Wpisy 1 017 840 – 1 017 939
14 lipca 2012 21:43 → 14 lipca 2012 22:23, 100 wpisów
2,7,14,40,69
Ferdynand Kiepski
R_36
Witam ponownie.. .
Pisze ze smartfona, bo nadal nie mam pradu.. .
Pisze ze smartfona, bo nadal nie mam pradu.. .
uwaga ta pani ma jeszcze sporo nicków w rękawie
wędrowca...
chciałabym wiedzieć kto to abecadło.....ale sie nie dowiem bo bana wyłapał/a......cenzura jak nic
kathy...
profesorze..nie wiem czy by Tobie wszystkich zeszytów z papierniczego starczyło na jej niki
Profesor.. .
---------------------------
---------------------------
admin nie prowokatora zbanował
tylko tego co prowokatora demaskował.
Jakoś dziwnie nasz admin to czyta.
tylko tego co prowokatora demaskował.
Jakoś dziwnie nasz admin to czyta.
Pasko..jaja sobie teraz chyba robisz?Weź wy***ol tą mendę zwykłą a nawet bym pedziała badzieewiarską raz na zawsze bo wszystkim ciśnienie tylko podnosi a nie abecadło
tfuuuu ***a ze zwykłą i niech te foto skasuje bo będę mieć horrora w c*** przez rok
Lila....zbanowałaś adminano i jak teraz będzie pisal i banował czatowiczów
Lila...
odmienne stany świadomości i faza - uważnie, i ze zrozumieniem - niech się postara
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2589&page=8
2010-11-06 (10:07)
Robal_36
Data rejestracji: 2010-02-28
Ilość postów: 3997
talizman4>>
Gdyby mieli jaja to wpuściliby Cię, a co ? Czemu nie ? - Dla świętego spokoju, taka informacja puszczona na stronie, że podczas losowania będzie
obecny w studio - człowiek - notorycznie podważający wiarygodność losowań...
Bez spełnienia, co najmniej jednego, dodatkowego warunku, gdyby Cie wpuścili - zapewniam - przeklinałbyś ten dzień. No i na kogo byś narzekał ?
pozdrawiam
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2589&page=8
2010-11-06 (10:07)
Robal_36
Data rejestracji: 2010-02-28
Ilość postów: 3997
talizman4>>
Gdyby mieli jaja to wpuściliby Cię, a co ? Czemu nie ? - Dla świętego spokoju, taka informacja puszczona na stronie, że podczas losowania będzie
obecny w studio - człowiek - notorycznie podważający wiarygodność losowań...
Bez spełnienia, co najmniej jednego, dodatkowego warunku, gdyby Cie wpuścili - zapewniam - przeklinałbyś ten dzień. No i na kogo byś narzekał ?
pozdrawiam
Nie wiem jak to nazwac ale co runda wychodzi na ring w stringach z jakimis numerkami
o dodatkowym warunku /a nie samej obecności !!!/ pisały też inne osoby,
bo - sama obecność przecież - wiadomo - nie starczyłaby -
/ nawiasem - istotnie sam - trochę się dziwię, że tees biletów na ten spektakl nie sprzedaje - no, ale - wpuścić kilka takich, to szło by zamknąć inne cyrki /
bo - byłoby, że powinna losować jakaś inna /a nie podstawiona/ osoba,
a i na sam koniec /?/ trzeba by - losować do skutku - aż wszyscy byliby zadowoleni
bo - sama obecność przecież - wiadomo - nie starczyłaby -
/ nawiasem - istotnie sam - trochę się dziwię, że tees biletów na ten spektakl nie sprzedaje - no, ale - wpuścić kilka takich, to szło by zamknąć inne cyrki /
bo - byłoby, że powinna losować jakaś inna /a nie podstawiona/ osoba,
a i na sam koniec /?/ trzeba by - losować do skutku - aż wszyscy byliby zadowoleni
Moreno losuje dziś w stringach i szpilki będzie też miał
za 15 min losowanie
PASKO..pacz teraz tera pacz.BLUSZCZ,TEO.KRYSIA.GIORGIO1.GIORGIO.MAG..ZIELONY STASZEK KLARAK.Psze mi bardzo tu szybko napisać czy to wszystko z jednego IP i nie kombinuj bo ja wiem że,TAk i proszę o wykasowanie tych ników i zostawienie tylko 1 niku tak jak to mi tez wykasowałes za co jestem Tobie baaaradzo wdzięczna
I cały temat polecam - o choćby taki -
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2616
z takim przykładowo tylko zdaniem kol. kurki -
- 'Rzetelna informacja nie stwarzała by takich różnych wątpliwych sytuacji"
ale to coś zupełnie innego niż ordynarny szwindel
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2616
z takim przykładowo tylko zdaniem kol. kurki -
- 'Rzetelna informacja nie stwarzała by takich różnych wątpliwych sytuacji"
ale to coś zupełnie innego niż ordynarny szwindel
slawek..ja umie już wszystko.Walca też tylko nie wiem czy bedę w stanie jak pieprzne kilka głębszych przed
slawek...a no z miłości.Na dzieci przyjdzie czas ,przyjdzie czas jak renta dopadnie nas
tak wiem ze 96 zl..ale Pani w kolektorze zaplacila mi za taki kupon 28 zł:/
slawek...mnie jeszcze nic nie tyka jedyne co tyka to budzik i tak głośno że zaczyna mnie wkierwiać
Dzisiaj nie ostrzegam przed burzami, bo nie ma aktualnych map pogodowych. Najwazniejsza mapa z ulewami jest z godz.......18. a teraz jest godz. 22.
-----------------------------------------------
-----------------------------------------------
ale mam pokwitowanie ze 28 zł. i ten kupon z wygrana taqzkwe jutro zrobie jej dym...
pochus pytales ile dostaniesz teraz Ci powiem ile dostac powinna pani w kolekturze ;dwie sliwki pod oko
śliwki węgierki
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
01,04,08,10,16,17,25,28,36,40,41,43,48,49,50,53,57,67,69,74
Plusem jest liczba: 25
01,04,08,10,16,17,25,28,36,40,41,43,48,49,50,53,57,67,69,74
Plusem jest liczba: 25
Rusiecka patrzy się prosto w kamerkę i czyta tekst który leci z kompabo tego wszystkiego nie sposób zapamiętać
wyniki się sklonowały
5/10
Lila...
Użytkownik Pasko dopisał wyniki mini lotto - 10,11,24,26,37
Użytkownik Pasko dopisał wyniki KASKADY - 01,03,05,07,08,09,10,12,14,17,19,23
Użytkownik Pasko dopisał wyniki lotto - 05,06,13,24,31,49