Wpisy 1 018 934 – 1 019 033
15 lipca 2012 15:57 → 15 lipca 2012 17:07, 100 wpisów
jezeli coraz wiecej ludzi bedzie mysleć tak jak ten pan na filmiku to wszyscy na tym skorzystamy jesli nie to czeka nas czarna przyszlosc bo Ci co maja duzo beda miec jeszcze wiecej a Ci co ledwo dysza beda skazani na wegetacje
HARTGE ja sie na NWO zdecydowanie nie pisze i nie dam sie zniweolic jak cos to pierwszy biore drzewce i do boju
a jak juz dojdzie do chipowania ludzi to ja napewno nie dam sie zaczipowac tak samo szczepis sie na zadne *** nie bede
Scolls ale to już od dawna tak jest bogaci się bogacą biedni biednieją
HARTGE teraz to jest na skale megaswiatowa kiedys nie bylo takiej skali
dla mnie jest to juz ostre przegiecie ze sa ludzie ktorych stac na wszystko albo i wiele wiecej np. kupic sobie krowe w formalinie za miliony funtow bo maja kaprys a gdzie indziej ktos kto jest ambitny i ma talent musi zyc z dnia na dzien bo nie ma mozliwosci sie przebic z powodow czysto finansowych,TO NIE JEST OK I TO MUSI SIE SKONCZYC
HARTGE powiedz mi jaką przyszlosc ma w pl mlody czlowiek ktory idzie do pracy za 1500pln ktory musi zalozyc rodzine kupic dom,wychowac dzieci i odpowiednio je wyksztalcic?pytam sie jak to zrobic za 1500pln?????
HARTGE nic nie masz bo cala Twoja energie pozera jak pasozyt SYSTEM ktory jest oparty na pieniadzu i dojeniu ze spoleczenstwa i to niezaleznie czy w pl czy gdziekolowiek indziej.
a wszystko to pod przykrywką pseudo-wolnosci i pseudo-demokracji
majwoj23 no nie do konca ale pod pewnymi wzgledami napewno bo glodny nie moze byc,zimno tez mu nie moze byc i odlac ma sie tez gdzie
HARTGE gdyby tak ludzie mysleli to obalenie komunizmu tez by bylo niemozliwe a jednak
wiele rzeczy wydawalo sie kiedys niemozliwych a jednak okazalo sie ze cos jest mozliwe
HARTGE mi tego nie tlumacz ja ostatnia pensje w pl mialem 1250 pln
jocia
dzis mwiłem ze bedzie 1,71 no i 18 ale nie weszła
dzis mze wskczyc 18,19,20jak mysliś Jola?
HARTGE ja powiem szczerze ze gdybym mial 20 lat to stawiam wszystko na 1 karte albo woz albo przewoz bo czekac na lepsze jutro to jest glupota wedlug mnie
HARTGE a kto pomoze Tobie za 50 lat jesli nie zalozysz rodziny???
znam takich co maja takie zalozenie:"mam teraz 35 lat zyje za 800pln gdzies tam raz zarabiam raz nie mam to w d...e jak rodzice umra sprzedam mieszkanie na ile starczy kasy na tyle starczy a potem sie wieszam to wszystko" tylko do czego to prowadzi pojedynczego czlowieka i dalej cale spoleczenstwo???
Scolls nie wiem czy dożyję nawet co ja będę myślał co będzie za 50 lat
HARTGE taki marazm do niczego nie prowadzi,szkoda zycia wszystkich tych ludzi bo zycie jest zbyt piekne aby zyc w takim marazmie
HARTGE ale powiedz tak szczerze:po cichu liczysz ze moze to wlasnie do Ciebie usmiechnie sie to szczescie i odmieni sie Twoje zycie jak trafisz 6/6
HARTGE wiesz co mnie ostatnio przerazilorozmawialem z chlopakiem z Wawy ktory przyjechal do Londynu i sprzata na nockach autobusy
i wiesz co on ma 25 lat po studiach angielski w miare i on jest szczesliwy bo ma o niebo lepiej niz w Warszawie bo tam nie ma szans na prace za takie pieniadze jak tu
Scolls właśnie o to chodzi że jest za dużo ludzi i nie każdy przeżyje życie godnie i chociażby tak jakby by chciał
i on bedzie sie rekami i nogami trzymal tyl autobusow i miezzkal w pokoiku do 30 roku zycia bo musi zarobic na mieszkanie poznac dziewczyne zalozyc rodzine itd.
