Wpisy 10 171 – 10 270
11 stycznia 2008 15:33 → 12 stycznia 2008 23:30, 100 wpisów
chyba przesatnę tu bywac jestes złośliwy matycz,co ja Tobie zrobiłam.Ze słowa kocham nie robi się zartów
...dlatego OBSERWATORZE czasem warto kochać i grać na powtórki:) Pozdrawiam, powodzenia, wkrótce będę się kochał w pracy:):) Ale kanał...:)
widze matycz ,ze kanały tobie słuzą ,powodzenia w kochaniu i wygrywaniu
Wszyscy wiemy do czego służą Alu kanały:) nawzajem,pa, powodzenia dziś.
Matycz,kocha się Boginie, a p........ co sie nawinie.
Przepraszam Matycz.
hahah, dobre:), -nie masz za co przepraszać, mój nick dobrze napisałeś:) Pozdrawiam
matycz oberwało sie trochę
matycz juz w kanałach siedzi
Moje cyferki na dzis 11,22,23,36,47,72,73 i 21.23.39.42.50.56.72.Obserwator moje dzieci sa w Irlandii juz 2-lata.Zarobki sa wieksze,ale pracy coraz mniej.Powodzenia
Czy możesz napisać w jakim charakterze pracują i czy pracując tam przez 2 lata można odłożyc konkretną kasę czy tylko wystarcza na przeżycie.Pozdrawiam.
Przepraszam Smutna za dociekliwość,ale wiem, że wbrew pozorom z pracą jest i u nich ciężko ,bo oni też maja bezrobocie.Tyle może, że mniejsze, a socjal napewno wyższy,Pozdrawiam i życzę powodzenia
Chuj, chuj no nie bójmy się tego słowa. To wszystko to jeden wielki chuj tak jak i cała ta strona....
Moje typy ML na losowanko 11.01.08 i DL na losowanko 12.01.08 - 3-ka ML: 17,26,37 lub inna 3-ka: 39,41,65, 68+; 6-ka DL: 7,9,22,23,27,38 lub inna 6-ka: 5,11,14,18,19,42
ktos podal cyfry ktore prawdopodobnie nie padna..a zdaje sie ze mozna gdzies obstawiac te ktore nie zostana wylosowane u ktoregos buka...ktos wie ile mozna obstawic?i jak za to placa???
sarevok nikt tobie nie ciebie nie zaprasza na ta strone a takie wyrazy uzywaj w swoim gronie a nie tam gdzie ludzie sobie tego nie zycza
moje typy 1,18,23,27
Ale byłyby jaja jakby weszły dziś nie grałem może jeszcze ktoś zaryzykuje życze powodzenia
Sawerok troche kultury chamie jak sie strona nie podoba to wypad czyżby następny zdesperowany przegrany ?
heh:) tak tak, sarevok chociaz byl szczery:) bo jak powiadaja ..''pieniadze to nie wszystko ale wszystko bez pieniedzy to ch..'':)
pie****e tego calego lotka w d**e.
5 na 9 mało,ale zawsze coś.
A dzisiaj to troche przesadzili..10 liczb z wczoraj się powtórzyło.......
Moja 10-ka ML na losowanko 12.01.08 - 17,24,26,27,31,37,68,69,77,79 lub taka 5-ka: 26,27,39,41,65
do arka 76 gratuluje pierwsza trzy idealne oby i dl.tak się sprawdził powodzenia
ja tam kreśliłem 3 pierwsze i 3 ostatnie ze swojego zestawu co były wczoraj i jest 6/6 szkoda że bez plusa
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
a chciało mnie znowu zrobić w ciula,ty siwy łbie rembiszewski-zapomnij
Siema widze ze niektorzy jada sloganami z podworka opanujcie swoje emocje ja tez czasami wyjechalem na ostro ale przemyslalem ze pokazalem tylko swoje narzekania ktore nic nieznacza.Jesli macie problem z wygrywaniem hehehe jak kazdy z nas przezuczcie sie na ruletke lub zaklady sportowe ja nie narzekam sa zyski ale mala lyzka ale czesto to narazie AH
Racja Pitrex 6 na 9 z plusem Oby tak dalej, do 9/9 z plusem.Pozdrawiam.
obserwator jaka dzis propozycja padnie od ciebie odnosnie m.l. zrozumiałe czekam
W 11 typowaniach typując po 5 liczb , trafiłem w sumie 11 razy a powinienem 11x1,25=13,75 więc poszło mi nieco gorzej. Zobaczymy jak będzie dalej. Dużo zależy od szczęścia przy tak malej ilości typowań jak 11, i gdybym w jednym dniu tafił 5 liczb a w pozostałych 10 dniach po 1 lub dwie to byłoby super, ale nawet takie zdarzenie trafi się bardzo rzadko lub inaczej mówiąc jednej osobie na tysiące w ten sposób typujących. Niestety. Jeśli ktoś zdecydowanie przez cały czas lepiej typuje niż wynika to z prawdopodobieństwa to będzie miał częstotliwość wyższych trafień większą niż wynika z rozkładu. Ale to musi być wyraźna i stała tendencja a nie fakt , że w jednym miesiącu trafił dwa razy więcej (tj na 30 losowań skreślając po 5 liczb powinno się trafić 37,5 liczby) np 70 liczb a w drugim 25 liczb.
dzisiaj i jutro grajcie w multi na chybił,bo mogą się powtórzyć...chyba że traficie owe
17,26,37 rozbić po dwie a nóż 37 będzie PLUSEM,PANIE WIELEBA PLEASE !!!!!!!
