Wpisy 1 025 071 – 1 025 170
19 lipca 2012 23:30 → 20 lipca 2012 05:24, 100 wpisów
na początku ciągle mnie brała do tablicy ale potem coś jej odbiło i sie na mnie uwzieła
reniuszka...w liceum mieliśmy nauczyciela matematyki zaraz po studiach.Z chęcią chodziłyśmy na jego lekcje i ani razu nie zwiałyśmy
lila no strasznie było trudno,ale miał wyczucie,że nie lubię geometrii i przez 4 lata nie byłam z niej przy tablicy wałkowana,to jeden jedyny plus
torsan..przystojny jesteś to wcale bym się nie zdziwiła jakby się zabujała
reniuszka...a mnie ta menda non stop do tablicy wołała i zawsze nie byłam przygotowana Miałam ważniejsze rzeczy niż przygotować się do matmy np granie w piłkę z kolegami lub koncert w Domu Kultury
Moja nauczycielka historii .. mawiała..siedzicie jak stare ciastka na wystwie w L.O.
no widocznie byłaś u niego na tapecie,lubił pewno się przyglądać
reniuszka..tamta menda to była ONA dopiero w LO ten matematyk był o niebo lepszy
a moja nauczycielka z historii mowiła tak jak lezałem na ławce jeszcze orzeszki i piwo i Miami Beach będzie
no różni bywali nasi nauczyciele,ale najbardziej zapamiętuje się tych co dają popalić
mój geograf w LO mówił tak:siadaj byłaś zdecydowanie lepsza 2+
reniuszka...w LO miałam fajnych nauczycieli a i tak narozrabiałam.Kazałam się nauczycielce od Chemii pocałować w dupęwyszłam ze szkoły a mama w Radzie szkoły była.Wstyd jak nie wiem co.Kij wie co mi wtedy odbiło
torsan...bo człowiek to taka istota że,to co złe automatycznie wymazuje z pamięci ale czasami się nie da
Jak kos nie chciał iśc do opery..to byl pytany na środku ( historia) i wracal.. z pala na miejsce, albo z 3 na szynach
ja się zmywam.Dobrej nocy wam kochani życzę
reniuszka...
jocia...
torsan...
reniuszka...
jocia...
torsan...
reniuszka...ale mama 2 dyszki była tylko starsza ode mnie więc zrozumiała mój eksces
lila...reniucha ..jak juz koniec gadania... ty masz spac szybciuutkoojak drugi robal i znikam...
ja też się zbieram powoli w objęcia Morfeusza,śpijcie smacznie i nie chrapcie,buziolki
ale ale marzyciel i przyśnij w głowie milioner...
wiele osób nic nie idzie wygrooć ..widzisz wziął w kolekturzy za cieka
wiele osób nic nie idzie wygrooć ..widzisz wziął w kolekturzy za cieka
reniuszka ...ja wolę mówić twoja imiona reniucha..ok i poowwoo
no dobrze niech Ci będzie krzysio choć brzmi niezbyt fajnie i wzajemnie
13maxa..ja wiem ty łobuzaki ...co tam u ciebie ..myślisz cyferka czy zaglądoć www XXX
yocoa ...ja juz nie mam sił w glowie liczby i ide
13maxa....ja troche cholery ..zostaw www xxx wyłaż i dawaj tylko 1/1
ok mam takie oto liczby: 65,76,60,39,66,15,35,8,45
jak myślisz jocia coś będzie?
jak myślisz jocia coś będzie?
jak na razie..mam : 65,76,15,35,...60 mozliwe, do 8 i 9 jeszcze nie dotarłam 35..jest mocna, 15 moze bedzie ,76..powinna , i 65 lub 75 tak mam póki co
już dałam 08.. jak beda końcówki 8.. dzisiaj znowu nie było dwóch końcówek..1 i 6 mieszaja sie szyki wtedy
dzien dobry
co to jest 97 zł za czwórkę to bardzo mało w porównaniu z mozliwością jej trafienia
ja chyba jeszcze śpię i myślałem , że to więcej.
W takim razie czerwona kartka dla TS
W takim razie czerwona kartka dla TS