Wpisy 1 018 875 – 1 018 974
15 lipca 2012 15:28 → 15 lipca 2012 16:28, 100 wpisów
dla przykladu:parka ktora wygrala 161 milionów funtów
http://www.youtube.com/watch?v=k1ZlXwAcH5I
http://www.youtube.com/watch?v=k1ZlXwAcH5I
tu cie za 2 zł moga zabic
jeden gosciu co wygrał troche milionow musiał spie####ć bo go chciała mafia zabic
taka polska własnie jest.
sam wiesz jak jest...wyjechałes za chlebem bo tu gówno jest
scolls...dokladnie
wbrew pozorom to wlasnie ujawnienie swej tozsamosci po tak ogromnej wygranej jest bardziej bezpieczne niz ukrywanie
kriss takich przypadków w Polsce jest masa ale o tym nie mówia przeca ten co wygrał 25 mln w 2003 to za 3 dni już go nie było brat bosa jest glina i nie raz o tym gadaliśmy
z UK ci milionerzy nie uciekaja chyba...Ba nawet sie afiszuja
w Jastrzebiu tez gościa zgarneli za 6 w lotka wracał z Katowić już pod płotem na niego czekali
HARTGE pewnie pochwalil sie znajomym albo pani w centrum ts dala cynk
mentalność tego kraju zmieni sie za 50 lat. jak rydzyk zdechnie...antysemita jeden co ludziom wode z mózgu robi i wszczepia nienawiść
to co ?
ci co trafiają 6-stke w totka to mafia już na nich czeka z
ci co trafiają 6-stke w totka to mafia już na nich czeka z
zdechnie...tak robal. b to nie człowiek. tylko pies na pieniadze
majwoj23 prawda jest taka ze pewne ryzyko istnieje jak zwykly szary czlowiek bez ukladow i znajomosci nagle dostanie kupe kasy
ja mu tego nie ,życze ale kiedys jego czas nadejdzie. pies kundel
to sa wszystko mity nie wygrywajacych tylko marzących o milionach po wygraniu zupelnie inaczej jest traca kase tylko przez drogie zakupy
pewnie nie jedna babe obracA KUNDEL JEDEN W TEJ pSIARNI
kobylarni
kriss a dziwisz sie ze "jedzie" na żydkow?przecież to konkurencja do koryta tak samo jak iluminaci i cala reszta
colls....nie dziwi mnie juz nic w tym kraju. moglem sie uczyc dalej lub zostac ksiedzem to bym nie narzekał
Ale jestem człowiekiem a nie naciągaczem w sutannie
kriss dla mnie tzw.kosciol to jest organizacja głeboko przestepcza i nie chce miec z nimi nic wspolnego
scolls...dobry...ale tam tez ciezko sie do koryta dobrać
scolls
niech ktos da inne argumenty to zmienie zdanie na ten pomiot żmijowy
niech ktos da inne argumenty to zmienie zdanie na ten pomiot żmijowy
kriss mam kuzyna ktory byl w seminarium i zrezygnowal bo...zaliczyl wpadke
jocia co tam na obiad mials ?
scolls...robilem kiedys w nocnym klubie i wiem co te oblesne foki w sutannie wyrabiaja. i tak jest 99% tych ksiezy
scolls....juz koncze na ich temat bo nie chce sobie weekenu psuć
driny im robilem a oni macali babeczki na rurkach szmaciarze
kriss ale ksieza to jest jedna strona medalu a co robia np.wielkie korporacje finansowe z nasza rzeczywistosciato jest dopiero ku******o
u nas ksiądz jak rozwalił furę po pijaku to kupił taka sama żeby ludzie nie wiedzieli .
jak kogos interesuje troszke inne spojrzenie na rzeczywistosc to polecam cos takiego:
www.niezaleznatelewizja.pl
poogladajcie sobie i zobaczcie co wielcy tego świata robia z nami czyli tzw.zwyklymi szarymi ludzmi co to marza o 6 w totka
www.niezaleznatelewizja.pl
poogladajcie sobie i zobaczcie co wielcy tego świata robia z nami czyli tzw.zwyklymi szarymi ludzmi co to marza o 6 w totka
a na poczatek proponuje zobaczyc TO:
http://www.youtube.com/watch?v=vERWZHWfGT4&feature=relmfu
i troszke sie nad tym zastanowic
http://www.youtube.com/watch?v=vERWZHWfGT4&feature=relmfu
i troszke sie nad tym zastanowic
jezeli coraz wiecej ludzi bedzie mysleć tak jak ten pan na filmiku to wszyscy na tym skorzystamy jesli nie to czeka nas czarna przyszlosc bo Ci co maja duzo beda miec jeszcze wiecej a Ci co ledwo dysza beda skazani na wegetacje
HARTGE ja sie na NWO zdecydowanie nie pisze i nie dam sie zniweolic jak cos to pierwszy biore drzewce i do boju
a jak juz dojdzie do chipowania ludzi to ja napewno nie dam sie zaczipowac tak samo szczepis sie na zadne *** nie bede
Scolls ale to już od dawna tak jest bogaci się bogacą biedni biednieją
HARTGE teraz to jest na skale megaswiatowa kiedys nie bylo takiej skali
dla mnie jest to juz ostre przegiecie ze sa ludzie ktorych stac na wszystko albo i wiele wiecej np. kupic sobie krowe w formalinie za miliony funtow bo maja kaprys a gdzie indziej ktos kto jest ambitny i ma talent musi zyc z dnia na dzien bo nie ma mozliwosci sie przebic z powodow czysto finansowych,TO NIE JEST OK I TO MUSI SIE SKONCZYC
HARTGE powiedz mi jaką przyszlosc ma w pl mlody czlowiek ktory idzie do pracy za 1500pln ktory musi zalozyc rodzine kupic dom,wychowac dzieci i odpowiednio je wyksztalcic?pytam sie jak to zrobic za 1500pln?????
HARTGE nic nie masz bo cala Twoja energie pozera jak pasozyt SYSTEM ktory jest oparty na pieniadzu i dojeniu ze spoleczenstwa i to niezaleznie czy w pl czy gdziekolowiek indziej.
a wszystko to pod przykrywką pseudo-wolnosci i pseudo-demokracji
majwoj23 no nie do konca ale pod pewnymi wzgledami napewno bo glodny nie moze byc,zimno tez mu nie moze byc i odlac ma sie tez gdzie
HARTGE gdyby tak ludzie mysleli to obalenie komunizmu tez by bylo niemozliwe a jednak
wiele rzeczy wydawalo sie kiedys niemozliwych a jednak okazalo sie ze cos jest mozliwe
HARTGE mi tego nie tlumacz ja ostatnia pensje w pl mialem 1250 pln
jocia
dzis mwiłem ze bedzie 1,71 no i 18 ale nie weszła
dzis mze wskczyc 18,19,20jak mysliś Jola?
HARTGE ja powiem szczerze ze gdybym mial 20 lat to stawiam wszystko na 1 karte albo woz albo przewoz bo czekac na lepsze jutro to jest glupota wedlug mnie
HARTGE a kto pomoze Tobie za 50 lat jesli nie zalozysz rodziny???
znam takich co maja takie zalozenie:"mam teraz 35 lat zyje za 800pln gdzies tam raz zarabiam raz nie mam to w d...e jak rodzice umra sprzedam mieszkanie na ile starczy kasy na tyle starczy a potem sie wieszam to wszystko" tylko do czego to prowadzi pojedynczego czlowieka i dalej cale spoleczenstwo???
Scolls nie wiem czy dożyję nawet co ja będę myślał co będzie za 50 lat