Wpisy 1 025 227 – 1 025 326
20 lipca 2012 10:47 → 20 lipca 2012 13:03, 100 wpisów
k.rwa miałem 70 zł wygranej pobrałem losów i grałem lotto mini multi i jest prawie przepie...lone z losów w sumie 13 zł i na dzisiaj multi na 5 skr -musiałaby cała 5 wejść bym był do przodu tak to plecy-jebany TS
No nie świruj i TS bywa czasem hojny mnie osobiście udało się wygrać całe 2000 tys./ w mini /
radość z wcelowaniem się w liczby bezcenna
radość z wcelowaniem się w liczby bezcenna
bardzo mi szkoda tych firm hazardowych
Takie ich spotkało neszczęście
Takie ich spotkało neszczęście
z drugiej strony 93 złote za trafienie czwórki w LOTTO to chyba jakiś żart
miliony nie miliony - radość bezcenna
Idę sobie - widzę,że "celebrytka" przyszła,a nie mam dzisiaj bojowego nastroju raczej nostalgiczny
Idę sobie - widzę,że "celebrytka" przyszła,a nie mam dzisiaj bojowego nastroju raczej nostalgiczny
w mini za czówrke płaco nawet 1000 złoty, ale nigdy nie płaco 93 lub 36!!!!! Zenua
mala1438
mirnam -
ile jeszcze jesteś, masz być 'uziemiony' ?
niby są strony, że można zagrać w te nasze, ale ciut za drogie, nie ?
mirnam -
ile jeszcze jesteś, masz być 'uziemiony' ?
niby są strony, że można zagrać w te nasze, ale ciut za drogie, nie ?
mirnam61, Robal_36
ja nie gram w lotto,ale mogliby wiecej płacić za czwórke....za to nie mogę znależć sposobu na mini
ja nie gram w lotto,ale mogliby wiecej płacić za czwórke....za to nie mogę znależć sposobu na mini
drogie, drogie, 'paczyłem' na przebitki i nie tenteges, bo jeden zakład na spółę - "zagraj z szefem ", mimo, że całkowicie gratis - no jakoś mnie nie kusi
W Polsce zakłady są najniższe z całej Europy......
jakby wam przyszło płacić tak wysokie stawki jak np. płacą Węgrzy nasi bratankowie (ponad 1000 forintów za zakład to dopiero byście płakali
jakby wam przyszło płacić tak wysokie stawki jak np. płacą Węgrzy nasi bratankowie (ponad 1000 forintów za zakład to dopiero byście płakali
mala1438
mogliby, oczywiście, ale - musieliby zjechać z ceny, może ze swojej marży, a może zmienić sposób wyliczeń wygranych
mogliby, oczywiście, ale - musieliby zjechać z ceny, może ze swojej marży, a może zmienić sposób wyliczeń wygranych
Robal dzisiaj miałem wychodne to zahaczyłem o zb i co nieco puściłem
lila, mala
gdybyście, w skali od 1-5 miały powiedzieć :
gdzie 1 - bezwzględnie ustawiają, a 5 - zdecydowanie nie, co byście obstawiały ? I podkreślam - mówimy o mm, lotto i mini
gdybyście, w skali od 1-5 miały powiedzieć :
gdzie 1 - bezwzględnie ustawiają, a 5 - zdecydowanie nie, co byście obstawiały ? I podkreślam - mówimy o mm, lotto i mini
I jeszcze jedno pytanie - chciałybyście, jakiś czas, poprowadzić losowania ? wiedząc, jakie czasem lecą komcie ?
lila
jasne - to strona o grach - to pytam o losowania
raz - ja nie bardzo wyobrażam sobie - jednocześnie - grać i myśleć, że mnie ładują - może to dziwne - ale tak mam
a dwa, że przystojny zaje.iście jestem - to wszystkich by zwolnili, no to, czy mogę do tego dopuścić ?
jasne - to strona o grach - to pytam o losowania
raz - ja nie bardzo wyobrażam sobie - jednocześnie - grać i myśleć, że mnie ładują - może to dziwne - ale tak mam
a dwa, że przystojny zaje.iście jestem - to wszystkich by zwolnili, no to, czy mogę do tego dopuścić ?
Robalku...właśnie o to chodzi żeby zwolnili a to że jesteś zajebiście przystojny to nie ulega wątpliwości
czytałem o rekordowym opóźnieniu pociągu Przemyśl-Świnoujście do Szczecina pociąg przyjechał z 10 godzinnym opóźnieniem
lila
ja wiem, ale jednej użytkowniczce /przez pomyłkę/ fotę posłałem - to nie ma jej i napisała, że nie wraca
ja wiem, ale jednej użytkowniczce /przez pomyłkę/ fotę posłałem - to nie ma jej i napisała, że nie wraca
a co by było jakby bez fotoszopa
???????????????????????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????????????????????????????????????
lila-we Wronkach był wypadek pociąg towarowy wypadł z torów i tam stał pewnie
torsan..no właśnie we Wronkach się wykoleił,może to było przyczyną
robili cos na torach i nie słyszeli jak ten ich ostrzegał....a ja to słyszałam i jak hamował....a pózniej jechała karetka....ale nigdy nie przyszłoby mi do głowy ze cos takiego mogło sie stać
mala...to dziwne że nie widzieli ani nie słyszeli nadjeżdżającego pociągu
wczoraj kilka takich [*] zdarzeń na torach było ..
mala1438
No jak ? w skali 1-5 ?
lila
byłaś kiedyś na takiej umownie - 'nastawni' nie wiadomo co z której zapitalać będzie, - założyli zapewne, że tor jest wyłączony i...
http://www.youtube.com/watch?v=pb3ImZ2fwuA
mala1438
No jak ? w skali 1-5 ?
lila
byłaś kiedyś na takiej umownie - 'nastawni' nie wiadomo co z której zapitalać będzie, - założyli zapewne, że tor jest wyłączony i...
http://www.youtube.com/watch?v=pb3ImZ2fwuA
ja tez sie dziwie...albo widzieli i mysleli ze zdaza odskoczyc
Hura
nie wyłapałam jeszcze bana - uzupełniłam profil/acz żadna ze mnie Francuzka / jak za starych dobrych czasów,za typowałam w oczekiwaniu na
nie wyłapałam jeszcze bana - uzupełniłam profil/acz żadna ze mnie Francuzka / jak za starych dobrych czasów,za typowałam w oczekiwaniu na
Witam nie miałam netu.., cos tam sąsiadom naprawiali , a net z komorki ..wyszedł z domu
nadałam kilka kuponików jak nic nie trafie to sobie chyba w łeb strzelę
sara..przestań lepiej komuś strzelić i nawet powiedziałabym Tobie komu
Lilcia
sara
wojtas...stęskniłam się za Tobą jak nie wiem co,albo jeszcze bardziej
Lilcia-wysłałem wtedy na 9 skreśleń ze stawką 3,wletło 6/9
zapodam..moze cos wejdzie z tego : 2,3,6,8,15,16,25,35,39,41,43,44,45,58,59,60,63,65,67,71,74,75,76,78,79,80
alllle...mam wiecej liczb ..te wybrałam..zobaczymy .
znowu nie było dwóch końcówek, więc duzo liczb mozliwych
alllle...mam wiecej liczb ..te wybrałam..zobaczymy .
znowu nie było dwóch końcówek, więc duzo liczb mozliwych
jociu
sara-głupi ma zawsze szczęscie