Wpisy 1 018 387 – 1 018 486
15 lipca 2012 09:48 → 15 lipca 2012 12:04, 100 wpisów
trisetum ja myślę że ludzie nie wiedzą, że są jeszcze 3gł wygrane--- bo niby kto im o tym powie,
slawek
to dawaj - kupuj wszystkie i zdrapuj - w moim imieniu - kasiorę odliczysz sobie z mojej wygranej
to dawaj - kupuj wszystkie i zdrapuj - w moim imieniu - kasiorę odliczysz sobie z mojej wygranej
r36
to już wiesz gdzie spędzisz urlop, na górnym ślasku--ewentualnie w beskidzie śląskim
to już wiesz gdzie spędzisz urlop, na górnym ślasku--ewentualnie w beskidzie śląskim
kaśka
nie uwierzysz ale włąśnie go już jem na śniadanko-- przepis chcesz na czat czy @
nie uwierzysz ale włąśnie go już jem na śniadanko-- przepis chcesz na czat czy @
wiecie - jeśli chodzi o cenę - tego wynalazku, to i ja i gostek w zaprzyjaźnionej kolekturze byliśmy mocno zaskoczeni zainteresowaniem Pierwszego dnia patrzyliśmy na ten wynalazek z pobłażliwym uśmiechem - błyskotki - wodotryski, złocenia, jak dla dzieci, a zeszło migiem... I to jest chyba znowu ta magia "wysokich wygranych" - zobaczcie, co się robi przy takich 20-u bańkach - mimo ceny - która spowodowała taki odpływ grających, czy też przeniesienie do innych gier
dobrego
powodzenia
dobrego
powodzenia
gg...w katwicach w kazdej budzie jest mnóstwo tej pensji...nie wiem czego u was nie ma. dodrukują
ponoć dobrze sie sprzedaje...i TS mysli o reedycjii
mysle ze te wygrane losy...jeszcze nawet nie opuściły drukarni
kriss
w katowicach średnia płaca brutto 5tyś, to po co komu 3 tyś i tylko przez 3 lata
w katowicach średnia płaca brutto 5tyś, to po co komu 3 tyś i tylko przez 3 lata
kriss
kiedyś byłem w gorlicach i facet przy mnie kupił 2 lub 3 paczki ex pensji
wiedz że na prowincji się nie przelewa i ludziska kupowali- ja tez kilkanaście kupiłem
kiedyś byłem w gorlicach i facet przy mnie kupił 2 lub 3 paczki ex pensji
wiedz że na prowincji się nie przelewa i ludziska kupowali- ja tez kilkanaście kupiłem
gg...na tzw prowincji maja wiecej kasy niz w miastach. ja pochodze z podkarpacia małej prowincji a tam wiecej kasy maja niz tu w katwicach. wiec wies polska jest bogata...i to bardzo
i nikt mi nie powie ,że wsie polskie są biedne. tam lepszymi samchodami sie rozbijaja niz w katowicach a o willach ,domach nie wspomne.,....dawna biedna wieś i miasteczka to juz przeszłość
tak
okolice sanoka
na wsi dzis sie żyje ja
a w miescie to ciągła gonitwa za pieniadzem by opłacić drogie czynsze
Witam wszystkich
Moze sie komus przydadzą :
1,3,5,6,7,11,16,17,26,17,26,31,32,33,38,39,41,46,52,54,
37,59,64,67,73,74,75,76,78
Moze sie komus przydadzą :
1,3,5,6,7,11,16,17,26,17,26,31,32,33,38,39,41,46,52,54,
37,59,64,67,73,74,75,76,78
na pewno nie mało...biedaka na to nie stać.
jocia
wszystko kosztuje.
gra w MM tez
wszystko kosztuje.
gra w MM tez
jocia....ty to zawsze tak wczesnie chodzi 4 rano
jocia...musisz być nadziana
szukam żony...
z duzym mieszkaniem
okolo 140
Kryss tak , prawie zawsze ...
nadziana ..jak rurka z kremem.. z dwóch stron a w środku ... co ?
Kryss tak , prawie zawsze ...
nadziana ..jak rurka z kremem.. z dwóch stron a w środku ... co ?
sprzedamy i wprwadzimy sie do mniejszego a róznice zachowamy i bedziemy grac w MM
Jocia...co ty na to
Jocia...to dogadaliśmy sie
Wysokich wygranych życzę kriss Tobie równiez , nie bedziesz musiał sie żenic ze mną
Jocia....musze sie ożenic bo za co mam grac by wygrać
masz duze mieszkanko wiec troche kaski bedzie na gre
jocia...bedzie skromne.bo na gry nie starczy
dobrze ,ze mi jeszcze troche do tego uwiądu
agatko nie wiem,dziś nie gram nie patrzyłem nawet na te liczby
mala
trisetum
trisetum
agatka....ja bym dzis stawiał na 18,71,1
mysle ze dzis bedzie z 6 powtórek
ja dzis skromnie....3 razy 5/5
a ja dzis 2x9/9 a co myslicie o tych liczach....73,5,41,43,68,49,51,80,37,4?
trisetum....moge nadac cos na 14. z twoich. jak wleci 10% twoje
mala....ciekawe. 3 mam liczby te co ty
takie 5/5 2 zakłady moge wysłac
trisetum....a co sie dzieje
------
Dzień dobry.. .
Dzień dobry.. .
gg.. .
trisetum
zagraj z cht. dziś kupiłem xingo i 5 zdrapmanów w markecie i w xingo 10zł, zaś w zdrapmanach tylko 1zł
zagraj z cht. dziś kupiłem xingo i 5 zdrapmanów w markecie i w xingo 10zł, zaś w zdrapmanach tylko 1zł
ale wczorej pytalem bakco sprzedaje i w skoczowie bylo 250 w zdr.