Wpisy 1 020 397 – 1 020 496
16 lipca 2012 15:56 → 16 lipca 2012 18:07, 100 wpisów
majwoj23 to prawda ale jakieś pokolenie musiało popełnić błąd że te tłuste świnie doszli do koryta
trisetum wtedy czlowiek juz nie pamieta co to HILTI a jeszcze tym czyms kuc
trisetum mój tata ma ponad 50 lat i też pracował całe życie na budowie i co ma teraz kilka groszy renty
w polsce byli tez wielcy krolowie i pol Europy do nas nalezalo i co?poszlo sie je...ć bo jeden chcial sprawiedliwie podzielic na synow
trisetum tak jak mówisz praca w wieku 60 lat praktycznie nie wykonalna bo prędzej tam padniesz
trisetum nie chce się licytować kto jak pracuje ale tak jak mówisz na budowie nigdy w życiu do 67 roku życia
trisetum niech idą ci z rządu za***alać przy betoniarce albo w górnictwie zobaczymy co by powiedzieli np pan Kalisz
a stary Zych to już by dawno kopyta wyciągnął
miroslav
scolls wzajemnie cześć
O to chodzi, by nikt nie dozył...do emerytury.. taki kierowca autokaru np. 67 letni.. podczas jazdy np. dozna udaru..lub zawału..i przy okazji.. pare osób zginie..potencjalnych emerytów
Uciekam w mapki
Uciekam w mapki
i ot to chodzi .
jeszcze zreformować służbę zdrowia żeby emeryta na nic nie było stać i zostanie na łatanie dziury budżetowej
jeszcze zreformować służbę zdrowia żeby emeryta na nic nie było stać i zostanie na łatanie dziury budżetowej
multi na budowie do 67 jakoś tego nie widze zwłaszcza zawody na rusztowaniach,elektrycy,hydraulik jak tam masz 40% pracy to ciezkie kucie juz prędzej ściane postawisz bo cegły przynosi ci halangier jak go maja
--------------------------------
spadam do fryzjera 3 majcie sie
--------------------------------
spadam do fryzjera 3 majcie sie
trisetum no wiadomo różna praca jest na budowie rozbiórki i budowanie
trisetum cześć
miroslav pochmurno się znowu zrobiło i co chwile pada
no trza wygrać 20 mln w lotka za przeproszeniem wysrać im sie pod pałac prezydenta i zacząć żyć jak czlowiek w innym kraju
trisetum
no dobra to ja uciekam życzę wszystkim miłego dnia oraz wysokich wygranych wieczorem cześćdo poklikania
ja ..2/3i znikam..
kurde ..jeden osobo mirnam61 wiedział 18
jocia..
pan majwoj..
jocia..
pan majwoj..
vanilla rzutem na tasme, bo nie miałam zamiaru grac.. liczby ..wydawały sie beznadziejne
kasko.. typuje jeszcze jak cos , to zapodam .. jak zwykle myśle,ze cos bedzie pomimo braku dwóch końcówek...
kasko.. typuje jeszcze jak cos , to zapodam .. jak zwykle myśle,ze cos bedzie pomimo braku dwóch końcówek...
majwoj ..nic nic ..tak śię zycie ..wystawiałem emotka teraz ide taam
a ja się wkurzyłem , nie wysłałem z powodu oszczędności jednego zestawu a miał bym 8/10
pan majwoj ..zaraz powiem 1/1 Najdłużej oczekiwane ty słabo w glowie
majwoj ...teraz 35 ...1/1 ostatnie miejsce ..ja nie wezme
trisetum
ale o 14 patrzyłem i nic nie było na lotto.pl, dopiero niedawno pewnie szczęśliwiec dostarczył
ale o 14 patrzyłem i nic nie było na lotto.pl, dopiero niedawno pewnie szczęśliwiec dostarczył
gaja
na razie nie kupuję za bardzo, puste muszą sprzedać, w krzyż. 6zł i kupiłem domino na odmianę i
na razie nie kupuję za bardzo, puste muszą sprzedać, w krzyż. 6zł i kupiłem domino na odmianę i
trisetum na śląsku są jeszcze w katowicach i u jocii na pewno w innych miastach