Wpisy 1 020 822 – 1 020 921
16 lipca 2012 22:21 → 16 lipca 2012 22:59, 100 wpisów
Użytkownik Pasko dopisał wyniki KASKADY - 01,04,06,07,10,11,15,17,18,19,22,24
No cóż nie jest tak źle 2/4 będzie się przynajmniej za co pobawic jutro
Za to mój Muminek pseudo Mama trafiła 5/10 z plusem
Na razie znikam, bo pogodę mamy taką, że człowiek nawet nie wie kiedy zasypia na siedząco
Za to mój Muminek pseudo Mama trafiła 5/10 z plusem
Na razie znikam, bo pogodę mamy taką, że człowiek nawet nie wie kiedy zasypia na siedząco
***a z tych na NIE wpadły tylko 2 liczby z 15 a z mojej 18 tylko4 o co do c***a walca tu chodzi?
13maxu...gonzaga ..napewno nie ma kupony chyba nic nie był w realu
567 osób oglądało losowanie na Multipasko.. .
lila...po wiem ...tak jest zycie boi się wygroo w kolekturzy ..jak kto mniej zarabia nie gra
lila
tak zaobserwowałem to zjawisko i - spokojnie zobacz może zamieniłaś zapiski
wszystkim zadowolonym
tak zaobserwowałem to zjawisko i - spokojnie zobacz może zamieniłaś zapiski
wszystkim zadowolonym
krzysio ...ile chcesz ja Ci dam ...potrzebuje pracownika na pełny etat praca nocna
dobra znikam... 13maxa ..baw się wiele kobit ok.....nic nie powiem co to było w nocy
Dzisiaj rano nie miałem internetu, a była liczba z mojego snu... .
45...| ...54
45...| ...54
Witam .. pewniaczek ...08... i 3/5...i 4/10 i 3 zakłady w plecki
Trafionych w podanych 7..a w całości..9..bo odrzuciłam 74 i 30
Trafionych w podanych 7..a w całości..9..bo odrzuciłam 74 i 30
Robalku...ale dobrze poszło z tymi na NIE.Siadły tylko dwie i między innymi Ty
Wszystkim gratuluje wygranych , nie wiem kto, bo teraz zdołalam dojść do kompa
jano...dobranoc
13max...no kiedyś było auto słuzbowe ...dawno prowadziłem ganstery mało dał dobra juz ide
krzysio ...jadę w na początku Sierpnia do Poznania ..myślę że tam Cię spotkam na pogadamy
13max...do jakiego Poznania?jak nie zahaczysz o Gniezno to Cię zatłukę
Lila...dobranoc
reniuszka ...ale to tylko dla mojego przyjaciela krzysia nie dla kobiet
Lila ...nie wiem jeszcze ale tak 2 lub 3 Sierpień bedę w Poznaniu ..to kto wie może w trójkę się spotkamy
13maxa ...troche miałem stresy ..ja tak myślałem ganstery ubrania kolor czarne ma pistole w samochodzie albo schował rura...ja tak kurde dobra znikam...
krzysio ..jakie stresy to czysta robota ...będziemy we dwóch śmigać i dzida
dobranoc do jutra narka
13max...daj znać konkretnie to wezmę sobie wolne.Wypijemy jakąś kawę
13maxauu ..kto ja 9 MM kaliber rura..
reniuszka ..isc sprawdz lizaka 13maxa ...
reniuszka ..isc sprawdz lizaka 13maxa ...
13maxa...reniuszka wie tfuuu rura nie smakuje lizaka dobra nie mam czasu uciekam...
reniucha nie jestem jasnowidzem ..
reniucha nie jestem jasnowidzem ..
Chirurg z Izraela mówi: "U nas medycyna jest tak zaawansowana, ze jesteśmy w stanie obciąć facetowi jaja, przeszczepić drugiemu i już po 6-ciu tygodniach będzie biegać w poszukiwaniu pracy". Chirurg z Niemiec mówi na to: "Chwale bardzo za takie osiągnięcia, ale to i tak mało. U nas jesteśmy w stanie wyciąć komuś połowę mózgu, przeszczepić drugiej osobie i już po 4-ech tygodniach będzie latać w poszukiwaniu pracy". Rosyjski chirurg włącza się: "Panowie! Niewątpliwie są to osiągnięcia, ale nie ma co ich równać z naszymi! Jesteśmy w stanie wyciąć polowe serca człowiekowi, przeszczepić drugiemu i już po 2-och tygodniach będzie biegać jak nowo narodzony w poszukiwaniu pracy". Polski Chirurg na to: "Panowie, wasze badania i osiągnięcia są godne podziwu, ale jakaż to pomoc dla jednego człowieka? U nas w Polsce jak 5 lat temu zgarnęliśmy jednego faceta bez jaj, bez mózgu i bez serca. Zrobiliśmy z niego premiera i teraz... cały kraj szuka pracy!
a wcześniej nie widziałam wpisu,no to wyczuł pismo nosem lepiej by wyczuwał cyferki