Wpisy 1 020 072 – 1 020 171
16 lipca 2012 12:51 → 16 lipca 2012 14:01, 100 wpisów
taaa ? za późno napisałem - zerknij w trzeci temat - kriss, slavo - mylą się ?
o czym wy tu tak ***uszycie
jackwar....coś nadał?
jackwar...to moja osiemnastka 69,80,75,5,12,13,14,18,20,23,24,29,32,34,51,42,68,65
jackwar
co miałeś najmocniejszego w mm i kiedy - mniej więcej ?
co miałeś najmocniejszego w mm i kiedy - mniej więcej ?
Robal...jak się pisze jako ON to po dłuższym czasie może się zapomnieć
z 2 miesiące temu miałem 7/10 , większych wygranych nie miałem niż 7/10
Robalku...to że To to ona to było wiadomo w sumie od początku tylko ja jakoś za późno załapałam a wszyscy mi dawali cynki
oj , długo , nie no kiedyś miałem 8/10 jak pięćdziesiątki nie wchodziły
słynne pierwsze bodaj trzysta szesnaście losowań ?
a 10/10 przy 20 z 70 to 1:2,5 mln ... teraz 1: do prawie 9
a 10/10 przy 20 z 70 to 1:2,5 mln ... teraz 1: do prawie 9
lila
w środowisku ponad tysiąca osób - ile może mieć jakieś problemy ?
I zakładając, że ktoś nie jątrzy ze względów charakterologicznych - z taka wiedzą byłoby Ci łatwiej nie dawać się sprowokować i "podpuszczać" ?
w środowisku ponad tysiąca osób - ile może mieć jakieś problemy ?
I zakładając, że ktoś nie jątrzy ze względów charakterologicznych - z taka wiedzą byłoby Ci łatwiej nie dawać się sprowokować i "podpuszczać" ?
ja na ten przykład mam niezły problem - nie mogę szóstki trafić, a
piątki wchodzą - no ? to co oni tam kombinują ?
piątki wchodzą - no ? to co oni tam kombinują ?
Robal...ja tam nie mam żadnych problemów jedyną osobą która je ma wiesz kto
Robalku bo te losowania to są ustawione tak się własnie ostatnio zastanawiałem
Lila....zastanawiałem?
to trzeba mieć farta , choć myślę że im większa technika tym mięcej możliwości , te zasysanie kulek mi się nie podoba gdyż już sławetny przykład pięćdziesiątek dał do myślenia , przykład Rumunii gdy wylosowano tą samą 6 liczb pod rząd na podobnej maszynie .
kriss...to zastanawiałem odnosi się do wpisu pewnej osoby w PADŁY 3 szóstki
Robalku....czy wszystko co piszesz na czacie jest wklepywane przez X w HYDE PARKU?
Lila , może ty jesteś klonem
tylu do Ciebie słało multum westchnień a tu inna końcówka
tylu do Ciebie słało multum westchnień a tu inna końcówka
lila...
ach te końcowki
jackwar..jak masz jakieś wątpliwości podam Tobie numer telefonu i się przekonasz czy ja to ONA czy ON
Lila...nie dawaj nr bo co sobie twoj chlop pomysli jak beda tel po nocach
Witam wszystkich
ślubu nie bedzie....
kriss...każdy chyba jest wolnym człowiekiem nie? Co to znajomych nie można mieć jak się ma wyjść za mąż czy co?
lila
jano312
kriss22221
jackwar
robal 36
jano312
kriss22221
jackwar
robal 36
multi
lila
jak jakieś bzdury odnoszące się do mp gdzieś wpisywali - też tu skopiowałem i wskazałem jednemu koledze takiemu i tu piszącemu i tam - i trochę się uspokoili, to albo ja też jakieś bzdury jątrzące, albo odwrotnie - mądrości jakieś wiekopomne wypisuję
jak jakieś bzdury odnoszące się do mp gdzieś wpisywali - też tu skopiowałem i wskazałem jednemu koledze takiemu i tu piszącemu i tam - i trochę się uspokoili, to albo ja też jakieś bzdury jątrzące, albo odwrotnie - mądrości jakieś wiekopomne wypisuję
lila...mozna...można.dawaj nr...hehe na ogólnym bedziesz miala wiecej znajomych
lila kupon mam wysłany z resztą jak zawsze
Lila..
A taka chetna była jeszcze chwile temu by dać nr....
Witam wszystkich
Wpadłam na chwilę na losowanie, bo popełniłam dwa kupony na 10 skreśleń całkowicie w ciemno i jestem bardzo ciekawa jak będzie tym razem z moją skutecznością
Wpadłam na chwilę na losowanie, bo popełniłam dwa kupony na 10 skreśleń całkowicie w ciemno i jestem bardzo ciekawa jak będzie tym razem z moją skutecznością
Kobiety zmienne są
medea76
997
lila nie dziękuje żeby nie zapeszyć
mam dwa nr...jeszcze 112
trisetum
służe pomocą w dzien i w nocy
lila
trisetum
medea
medea
kupony w dłoń
medea
jak kilka razy tu czytałem - takie kompletnie 'z czapki' wykazywało się niezłą skutecznością
jak kilka razy tu czytałem - takie kompletnie 'z czapki' wykazywało się niezłą skutecznością
Lila , oj tam , oj tam . za parę lat ja też zmienię płeć by przejść wcześniej na emeryturę