Wpisy 1 024 308 – 1 024 407
19 lipca 2012 13:12 → 19 lipca 2012 13:47, 100 wpisów
jano widze ze dobrze dobierasz typy od 1 do 5 dorzucasz jedna nowa liczbe..
ku.wa ze snu 4/5 -5,30,41,71-62 to był obok cholera ale żal 61,to przez łytą pałę st. wajchlowego Rostkowskiego
na 6 liczb (typ 1, 2, 3) szansa 6/6 = 1:7753 a przy powtorkach 1 + 1 + 2 = 4 4/4 = 1:326 czyli wszystkie liczby trafisz nie za 7753 a za 326 losowaniach
Pewnie że,może.JAk ta menda łysa tam zamiesza to kupony się nadają tylko do jednegodo kosza
ja pamietam jak chodzilem do kolektury jednej to nic eni wygrywalem, a poszedlem do drugiej i odrazu 4/5 w mini
witam.dzisiaj o 14 moreno
angierski..niech losuje co chce byle te pajace nie wychodziły do studia bo jak ich widzę to mi ciśnienie skacze
oni tylko zaciemniaja sytuacje powiedza jakis kawal na iostudzenie porazki
angierski..kawały to ja sobie mogę sama poopowiadać a jak będę chciała ostudzić się po porażce to wpintolę się pod zimny prysznic
wiesiu..taaaa z grubej czy chudej ale ruryaż mi w końcu ktoś pozabiera wszystkie karty i będzie dupa zimna
no zamiast przed telewizorem przezywac to mozna w czasie kompieli
Pyknę sobie kiedyś 10/10 na profilu i będę miała 250 tyś punktów i normalnie Janusz nie nadąży z przysyłaniem zdrapek
wiesiek mam przed sobą krzyż. xl, są literki V i X, ale 6 słów w pierwszej i 4 słowa trafne w drugiej = 30zł, i w xingo 20zł na w sumie 3 kupione
gg
kierwa wieczorem zakup za 20zł krzyżówek xl
coś wkoncu musi wpaść
kierwa wieczorem zakup za 20zł krzyżówek xl
coś wkoncu musi wpaść
czysty zysk z drapek wystarczył na mm, i jeszcze zaskórniaki drobne zostały
wiesiek
ja na razie od droższych drapek robię przerwę-- no w końcu ktoś pustaki i z drobnymi wygranymi też musi ktoś kupić
ja na razie od droższych drapek robię przerwę-- no w końcu ktoś pustaki i z drobnymi wygranymi też musi ktoś kupić
angierski
potrzebuję jeszcze farta w mm-- którego brak, wówczas porzucę drapki
potrzebuję jeszcze farta w mm-- którego brak, wówczas porzucę drapki
to będą zdrapki za punkty
prawd. 1/1 w MM 1:4 a liczba w wiekszosci przypadkow nie wchodzi do 7 * prawd czyli 7 * 4 = 28 losowan, dwojka liczb 1:17 * 7 = 119 losowan, czyli ta dwojka co jest ponizej w tabelce 6,12 niebawem sie pojawi
lila
kokosów w zdrapkach nie ma, a że ja lubię drapać i czasem jeszcze za to zapłacą to.... drapię
kokosów w zdrapkach nie ma, a że ja lubię drapać i czasem jeszcze za to zapłacą to.... drapię
gg znów szarpnąleś 50 dych???
z oczekujących 20 pewniaków, ZAWSZE wchodzą od 3 do 8 sztuk
najdluzej oczekiwane parki, pewniaki - bierzesz prawdopodobienstwo i mnozysz przez 7 i w tych granicach mn.w sie trafi najdluzej oczekiwana
narazie musze kończyć
obowiązki wzywają
grajcie i wygrywajcie
obowiązki wzywają
grajcie i wygrywajcie