17,26,37 rozbić po dwie a nóż 37 będzie PLUSEM,PANIE WIELEBA PLEASE !!!!!!!
Podaję liczby, które dziś prawdopodobnie nie padną: 9/8,11,18,21,22,23,47,72,78 Powodzenia
A JA PODAJE LICZBY KTÓRE PRAWDAPODOBNIE PADNĄ 3 SKROMNE ZAKADZIKI:) 7/{4,8,19,34,35,61,64}--8/{1,4,8,13,15,19,34,35} I PARECZKA {34,35} RAZY STAWKA 10 Z PLUSEM :)
KTO :spit" TY ;)
Mąż wraca do domu i od progu krzyczy:
- Kochanie trzafiłem "6" w totolotka.
Żona siedzi bez żadnej reakcji.
- No kochanie nie cieszysz się? Wygrałem w totolotka, będziemy bogaci.
A żona smutnym głosem:
- Mamusia mi zmarła.
A mąż na to:
- o kur*** KUMULACJA!!!
- Kochanie trzafiłem "6" w totolotka.
Żona siedzi bez żadnej reakcji.
- No kochanie nie cieszysz się? Wygrałem w totolotka, będziemy bogaci.
A żona smutnym głosem:
- Mamusia mi zmarła.
A mąż na to:
- o kur*** KUMULACJA!!!
Sobota wieczór. Facet siedzi przed telewizorem z kuponem lotto w ręku. Ogląda losowanie. Pierwsza liczba zgadza się..., podobnie druga..., trzecia..., czwarta też się zgadza, piąta też..., przed szóstą facet zaciska zęby patrzy i... jest trafił szóstkę! Szczęśliwy krzyczy do żony:
- Zośka pakuj się!!!
Żona ucieszona pyta:
- Jezus! Józek, gdzie jedziemy Hawaje, Paryż?!
Józek:
- Nie gadaj tylko się pakuj!!
Zośka:
- Rany! Józek jaka jestem szczęśliwa ale powiedz gdzie jedziemy??!!
Józek:
- Pakuj się!!! i wypier.....!!!
- Zośka pakuj się!!!
Żona ucieszona pyta:
- Jezus! Józek, gdzie jedziemy Hawaje, Paryż?!
Józek:
- Nie gadaj tylko się pakuj!!
Zośka:
- Rany! Józek jaka jestem szczęśliwa ale powiedz gdzie jedziemy??!!
Józek:
- Pakuj się!!! i wypier.....!!!
Wielka kumulacja. Stoi dziennikarz pod budką Lotto i robi wywiady.
Podjeżdża
facet trabantem, dziennikarz przyskakuje i pyta:
- Co pan zrobiłby z tą wygraną.
Facet myśli i mówi:
- No to większe mieszkanie, poloneza...
- A reszta?
- Reszta na konto.
Podjeżdża facet polonezem. Dziennikarz pyta:
- A co pan by zrobiłby...
- No, to jakiś dom, mercedes...
- A reszta?
- Reszta na konto.
Podjeżdża facet mercolem 600 SEL. Dziennikarz ponawia pytanie...
- Taaak, no to spłaciłbym skarbowy, potem ZUS...
- A reszta?
- A reszta niech k***a czeka!
Podjeżdża
facet trabantem, dziennikarz przyskakuje i pyta:
- Co pan zrobiłby z tą wygraną.
Facet myśli i mówi:
- No to większe mieszkanie, poloneza...
- A reszta?
- Reszta na konto.
Podjeżdża facet polonezem. Dziennikarz pyta:
- A co pan by zrobiłby...
- No, to jakiś dom, mercedes...
- A reszta?
- Reszta na konto.
Podjeżdża facet mercolem 600 SEL. Dziennikarz ponawia pytanie...
- Taaak, no to spłaciłbym skarbowy, potem ZUS...
- A reszta?
- A reszta niech k***a czeka!
Pewnego dnia żona wraca do domu z pierścionkiem z wielkim diamentem. Mąż pyta zdziwiony:
- Skąd to masz?
- Graliśmy z szefem w lotto i wygraliśmy. Kupiłam z mojej części wygranej.
