Wpisy 1 023 273 – 1 023 372
18 lipca 2012 17:27 → 18 lipca 2012 18:48, 100 wpisów
ulala
dzięki
dziś rano jeszcze miałem 20zł w krzyż. i 10 w zdrapmaniku, a popołudniu kupiłem krzyż. xl i
dzięki
dziś rano jeszcze miałem 20zł w krzyż. i 10 w zdrapmaniku, a popołudniu kupiłem krzyż. xl i
ulala
a możesz sprawdzić przy okazji , czy w żb u Ciebie wiszą zdrapmany po 50 lub 250zł
a możesz sprawdzić przy okazji , czy w żb u Ciebie wiszą zdrapmany po 50 lub 250zł
sprawdze jutro....po ile te losy bo ja nawet nie wiem jak wygladaja
ulala
to był fart, bo b. rzadko kupuję drapki w marketach- a tak było wczoraj
ex.pensja w nowej soli też w markecie padła
to był fart, bo b. rzadko kupuję drapki w marketach- a tak było wczoraj
ex.pensja w nowej soli też w markecie padła
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
Na dziś parka 5-10
oki sprawdze jutro...bo dzis juz kupony mam nadane
oki sprawdze jutro...bo dzis juz kupony mam nadane
wyniki EM
2 7 24 43 46 8 10
moje
4,10,26,34,44,-2,3
14,15,29,36,45-3,8
2 7 24 43 46 8 10
moje
4,10,26,34,44,-2,3
14,15,29,36,45-3,8
ulala
na krzyżówkę po 3zł fioletową też luknij, czy są po 100zł lub 1 tyś; byłem z 3tyg. temu i takich wygranych nie widziałem
na krzyżówkę po 3zł fioletową też luknij, czy są po 100zł lub 1 tyś; byłem z 3tyg. temu i takich wygranych nie widziałem
wygrane drobnice jak na razie dzis tylko 4/40....choc jak bym zagrała na parki to bym miała 2 parki trafione
ulala
w niedzielę ostatnio byłem w kerfurze i była jeszcze w wersji zielonej- której nie kupuję, zaś wczoraj była już fioletowa wystawiona no i się skusiłem, nr. 011-- zawsze kupuję i sie trafiło
w niedzielę ostatnio byłem w kerfurze i była jeszcze w wersji zielonej- której nie kupuję, zaś wczoraj była już fioletowa wystawiona no i się skusiłem, nr. 011-- zawsze kupuję i sie trafiło
witam wszystkich.Milego popoludnia,a wieczorem wysokich wygranych.
ulala zawsze za dobro dostaniesz dobro a tak to dużo nie kosztuje
ja mam 10/10 z cht na 2 los. i o 14 ani jedna nie siadła- może o 22 polecą te cyferki z profilu drapmana
Użytkownik cyrus67 dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
Użytkownik gg36 dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
gg
mam 19 liczb z tego może z 5-nć puszcza ,itp. itd -
kombinują jak -
mam 19 liczb z tego może z 5-nć puszcza ,itp. itd -
kombinują jak -
majwoj tak kombinują, ale dziś choć samego + trafiłem i 14zł wpadło, ale 2 chybiki bez +
majwoj takie maszyna dała , tam gdzie wczoraj krzyżówkę kupiłem- widać nie wchodzi się 2x do tej samej wody
yhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
to do nikogo było
e46
to do nikogo było
e46
Użytkownik danteV dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
majwoj
już ci pisałem, że typy drapmana tylko z cht- dopóki jest ten bonus- codz. puszczam 1 zakład 10/10 na 2 los bez+,
już ci pisałem, że typy drapmana tylko z cht- dopóki jest ten bonus- codz. puszczam 1 zakład 10/10 na 2 los bez+,
Ulala,Majwoj,GG 36,Robal.
gaja
jak kiedyś tu pisałem, krzyżówkę oprócz nr. 011 i 013 oglądam 5x nim ją kupię, jeśli jest w krzyżówce np. z 14-15 słów z literą A- tej nie kupuję
ja nie kupuję wszystkich drapek: kupuje krzyżówkę, zdrapmana, tfrutti, s7 rzadko,czasem xingo, domino
jak kiedyś tu pisałem, krzyżówkę oprócz nr. 011 i 013 oglądam 5x nim ją kupię, jeśli jest w krzyżówce np. z 14-15 słów z literą A- tej nie kupuję
ja nie kupuję wszystkich drapek: kupuje krzyżówkę, zdrapmana, tfrutti, s7 rzadko,czasem xingo, domino
Robal.Trzymaj
Użytkownik jac11 dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !