Wpisy 1 023 574 – 1 023 673
18 lipca 2012 21:13 → 18 lipca 2012 21:38, 100 wpisów
Młoda ekipa rządzi czatem
Lila...poczekaj
Lila czesc rodziny ale nie ma o czym mówić mi generalnie mój wiek nie przeszkadza
lila...ty ty jeden za duzo gadać wszystkie typuj typuj znikam...
Lila...pewnie padniemy obojew wieku 90 lat
gaja..ja 5 lat starsza od Ciebie jestem i mi nikt nic nie wypomina bo wiedzą że ich wszystkich po kolei jak leci zjebac mogę i suchej nitki na nich nie pozostawię.Rodzinka niech się lepiej zajmie swoimi sprawami
Torsan coś o tym wiem szkoła się skończyła to rok na bezrobotnym siedziałem zanim coś znalazłem konkretnego
jeszcze pożyję z 85 lat a potem mogę się zacząć czołgać w stronę cmentarza
Mnie też wypominają wiek w rodzinie ciągle myslą ze mam 10 latjest mi z tym głupio
Lila.....teraz padamy ze smiechu
gaja..nie przejmuj się nigdy innymi .Musisz zawsze patrzeć żeby Tobie było dobrze Bo jak sama o to nie zadbasz to na rodzinkę raczej nie można liczyć
Lila..super trza się smiać
marcinos..
ja też na bezrobociu i jest mi z tym
Torsan masakra totalna młodziak ma zawsze przerąbane szczególnie na początku
Niedawno na Podlaśiu zmarła kobieta, która miała....uwaga...110 lat.
ten czat bywa czasami zakręcony radzę uważać
lila tylko żeby ta dzungla czasami łaskawa była i dobrze podpowiadała .... Marcin łatwiej bedzie
Marcin..wiesz jak jest.Ludzie podpowiadają ale nie koniecznie musza wskoczyć te liczby.Czasami lepiej polegać na sobie a nawet częściej niż czasami
ostatnio w keno cos próbuje działac ale przy moim szczęsciu to mijam sie czasami o pare losowań albo jak fundusze się skończą
HARTGE....nie siedz tak szukaj kabla
nicolla...
keno;5,33,42,69,31,40,28,57,59,60,61
torsan..nie wiem,kogoś do pracy ale już nie pamiętam o co tam chodziło
Lila...nie krzycz bo się facet stresuje
nicolla...nie wiem właśnie.Zależy do czego ten kabel ma być.Ja mam do drukarki kabel 5m
profesorze....jakbyś usłyszał jak krzyczę to padłbyś ze śmiechu,bo ja nie umie krzyczeć
co sadzicie o ostatnim losowaniu lotto..... szok liczby jak dla mnie
lila ..nie wazne młody i wiekszy wiek ..ty bedzie miała pierwsza wejcie emerytka ..torsanie cały czas jeszcze ma karwa płaci ZUS
Lila...ja jak krzyczę to mnie słychać daleko ale potem mnie gardlo boli
nicolla..u mnie wieża ,komp,drukarka,DVD ogólnie kabli od c***a muja chyba najlepiej mieś na Wi-Fi
profesorze..ja jak krzyknęłam 3 lata temu nad jeziorem bo żem się wkierwiła to aż anginy ropnej dostałam