i on juz nic wiecej nie chce a ja mu mowie chlopie obudz sie nie na tym ma polegac zycie,wiem ze masz lepiej ale nie tedy droga
masz studia i chcesz 5 lat sprzatac autobusyzamknac sie w pokoju i jesc najgorsze rzeczy z Lidla,przeciez po tych 5 latach to normalnie sie wykonczysz a nie zalozysz rodziny
ja mu mowie ze nie tedy droga bo sie cofniesz w rozwoju a on ze mu to starczy bo ma o niebo lepiej niz w pl i jakies tam prespektywy
no najgorsze a jakie,kazdy kto przyjezdza do UK przewaznie zaczyna od Lidla
HARTGE zaden szanujacy sie angol nie kupuje w Lidlu a juz nie daj Boze pokazac sie na ulicy z reklamówka Lidla
Świeże,ale jakosc.... jak moze kg. szynki kosztowac mniej jak kg. mięsa ..?? , albo kilogram kiełbaski
angole sie smieja z polakow ze kupuja w Lidlu "kulki mocy" przez to maja takiego powera na budowach
szprycowane konserwantami z wodą i taka to jakość..i sztuczne białko..w kielbaskach tanich..a w parókach sztuczna masa.., która zwiększa objetosc ppod cisnieniem podczas pakowania..do flaczka.. jednym slowem pychotka, a potem cukrzyca, astma .i inne choróbska..biedne dzieci karmione parówkami
osławione "kulki mocy" to po prostu takie jakies mielone miecho w kulkach w sosie pomiodorowym lub jakims takimzapakowanym w konserwe i sprzedawanym za pare pensow
yoo00cia ..no masz twoja 57... teraz sama szukaj inne liczby ja 2/2 i poowwoo
krzysio ..podałes..sprawdziłam i wiedziałam,ze jest pewna .. nie gram liczbami, których nie sprawdze swoimi metodami
Biłam brawo w nocy..za 57 , pamiętasz..
Oki..czas goni..lece dalej
Biłam brawo w nocy..za 57 , pamiętasz..
Oki..czas goni..lece dalej
------
Dzisiaj o godzinie 14 były losowane liczby z bliższej i dalszej rodziny liczby...31.. .
31 >> o1, 03, 10, 13, 26, 31, 52, 62 >>> 7/8
Dzisiaj o godzinie 14 były losowane liczby z bliższej i dalszej rodziny liczby...31.. .
31 >> o1, 03, 10, 13, 26, 31, 52, 62 >>> 7/8
wymiona + sztuczne białko..mam w rodzinie weterynarza.. bada..min.miesko
, czas
, czas
yo0cia.....no ok...
Scolls.. .
Jocia.. .
HARTGE angole sa za blisko swiatowego koryta i za dobrze nakradli po swiecie to im sie raczej karta nie odwroci chyba ze sie zatucza na smierc
HARTGE jak by zrobic z angolami takie doswiadczenie ze dac im 1500pln i kazac zyc przez miesiac w pl to by pouciekali jak szczury z tonacego okretu
Scolls.. .
Za rok wybieram śię do ..GB.
Za rok wybieram śię do ..GB.
scols..nie ściągałem xxx
tylko wziąłem filmy Pirania.3DD.2012
teraz ide tam...
tylko wziąłem filmy Pirania.3DD.2012
teraz ide tam...