Wpisy 1 016 516 – 1 016 615
13 lipca 2012 20:22 → 13 lipca 2012 21:10, 100 wpisów
Lila a te obrączki co odbieralas i sie chwaliłaś to pewnie były Twoje
scolls..nie to nie były moje.To były znajomej i już jest po ślubie
ciekawe czy 13 piatek bedzie dla mnie pechowy bo nie puscilem multi a dal bym cyfry :
4,18,19,21,35,38,43,59,60,66
4,18,19,21,35,38,43,59,60,66
a tak się Kulej cieszył że,wyszedł z tej choroby i musi ćwiczyć żeby odzyskać władzę w ręce
scolls...a dziękuję dziękuję ale to dopiero 10 sierpniachyba że,się rozmyślę
scolls...Pan Młody jakby chciał to stać go żeby sobie samemu jechać ale bez lilci nie pojedzie bo lilcia mogłaby się lekko wkierwić i się rozmyslić
Lila zartuje oczywiscie jak sie kochacie to zycze Wam jak najlepiej
scolls....rozumiemy się bez słów.Ogólnie jest ok.Nie będę więcej pisała tu na czacie ale znamy się bardzo długo
scolls..może wpadnę w panikę przed tym wszystkim i nie dojadę na miejscekto wie kto wie
Ty jestes Lila dojrzala kobitka ale ja zawsze radze modym zeby zanim powiedza tak zamieszkali ze soba bo potem przychodzi wielkie zdziwienie
Rosyjski hit o pracy ich policji:
http://www.youtube.com/watch?v=S_8xiShuSbk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=S_8xiShuSbk&feature=related
wiesz co innego jest randkowanie a co innego wspolne zycie pod jednym dachem
Witam wszystkich
lila
Lila to zamiast rozpieszczac chlopaka to Ty siedzisz na MP i jajca sobie robisz
scolls
krzys3355
gaja
monet
krzys3355
gaja
monet
scolls..on jest wiecznie rozpieszczany.***a co za dużo to nie zdrowo
lila widzę że już dotarła wiadomość na ten czat że Jerzy Kulej nie żyje
lila wojtasa ostatnio widziałaś na czacie?
scolls....a no nie pojeździa decyzja dopiero o ślubie tera bo jest więcej czasu a poza tym może się dorosło do takiej decyzji właśnie
scolls..ogólnie napiszę tak: Nam było dobrze jak było.Rodzinka w końcu zaczęła się dopytywać i sami doszliśmy do wniosku że,jednak nadszedł odpowiedni czas na to żeby się pobrać
scolls.....śliczniusi ale nie wiem czy prokurator jeszcze ręki nie trzyma
gaja jak ostatnio u ciebie wygrane?
scolls...bo taki młody tam na tym zdjęciu jesteś że,jakby ktoś chciał się Tobą zająć to karalne
Lila ano dlatego ze napewno jakiś facet zakreci sie przy takiej zwariowanej optymistce
scolls..Ty nie kombinuj tylko wstaw fotkę z teraźniejszości a nie mi tu dzieci wstawiasz
Kto mnie wywołał do tablicy ....scolls my się znamy
Witam kulkowiczów miłego nastroju w oczekiwaniu na losowanko
Lila scolls
Lila
Lila dorysuj tylko wąsy i brode zmaż grzywke i bedzie wypisz wymaluj scolls z dnia dzisiejszego
Liuś nie mam czasu na klikanie ..wpadam zatypować i wypadam
zmukam zjawię się na losowaniu żeby się wk....
lila
gaja
przepraszam za chwilową nie obecność musiałem zaktualizować programy w komputerze
gaja
przepraszam za chwilową nie obecność musiałem zaktualizować programy w komputerze
optymistka45
dobry wieczór