Wpisy 1 023 908 – 1 024 007
18 lipca 2012 22:54 → 18 lipca 2012 23:54, 100 wpisów
widziałem
jedno, drugie, trzecie
dobra, to ja też oświadczam -
nie wystawiam ...
Max
damy radę ?
jedno, drugie, trzecie
dobra, to ja też oświadczam -
nie wystawiam ...
Max
damy radę ?
toja..dobranoc
13maxa ...ja teraz 0,5 cm włosów rur ...a ty ile ..prawie 5 cm i krecone jak makaron
jocia..nie je się lodów jak jest r0opny nalot
Tobie chodzi o zabicie bakterii ale nie jak jest z ropa bo można się nabawic jeszcze cięższej anginy
Tobie chodzi o zabicie bakterii ale nie jak jest z ropa bo można się nabawic jeszcze cięższej anginy
http://www.dobramama.pl/pokaz/148772/angina_ropna
Robal..nie śmiej się ze mnieWystawiasz miało być Robal nie pij tyle
Angina ropna
i gorączka do 39 stopni ,wielgaśne migdały z ropnymi nalotami ...Dziewczyny drugi dzień mam problem nawet z przełknięciem śliny...u lekarza byłam dzisiaj(wczoraj się nie dostałam) i dopiero dzisiaj wezmę pierwszą dawkę antybiotyku...
spotkałam się z opinią że można sobie ulżyć przy anginie jedząc lody i zapomniałam zapytać lekarza. Szperam w internecie i są sprzeczne opinie. Może któraś z Was wie czy przy anginie ropnej można dla ulgi jeść lody?
Najlepsza odpowiedź
(1 - 0)
100% Nie wolno jesc lodow przy ropnym zapaleniu!!!!!! Dziewczyno chcesz sobie zaszkodzic? Owszem mozna jesc lody ale nie jak jest ropny nalot!!
Chodzi o tzw wymrozenie ale nie z ropa
i gorączka do 39 stopni ,wielgaśne migdały z ropnymi nalotami ...Dziewczyny drugi dzień mam problem nawet z przełknięciem śliny...u lekarza byłam dzisiaj(wczoraj się nie dostałam) i dopiero dzisiaj wezmę pierwszą dawkę antybiotyku...
spotkałam się z opinią że można sobie ulżyć przy anginie jedząc lody i zapomniałam zapytać lekarza. Szperam w internecie i są sprzeczne opinie. Może któraś z Was wie czy przy anginie ropnej można dla ulgi jeść lody?
Najlepsza odpowiedź
(1 - 0)
100% Nie wolno jesc lodow przy ropnym zapaleniu!!!!!! Dziewczyno chcesz sobie zaszkodzic? Owszem mozna jesc lody ale nie jak jest ropny nalot!!
Chodzi o tzw wymrozenie ale nie z ropa
jocia..nie będe się z tobą kłócić.Chcesz to jedz i zawijaj się w razie czegoś tam w prześcieradła bo ja nie mam zamiaruMnie lekarz wręcz zabronił widocznie masz lepszego .Ja chyba swojemu kuźwa za mało płacę
i żeby takie głupoie pomysły mi nawet przy anginie nie przychodziły do głowy
smoczek....nie chcesz wrócić twoje nicki ...teraz nie rozmawiam ok i ide tam
lila....
lila....
Bonus Multi Multi: 1 000 000 złotych
jocia...a ja Ciebie zapewniam że mój.Bo lekarz ten to mój szwagier
lila..zaraz prawdzę tam pogoda
U mnie padać zaczyna
krzysio ... Ty rurko ..ja mam jak kurczak a Ty jak małpa ...no napisz kiedy goliłeś
lila ...u mnie taka sama pogoda jak po południu ..nie pada deszcz
Lila...
http://www.dobrylekarz.info/opis-choroby/angina.htm
Jedzenie lodów wbrew powszechnej opinii nie powoduje anginy wręcz przeciwnie ; racjonalne hartowanie gardła przez jedzenie i picie chłodnych pokarmów i napojów pomaga ustrzec się przed anginą. Niektórym dzieciom w czasie anginy lody wręcz pomagają, ponieważ zmniejszają ból gardła.
Jedzenie lodów wbrew powszechnej opinii nie powoduje anginy wręcz przeciwnie ; racjonalne hartowanie gardła przez jedzenie i picie chłodnych pokarmów i napojów pomaga ustrzec się przed anginą. Niektórym dzieciom w czasie anginy lody wręcz pomagają, ponieważ zmniejszają ból gardła.
MAX...tez krzysio Tobie pisze że nie gada więcej z Toba bo nie jesteś max
lila
to nie z Ciebie , z siebie się śmieję
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bańKa, czyli plus minus sto losowań bez 10/10 ???
to nie z Ciebie , z siebie się śmieję
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bańKa, czyli plus minus sto losowań bez 10/10 ???
lila..byłem tam i czekałem minuta tak troche burza i deszcz nie ma ,,nie wieje wiatr
smoczek...dobranoc jesteś zboczuch zdejmij majtek i pokaz twoje mamy
Jedzie biedny Mikołajek,nie ma nawet paczki fajek
Sprzedał sanki,renifera jest w***iony jak cholera
Buty mu się rozjebały choć harował przez rok cały
Kalesony ma podarte
futro także gówno warte
Nie pomoże mu nikt w biedzie
wciąż w***ala zgniłe śledzie
Dawno zgubił już prezenty,szwenda się jak ***olnięty
choć już bardzo blisko święta
on po dworcu się pałęta
najebany i beztroski to jest nasz Mikołaj Polski
Sprzedał sanki,renifera jest w***iony jak cholera
Buty mu się rozjebały choć harował przez rok cały
Kalesony ma podarte
futro także gówno warte
Nie pomoże mu nikt w biedzie
wciąż w***ala zgniłe śledzie
Dawno zgubił już prezenty,szwenda się jak ***olnięty
choć już bardzo blisko święta
on po dworcu się pałęta
najebany i beztroski to jest nasz Mikołaj Polski
Lila...mikołaj the best
lila... dobra ide
Lila...dobranoc
Lila...
Robal ja nie wolę żadnego mikołaja bo już wyrosłam z takich bajek Prezenty kupuję sobie sama albo dostaje od .....
Dopisano wygrane multi multi
uciekam i jadobranoc wszystkim narka do jutra
Dopisano wygrane jokera
Dopisano wygrane kaskada