Wpisy 1 025 627 – 1 025 726
20 lipca 2012 15:57 → 20 lipca 2012 18:04, 100 wpisów
marek33
Jokerek będzie wysłany ? czy: 'nie gram w ten badziew' ?
i mykam
Jokerek będzie wysłany ? czy: 'nie gram w ten badziew' ?
i mykam
ostatnio na yt widzialem program golden lotto gosc za ten program za nowa wersje chce 1000 zl
torsan no u mnie w lotto trafilem 2x 3/6 na jednym kuponie i to dwa rozne zestawygdybym połaczył byloby 5/6
musze swoj program poprawic zeby lepiej typowal, ale chyba zrobie ostatnia wersje i juz nic nie poprawiam
angierski niech sobie sam zagra a nie wyludza od naiwniakow kasemoże Ferdek Kiepski by kupił daj namiary to mu wysle pomysł
wiesz do tego trzeba troche wiedzy matematycznej a nie zwykle podejscie takie jak ty
Singapurski Lotek 6z45 plus liczba dodatkowa - do grania w necie:
http://www.singaporepools.com.sg/en/lottery/toto_result.html
http://www.singaporepools.com.sg/en/lottery/toto_result.html
moje na nie77,74,73,71,67,65,58,57,56,55,52,50,48,47,45,43,39,38,33,31,30,26,25,16,11,7,5,3
witajcie ludziki
angierski sluchaj ja przez 18 lat przerobilem tyle pomyslow systemow i innych cudownych srodkow ze na mnie takie propozycje nie robia wrazenia
co to serwery przeciążone że wpisy nie wchodzą
jocia
majwoj
jakie typy na 22 w mm proponujesz?
jocia
majwoj
jakie typy na 22 w mm proponujesz?
scols ...pamietoooj nie wolno mówisz poprosz foto @ sexe
jocia mam czas do 18:30 czasu polskiego i specjalnie pojade wyslac te Twoje numerki
krzysio myslisz ze jocia miala mi wyslac sexfotke chetnie zobacze
dobra znikam..
jocia za duzo chetnych sie zrobilo i jak tak dalej pojdzie to czeka mnie tak jak hipcia bamkrictwo jak nic nie trafimy
scols...twoja @ ..tak pustoo sex ..ty figa gapić
jocia nie smuc sie pojade zaraz wyslac i trzymaj kciuki scanik wysle Ci na @ moze byc
angierski tak ale tamtemu przynajmniej wiadomo o co chodzi,tutaj fiku miku szczęścia niebywałe itp.
może..pewnie, ale jak masz za duzo osób..to sie wycofuje..jeszcze tylko te..liczby i koniec
ak ale zdefiniuj pojecie szczescia w grze - dla mnie to trafienie np 15 a nie 10 liczb na 40 zalozmy to juz daje wygrana
scols ..ja wiem ty nie jesteś pintol twoja rura boi się wysłać@ kobitoo dobra ide tam..
robisz dwa rozklady z 80 na 40 liczb ktore maja najlepsze i nagorsze uklady w calej historii losowan i z tego wyznaczasz 40 liczb
angierski...trafiam bez programu..13/24 liczby .. tak bywa 11/23...itp. czasami nie wyjdzie tak jak dzisiaj
albo system niesymetryczny daje duze zyski albo wcale nie daje zyskow - wiec ile wygrasz zalezy nie od ilosci liczb jaka wybierzesz tylko od ukladu tych liczb
jocia spoko mozesz typowac tym bardziej ze od jutra wysylam codziennie jeden kupon na 27 lipca bo jest do wygrania 100X MILION Ł trzeba sobie podniesc prawdopodobienstwo wygranej
angierski ja nie wróżka,nie wiem.
z oczekujących 20 pewniaków zawsze wejdzie 3 do 8 numerków.
z oczekujących 20 pewniaków zawsze wejdzie 3 do 8 numerków.
no wiadomo mozesz sie wysilac i na kazde losowanie tyle trafiac
bilans jest zawsze na -
popytaj
popytaj
a program typuje od najlepszych liczb w gore, czyli np 23, 20, 49... itd czyli wedlug programu 23, 20 sa najbardziej prawdopodobne teraz trzeba taki system ulozyc zeby 23, 20 byly niezmienne
gdyby tak było jak piszesz to ...
angierski
najlepiej to siebie albo jakiś program nauczyć myśleć
najlepiej to siebie albo jakiś program nauczyć myśleć
angierski "wrzuć" swoje typy do Ligi Typujących zobaczymy po miesiacu jakie bedziesz miał efekty