Tydzień później żona wraca w nowym, lśniącym futrze.
- Skąd to masz?
Po kolejnym tygodniu żona parkuje pod domem nowy sportowy samochodzik. Oczywiści powtarza wyjaśnienie z totolotkiem. Przy okazji prosi męża:
- Przygotuj mi, kochanie, kąpiel!
Po chwili wchodzi do łązienki i widzi, że mąż napuścił do wanny tyle wody, że ledwo zebrała się kałuża w okolicy korka.
- Co to ma znaczyć, to ma być kąpiel?!
- Kochanie, chyba nie chcemy, żeby zamoczył sie Twój kupon?
- Skąd to masz?
Tydzień później żona wraca w nowym, lśniącym futrze.
- Skąd to masz?
Po kolejnym tygodniu żona parkuje pod domem nowy sportowy samochodzik. Oczywiści powtarza wyjaśnienie z totolotkiem. Przy okazji prosi męża:
- Przygotuj mi, kochanie, kąpiel!
Po chwili wchodzi do łązienki i widzi, że mąż napuścił do wanny tyle wody, że ledwo zebrała się kałuża w okolicy korka.
- Co to ma znaczyć, to ma być kąpiel?!
- Kochanie, chyba nie chcemy, żeby zamoczył sie Twój kupon?
NO CO TY OPA 11 SZÓSTEK A JA ? DOBRE KAWAŁY ROZBAWIŁY MNIE DO ŁEZ
jAKIE PROPOZYCJEna dzisiejszy DLcz podoba się2,8,22,28,14,31
wczoraj sie powtóżyło az 10 liczb z poprzedniego losowania wiec dzisiaj powtuzy sie od 2 do 4 liczb ;p
OPA jestem zaskoczona chyba masz dobry dzien tyle kawałów cożby to się stało no no no .....pozdrawiam wszystkich ja dzis gram na chybił a może noż cos tam bedzie a jak nie to zawsze pozostaje mi pewniak moj mąż
Witam,
ML:
4: 33,59,64,74
8: 9,14,18,41,43,49,64,66
EL: 11,15,17,28,30 / 23,33,34,35,36
DL: ściśle tajne :D
ML:
4: 33,59,64,74
8: 9,14,18,41,43,49,64,66
EL: 11,15,17,28,30 / 23,33,34,35,36
DL: ściśle tajne :D
Ala tak już jest...ja chciałbym wygrywać nawet codziennie 6/6 w multi,nie muszę trafić 4 mln,. w dużego POZDRAWIAM
OPA duzy Buziak za szczerość masz też u mnie piwo jak będę na mazurach.pozdrawiam ciepło Chłopu z Mazur zyczę 6/6
Ze w duzego lotka nie chcesz wygrywac
nie trafiłam nic wiem jedno ,kto ma szczęście w zyciu ,ten nie ma szczęscia w grach
znowu żałowałem zakładu,bo miałem po kolei 21,51,55,65
21,51,55 wysłałem,ale 51,55,65 nie chrena,a miałem
21,51,55 wysłałem,ale 51,55,65 nie chrena,a miałem
Nie ma nikogo na swiecie ,kto by powiedział ,ze ma szczęście w zyciu i w grach to jest nie realne.jeżeli masz szczęsie w grach to dlaczego tu jestes .
Pamiętaj OPA rodzimy i mamy przypisane co nas czeka w zyciu jak masz chorować to bedziesz jak masz wygrać w d.l. to wygrasz a jak masz całe zycie iść i borykac się z problemami to tak bedzie .Taka jest prawda
bo w multi nie mam szczęścia...czasem coś mi trafi,przegapiłem kiedyś 8/8,na razie nie miałem takiej okazji...tylko express mnie zadowolił w 2006 r
a dlatego jestem bo chcę żeby ktoś wygrał choć trochę lub więcej z moich liczb,może mi się odwdzięczy
Pamietaj jezeli chodzi o pieniądze to nigdy przyjaciół nie ma ,ale zyczę Tobie z całego serca zebyś wygrał Zeby wygrać trzeba grać ktos to wymyslił.Ale czytasz czasami co tu ludzie piszą ,bo ja czasami tak .
hanys kiedys wygrasz zobaczysz
Twoj dzien wygtania zapisany w gwiazdach
Dziś plecy może trzeba zmądzrzeć i odpuścić ?
wygrania
Mario odpuścić dlaczego????
śiedze godzinami kombinuje opracowuje sytemy jak zaczne wchodzic w liczby to zmienią kulki albo padnie kosmos .Może obiore zasade większości ludzi ZACZNE POSYŁAĆ NA CHYBIŁ 1 ZAKŁAD PRZYPADKOWO to moż wygram?
NO TO MAMY KOLEJNA KUMULACJIĘ 15.O1.2008 KLONEK TO DA CIEBIE DOBRA WIADOMOSĆ