Wpisy 1 023 649 – 1 023 748
18 lipca 2012 21:33 → 18 lipca 2012 22:06, 100 wpisów
torsan..nie wiem,kogoś do pracy ale już nie pamiętam o co tam chodziło
Lila...nie krzycz bo się facet stresuje
nicolla...nie wiem właśnie.Zależy do czego ten kabel ma być.Ja mam do drukarki kabel 5m
profesorze....jakbyś usłyszał jak krzyczę to padłbyś ze śmiechu,bo ja nie umie krzyczeć
co sadzicie o ostatnim losowaniu lotto..... szok liczby jak dla mnie
lila ..nie wazne młody i wiekszy wiek ..ty bedzie miała pierwsza wejcie emerytka ..torsanie cały czas jeszcze ma karwa płaci ZUS
Lila...ja jak krzyczę to mnie słychać daleko ale potem mnie gardlo boli
nicolla..u mnie wieża ,komp,drukarka,DVD ogólnie kabli od c***a muja chyba najlepiej mieś na Wi-Fi
profesorze..ja jak krzyknęłam 3 lata temu nad jeziorem bo żem się wkierwiła to aż anginy ropnej dostałam
torsanie ..to jest ubiezpieczenie ZUSU ...twoja praca zabrane twoja kasa
Lila...nie dobrze dlatego ja nie lubię krzyczeć
krzysio...Ty chyba w dupencję chcesz dostaćGdzie ja na emeryturęTy pójdziesz szybciej
profesorze.....wszyscy na tenisa sobie chodzili i zimne piwko a ja w łóżku 4 tygodnie na antybiotykach .Masakra tfuuuuu ich mać była
Lila...bez piwka 4 tyg masakra
torsanie ..moze nie byłeś w pracy ..dyrektor pracy nic nie powiedział oto zaświadczenie zdrowotne
ale się napijemy
Lila....angina ropna niedobra sprawa
Lila...tylko się nie uruchamiaj
Lila....
Damian.....urwał się to co Ty jeszcze w domu robisz?Do szpitala pędem
Lila..i przy takiej anginie jeść tez jest kiepsko
Lila...kabel i zdjęcie poszło się je****ć
profesorze...piłam tylko rosół cały czas i jogurty jadłam.Schudłam wtedy 7 kg
Lila...7 kg dużo
Damian....ostatni raz Cię prosiłam.Pierwszy i ostatnijak się urwał to kij z kablem
profesorze...wczesniej przytyłam tak że się wyrównało ale na samych zupkach jechałam.Ledwo ślinę przełykałam.Myślałam że,mnie jasna ***a strzeli
lila ...ty zgubiłaś 7 kg schudłaś ..lepiej nie srać kibla..bedzie ciezka
HARTGE
Lila.. to jest tak..angina jest choroba bakteryjną..a bakrerie namazaja sie w cieple..dlatego nie wolno zawijac gardła..szalikiem, kompresem ..to bład.. trzeba schładzac.. np. lodami
jocia..bo jak ktoś anginę ropną i będzie jeszcze jeść lody litrami to gardło będzie bardziej podrażnione.udusiłabym się wtedy chyba już na bank
jocia...ja nie owijałam gardła żadnym ręcznikiem ani szalikiem.Nie miałam świnki tylko anginę.I fakt to choroba bakteryjna ale lody na nia nie pomogą
Jak by mnie gardło bolało i mial bym zjesć lody
co innego..jak wirusy opanują ..gardziołko..
Tak czy siak trzeba schładzać ..gardło ..i antybiotyk
Tak czy siak trzeba schładzać ..gardło ..i antybiotyk
jocia...ciekawe czym schładzać jak nie możesz nic łykać i slinę wypluwasz w ręcznik tak że,o spożywaniu lodów nie ma mowy poza tym lody podrażniłyby gardło i byłoby jeszcze gorzej
zimne piwko
Dawać te...nagrane losowanie... ..
Profsorze..gardło boli jak sie ma angine i zwykły stan zapalny
to chlodna wodę.. unikac ciepłych napoi
to chlodna wodę.. unikac ciepłych napoi
jocia..i co do lodów to dobre na zwykły ból gardła ale nie na anginę
lila...tylko gruby wiecej ma ropa ..moze pijoook ..ja tylko jedna z tyłu w plecy
na zwykły ból gardła..lodów nie powinno sie jeśc..własnie przy anginie.. bo masz ropny stan zapalny ...
lila..takie małe ..wziąłem trzykawka powietrzne ściągnąłem ropa
jocia....jak przy anginie zjadłabym loda to wbiłabym sobie gwóźdź do trumny.Ledwo oddychałam
no własnie połykam ale jak nie możesz łykać to chyba c***owo coś zjeść.A po drugie lody tez mają bakterie i nie zaleca się ich jedzenia przy anginie ropnej
zreszta to jedzenie lodów na bolące gardło to zabobony naszych babć i prababć .lekarze niektórzy to stosuja ale juz nie tak często
Opowiem Wam..mój dziaek..dawno temu, jak był dzieckiem..(nie było jeszcze antybiotyków )zachorował na zapalenie płuc.. miał bardzo wysoka goraczkę.. ponad 40 stopni.. i co lekarz zalecił ? ...zawinięcie dziecka w zimne, mokre prześcieradla.cale ciało.. i dziadek wyzdrowiał.