Wpisy 1 022 687 – 1 022 786
18 lipca 2012 09:53 → 18 lipca 2012 11:07, 100 wpisów
trisetum
Z miłą chęcią, ale w tym roku miałam już takie powiększenia kilkakrotnie, skutki mizerne w stosunku do zainwestowanych środków a że budżet rodzinny z gumy nie jest .... cóż rozsądek musi czasami wygrać
Z miłą chęcią, ale w tym roku miałam już takie powiększenia kilkakrotnie, skutki mizerne w stosunku do zainwestowanych środków a że budżet rodzinny z gumy nie jest .... cóż rozsądek musi czasami wygrać
medea
szansa na trafienie czegokolwiek w xl 1:4- nie jest tak źle, ale te większe wygrane losowo rozrzucone- u mnie na razie 1x100zł padło i nic więcej , ja w zeszłym tyg. 30zł miałem
szansa na trafienie czegokolwiek w xl 1:4- nie jest tak źle, ale te większe wygrane losowo rozrzucone- u mnie na razie 1x100zł padło i nic więcej , ja w zeszłym tyg. 30zł miałem
r36
może masz trochę racji, gdy częściej w keno grałem częściej wygrywałem- ale znudziły mnie te wygrane typu 5/6, 6/8, 7/9-- no trochę niskie--- przerzuciłem fundusze na mm, ale niestety na razie spodziewanych efektów brak
może masz trochę racji, gdy częściej w keno grałem częściej wygrywałem- ale znudziły mnie te wygrane typu 5/6, 6/8, 7/9-- no trochę niskie--- przerzuciłem fundusze na mm, ale niestety na razie spodziewanych efektów brak
mirnam
szukaj takiej samej, albo tej z 40tyś.i tylko fioletową, nie zieloną
szukaj takiej samej, albo tej z 40tyś.i tylko fioletową, nie zieloną
Właśnie drapnąłem fioletową krzyżówkę i sam fioletowy się zrobiłem.2 wyrazy tylko!Jak zobaczyłem że w moich literach jest X,to wiedziałem że *** będzie.
zdążyłam wysłać i system padł
odebrać 3/6 z lotto już nie dało rady
odebrać 3/6 z lotto już nie dało rady
jeżeli masz y,x a nie masz przykładowo literki A to zgóry wiadomo że *** będzie
wiesiek
Znam ten ból, bo choć raz udało mi się 5 złotych wydrapać to w pozostałych przypadkach tak jak ty trafiłam brak "a" oraz zarówno V jak X
Znam ten ból, bo choć raz udało mi się 5 złotych wydrapać to w pozostałych przypadkach tak jak ty trafiłam brak "a" oraz zarówno V jak X
patrząc na ta krzyżówke to z literka A byłoby 8 słow
a literami H,A byłoby w sumie 10 słów na jednej krzyżówce
a literami H,A byłoby w sumie 10 słów na jednej krzyżówce
często jakich brakuje literek to A,R,M,D,B ja mam zawsze pecha na R
trisetum może warto kupić kilkanaście takich zdrapek z paczki ale nie rozerwanych?z jednej taśmy
trisetum
Rzeczywiście zazwyczaj są dwa całe wyrazy i jakieś drugie tyle, w których brakuje podanych przez ciebie liter
Rzeczywiście zazwyczaj są dwa całe wyrazy i jakieś drugie tyle, w których brakuje podanych przez ciebie liter
Wczoraj pobiłam rekord wygrywalności, a raczej brak wygranych na 15 kuponów wysłanych wszędzie było '0'. Żadnej liczby nie trafiłan, to się nazywa wyczyn
wiesiek
To się nie zawsze sprawdza. Ja 77 złotych w super 7 wydrapałam biorąc po prostu po kolei trzy losy odrywane przez kolektora z taśmy. A od tamtego czasu mogę sobie wybierać i przebierać a i tak nawet 2 złotych nie mam.
