia
qbik
A ty z Sanoka moja mama tam dojechała na 6:30 i zaras miała pszesiadke do Pszemyśla mam chate nieopodal Tyrawy Wołowskiej
wczoraj wypadek śmiertelny był w Tyrawie motocyklista stracił panowanie na łuku i zderzył się z samochodem
Torsan ja to mam fajnie zchodze do żabki ta jest TS i wreacam w takie żeczy jak Zdrapki,Kaskada,Keno i JokeR niegram piepszyć maszyne na ch u j c i ę t r a f i
torsan....nie bierz nigdy tej co Tobie daje tylko ona musi wytargać wszystkie a Ty sobie sam wybierasz
w sumie raz brałem dla kogoś zdrapke to mi wyciągneła i wylosowałem i 15zl było
Aaaaa
a od robajka jakby kto 'zgapiał', to szanse by SE podniósł
NIE wykorzystując
a od robajka jakby kto 'zgapiał', to szanse by SE podniósł
NIE wykorzystując
to robaka można wykorzystać
torsan...tak się zastanawiam czy wieczorem podarować sobie trójeczki a wysłać systemem i 10/10
lila-może byś podała wieczorem liczby na nie i jakieś 10/10 by pomyślał
Witam wszystkich
Lila
Torsan
Robal
Co się działo jak byłam na odwyku od TS, bo jak widzę bonusu nikt jeszcze z kolegów nie zgarnął ?
Lila
Torsan
Robal
Co się działo jak byłam na odwyku od TS, bo jak widzę bonusu nikt jeszcze z kolegów nie zgarnął ?
medea
qbik1984
całkiem to będą, jak mi to samo powiesz PO losowaniu
qbik1984
całkiem to będą, jak mi to samo powiesz PO losowaniu
sambiana nic straconego, bo w następnym losowaniu będzie lepszy dla ciebie układ cyferek
Lila no to trzymam jak się zdecydujesz na 10 skreśleń
Lila no to trzymam jak się zdecydujesz na 10 skreśleń