Wpisy 1 019 434 – 1 019 533
15 lipca 2012 20:57 → 15 lipca 2012 21:19, 100 wpisów
Lila no Ty ,to ładnie cie nosiło jak juz kopałas auto,dobrze ze nie wpadłas pod samochód ..................i to zaparkowany
scolls....a ty co mi paluchem tu wymac***esz?Też mam w coś kopnąć?
Gała.. .
Chciałem porównać, ile osób jest w tym samym czasie na czacie MP i Korna.. .
1. Czat Multipasko....75 osob.
2. Strona Korna.......5 osób.. .
Chciałem porównać, ile osób jest w tym samym czasie na czacie MP i Korna.. .
1. Czat Multipasko....75 osob.
2. Strona Korna.......5 osób.. .
Wędrowco no to masz porównanie,mi tam nic nie przeszkadza ,no chyba ze czasami
Gała..jak się karwa nie umie jeździć to się hulajnogą powinno jeździć.Gość chciał ode mnie wyłudzić kasę .Niby miał wgniecione ale jak chciałam z kumplami zobaxczyć auto to nie chciał pokazać buahahaha
scolls..najchętniej to tej gościówie za kierownicą w twarz ale miała szczęście że,nie byłam sama
Na pewnej stronie z modą aktualnie...'buszuje'...19 992 osoby.. .
GAła...chyba Ty mialeś tyle bo ja jeszcze nie.My z Maxiorem wczoraj rozrabialiśmy
Gała...mówię karwa dzwonisz po policję czy ja mam zadzwonić po nichKarwa będzie mi tu złomem pod nogami za***alać
dorotko....noooo normalka.Ja mu odpisałam.Przeciez on pojawia się jak jest sensacja.Widziałas o kiedys piszącego normalnie z jakąś osobą? Ja nieTo tez jakiś *** zasrany
Lila.. .
Gała...baba jechała ,jego żona a on szczekał jebany że juz mu chciałam kaganiec założyć bo bez smyczy był
scolls..ja spokojna jestem ale nie lubię jak ktoś nie ma racji i sam o tym wie a rzuca się jak padalec
siemka witam ponownie
+ 17. Kto mi ...zabrał lato ???
Lila...
dorotko..ja tam nie zaglądam już,nie patrzę na jej fotkę bo karwa jebana w dupę mać ona przynosi pecha i same problemy.Jak najdalej od niej się trzymać.
dorotko..najlepiej trzymać się w bezpiecznej odległości od tego bo to jak dźuma
WN moze ta pani
http://www.youtube.com/watch?v=Bxow7x81D74&feature=results_main&playnext=1&list=PL156E725CDE0514BF
http://www.youtube.com/watch?v=Bxow7x81D74&feature=results_main&playnext=1&list=PL156E725CDE0514BF
Gała..nie wiem gdzie on lubi łaxiź ale następnym razem już nie będę taka miła
Gała...wszystko ok byle by człowiek zdrowy był
scolls....dopiero do domu wróciłam.Na nic nie mam czasu a jak widze jeszcze kilka mend na Forum to mnie mdli
scolls...
lila no mysle ze mdli cie po wczorajszym i dzisiejszym,ale jak mówisz ze tpo nie to ,to musisz byc w ciązy