To się nie zawsze sprawdza. Ja 77 złotych w super 7 wydrapałam biorąc po prostu po kolei trzy losy odrywane przez kolektora z taśmy. A od tamtego czasu mogę sobie wybierać i przebierać a i tak nawet 2 złotych nie mam.
mala
Ja za to ostatnio mam średnią 3 a w porywach 4 na 10. Może i bym się skusiła na jakiś system, bo przedwczoraj to była nawet 5/10 z +, lecz znając TS i moje zezowate szczęście to akurat w dniu zagrania systemem trafiłabym 0/10, co mi się już kilka razy zdarzyło jak chciałam ograć TS grając systemem
Ja za to ostatnio mam średnią 3 a w porywach 4 na 10. Może i bym się skusiła na jakiś system, bo przedwczoraj to była nawet 5/10 z +, lecz znając TS i moje zezowate szczęście to akurat w dniu zagrania systemem trafiłabym 0/10, co mi się już kilka razy zdarzyło jak chciałam ograć TS grając systemem
wczoraj dałem siostrzeńcowi do zdrapania jasia fasole to sie przestraszył i ropłakal "co to za brzydal na tej kartce"
ja od lipca wygrałem w sumie 4 zł na jakieś 200 zainwestowane w mini,multi i zdrapki
wiesiek
Jeśli gg36 ma rację a zazwyczaj ma to jeśli w paczce jest gwarantowana wygrana 30 zł to co to byłby za interes
Jeśli gg36 ma rację a zazwyczaj ma to jeśli w paczce jest gwarantowana wygrana 30 zł to co to byłby za interes
trisetum
medea76 mam identycznie, jak zagram systemem i czuję liczby to nic nie ma a jak wyślę na ślepo 1 zakład to dużo z nich wpada
Nie wiem jak grać, żeby w końcu coś ustrzelić
medea76 mam identycznie, jak zagram systemem i czuję liczby to nic nie ma a jak wyślę na ślepo 1 zakład to dużo z nich wpada
Nie wiem jak grać, żeby w końcu coś ustrzelić
wiesiek kolegę w niedoli, choć dzięki trafieniu 4/4 moją ukochaną szczęśliwą czwórką 48,50,63,78 bilans mam trochę lepszy
jeśli chodzi o Zdrapkę: ZDRAPMAN, to w mojej kolekturze zdarzył się taki przypadek, że z tej samej paczki już 3 razy były większe wygrane: 2 x 250zł i 1 x 50zł. A co najciekawsze wszystkie wygrane zgarnęła jedna osoba (Starsza Pani - byłam świadkiem)
mala
A najfajniej jest, co mi się często zdarza, że jak masz nosa do liczb to w wybranym losowaniu jest 0 a jakbyś nie zrezygnowała i puściła jeszcze raz to i nawet 8/10 mogłabyś trafić
A najfajniej jest, co mi się często zdarza, że jak masz nosa do liczb to w wybranym losowaniu jest 0 a jakbyś nie zrezygnowała i puściła jeszcze raz to i nawet 8/10 mogłabyś trafić
u mnie w kol wisi troche wyższych wygranych w zdrapkach a jak ja biore jakieś to nie mam nic
mirnam61 dokładnie ale dziś nie odpuszczam, gram do upadłego. Albo oni mnie położą na łopatki albo ja ich
Kiedyś jak pracowałam w kolekturze to miałam sposób na zdrapki i się sprawdzał. teraz odupściłam sobie drapanko, wolę MM
torsan za cholerę nie da rady, ja muszę wygrać i nie przyjmuje do wiadomości przegranej
wiesiek z kolei kiedyś przyszła grupka młodych chłopaków, złożyli się i wzięli za 200zł zdrapkę koniczynkę i wpadło tylko 40 zł łącznie, ale byli wściekli
torsan
mała557
no pisałem juz o tym że to nie jest tak do końca że jak jest w 1 paczce 30 czy 50 to już drugi raz takiej kwoty tam nie ma,babka juz mi nie raz mówiła ze w sz50 było nawet kilka takich wygranych wszystko jest losowo
mała557
no pisałem juz o tym że to nie jest tak do końca że jak jest w 1 paczce 30 czy 50 to już drugi raz takiej kwoty tam nie ma,babka juz mi nie raz mówiła ze w sz50 było nawet kilka takich wygranych wszystko jest losowo
Ja na 14 wytypowałem taka dyszke 7.12.13.23.24.32.35.60.69.70 na sucho
Witam Wszystkich po kolei , życze wysokich wygranych .
moich liczb nie polecam,nie czuję ich jeszcze troche ..myslę.
pewniaczka mam 04.... ale też nie jestem go pewna na 99%
moich liczb nie polecam,nie czuję ich jeszcze troche ..myslę.
pewniaczka mam 04.... ale też nie jestem go pewna na 99%
Jocia.. .
Jocia.. . :-)