Wpisy 1 023 621 – 1 023 720
18 lipca 2012 21:25 → 18 lipca 2012 21:55, 100 wpisów
Torsan masakra totalna młodziak ma zawsze przerąbane szczególnie na początku
Niedawno na Podlaśiu zmarła kobieta, która miała....uwaga...110 lat.
ten czat bywa czasami zakręcony radzę uważać
lila tylko żeby ta dzungla czasami łaskawa była i dobrze podpowiadała .... Marcin łatwiej bedzie
Marcin..wiesz jak jest.Ludzie podpowiadają ale nie koniecznie musza wskoczyć te liczby.Czasami lepiej polegać na sobie a nawet częściej niż czasami
ostatnio w keno cos próbuje działac ale przy moim szczęsciu to mijam sie czasami o pare losowań albo jak fundusze się skończą
HARTGE....nie siedz tak szukaj kabla
nicolla...
keno;5,33,42,69,31,40,28,57,59,60,61
torsan..nie wiem,kogoś do pracy ale już nie pamiętam o co tam chodziło
Lila...nie krzycz bo się facet stresuje
nicolla...nie wiem właśnie.Zależy do czego ten kabel ma być.Ja mam do drukarki kabel 5m
profesorze....jakbyś usłyszał jak krzyczę to padłbyś ze śmiechu,bo ja nie umie krzyczeć
co sadzicie o ostatnim losowaniu lotto..... szok liczby jak dla mnie
lila ..nie wazne młody i wiekszy wiek ..ty bedzie miała pierwsza wejcie emerytka ..torsanie cały czas jeszcze ma karwa płaci ZUS
Lila...ja jak krzyczę to mnie słychać daleko ale potem mnie gardlo boli
nicolla..u mnie wieża ,komp,drukarka,DVD ogólnie kabli od c***a muja chyba najlepiej mieś na Wi-Fi
profesorze..ja jak krzyknęłam 3 lata temu nad jeziorem bo żem się wkierwiła to aż anginy ropnej dostałam
torsanie ..to jest ubiezpieczenie ZUSU ...twoja praca zabrane twoja kasa
Lila...nie dobrze dlatego ja nie lubię krzyczeć
krzysio...Ty chyba w dupencję chcesz dostaćGdzie ja na emeryturęTy pójdziesz szybciej
profesorze.....wszyscy na tenisa sobie chodzili i zimne piwko a ja w łóżku 4 tygodnie na antybiotykach .Masakra tfuuuuu ich mać była
Lila...bez piwka 4 tyg masakra
torsanie ..moze nie byłeś w pracy ..dyrektor pracy nic nie powiedział oto zaświadczenie zdrowotne
ale się napijemy
Lila....angina ropna niedobra sprawa
Lila...tylko się nie uruchamiaj
Lila....
Damian.....urwał się to co Ty jeszcze w domu robisz?Do szpitala pędem
Lila..i przy takiej anginie jeść tez jest kiepsko
Lila...kabel i zdjęcie poszło się je****ć
profesorze...piłam tylko rosół cały czas i jogurty jadłam.Schudłam wtedy 7 kg
Lila...7 kg dużo
Damian....ostatni raz Cię prosiłam.Pierwszy i ostatnijak się urwał to kij z kablem
profesorze...wczesniej przytyłam tak że się wyrównało ale na samych zupkach jechałam.Ledwo ślinę przełykałam.Myślałam że,mnie jasna ***a strzeli
lila ...ty zgubiłaś 7 kg schudłaś ..lepiej nie srać kibla..bedzie ciezka
HARTGE
Lila.. to jest tak..angina jest choroba bakteryjną..a bakrerie namazaja sie w cieple..dlatego nie wolno zawijac gardła..szalikiem, kompresem ..to bład.. trzeba schładzac.. np. lodami
jocia..bo jak ktoś anginę ropną i będzie jeszcze jeść lody litrami to gardło będzie bardziej podrażnione.udusiłabym się wtedy chyba już na bank