Wpisy 1 016 316 – 1 016 415
13 lipca 2012 15:50 → 13 lipca 2012 18:11, 100 wpisów
ostatnio wzielam szybkie 7 i g... 2x zdrapman i 1 zł...
trisetum u ciebie ponoć jest ex. pensja to ryzykuj--- szanse coraz większe
jociuniu a podpowiesz cos na 22 ???
gg
pytałem, a to jest firmowa żb - n i c nie wiedzą - i raczej nie czają się - wcześniej, jak c o ś wiedzieli puszczali cynk
pytałem, a to jest firmowa żb - n i c nie wiedzą - i raczej nie czają się - wcześniej, jak c o ś wiedzieli puszczali cynk
jociadzięki
spisałem od ciebie 29 i 72 i coś swoich ale maszyna się zacięła i nie przyjeło, ale nic by nie było
spisałem od ciebie 29 i 72 i coś swoich ale maszyna się zacięła i nie przyjeło, ale nic by nie było
jocia
jocia...jedna osoba agatkaa tak obudziła i czeka twoje odpowiedz za wygrana
r36
jak byłem w żb, był gość co im drapki i reklamy przywiózł i podsłyszałem o ex. pensji
jak byłem w żb, był gość co im drapki i reklamy przywiózł i podsłyszałem o ex. pensji
islandorka
zdrapmana na razie nie drapię, czekam na otwarcie nowych paczek
jocia
zdrapmana na razie nie drapię, czekam na otwarcie nowych paczek
jocia
jocia prosze Cie bardzo o wskazowke jak typowac na 22 od czego zaczac
robaluu..chcesz wiedzieć nr wpisuu..gonzaga...ty napewno nie zauwazyłeś odpoczątku na czacie ..on 2 razy urazka ja zeroo urazy
agatko..najlepiej od początku ..to żart..doprawdy nie wiem jaka dac odpowiedx..u mnie to lata treningu .. bede podawała na czacie..liczby.
gg spróbuje zaraz na szybko, bez potwierdzenia
gg spróbuje zaraz na szybko, bez potwierdzenia
gg ty masz fory u Jolci a ja takich znajomości nie mam żeby ci dali oglądac,wybierac...niebardzo na to patrza...
widziałem Krzysiu
nie siedzę jej - gonzadze - w głowie i nie wiem, czy naprawdę poszła po rozum, i czy to naprawdę szczere było, ale masz rację - zero urazy
nie siedzę jej - gonzadze - w głowie i nie wiem, czy naprawdę poszła po rozum, i czy to naprawdę szczere było, ale masz rację - zero urazy
robaluu ...now widzisz wszystko porządkuu i teraz spookoo..
islandorka
u mnie jest kilka bud, gdzie mogę korzystać z całej paczki zdrapek, a nie z tego co jest akurat urwane- np. w marketach, pączek nie u jolki, reszta tak i wczoraj też miałem 20zł w krzyz., które przerżnąłem w mm, ale dziś 13i 14zł z s7 przeznaczam na mm
u mnie jest kilka bud, gdzie mogę korzystać z całej paczki zdrapek, a nie z tego co jest akurat urwane- np. w marketach, pączek nie u jolki, reszta tak i wczoraj też miałem 20zł w krzyz., które przerżnąłem w mm, ale dziś 13i 14zł z s7 przeznaczam na mm
gg...podejzane do powtórki to : 72,62,41,67,68,68,26, ..moze tez 76
nic wiecej nie wiem, nie moge tego teraz sprawdzic..to tylko z mapki..na oko połowa powinna wejść ..moge sie mylić ...zaznaczam
nic wiecej nie wiem, nie moge tego teraz sprawdzic..to tylko z mapki..na oko połowa powinna wejść ..moge sie mylić ...zaznaczam
Musze wyjśc..u mnie typowanie..trwa niestety 2-3..w porywach 4 godziki .. wiec policz sobie ..
torsan
cały nr zrdapki to np w s7 0211-044584-045; mi chodzi o środkowy człon
a na czym u buka 100zł miałeś
cały nr zrdapki to np w s7 0211-044584-045; mi chodzi o środkowy człon
a na czym u buka 100zł miałeś
robaluu..przypomnij chcesz troche czasu nr wpisuu..1002306
ja nic nie wiedziałem nie jest kobita..to on facet tak specjalne
pani yo00ocia..na masz gratulka 72 ..1/1 forum C iteraz muszę wychodzę
scols..poczekaj jak lila wróci na wieczór powiem jedno pytanie ootoo xxx
ja nic nie wiedziałem nie jest kobita..to on facet tak specjalne
pani yo00ocia..na masz gratulka 72 ..1/1 forum C iteraz muszę wychodzę
scols..poczekaj jak lila wróci na wieczór powiem jedno pytanie ootoo xxx
krzysio pintolu ja sie Lilki nie bojejak tam Twoja rurka piecze jeszcze
torsan no to z Ciebie kibic jak sie patrzyja grałem kiedys w PRFESJONALU ale zawsze mialem tyły
dla wszystkich ktorzy jeszcze nie wiedzą
www.national-lottery.co.uk/player/p/help/lotterydrawgames/em_infohub_event.ftl
od przyszlego piatku jesli ktos jest chetny wysylam cyferki CODZINNIE aby zalapac sie na to losowanie
www.national-lottery.co.uk/player/p/help/lotterydrawgames/em_infohub_event.ftl
od przyszlego piatku jesli ktos jest chetny wysylam cyferki CODZINNIE aby zalapac sie na to losowanie
PASKO moje pytanie jest nadal aktualne i jesli to mozliwe to prosze o podanie łacznej wysokosci wygranych w lotto w plciekawy jestem jaka wyjdzie kwota
scolls
nie siedzę Ci w głowie, ale co ? chcesz, tą z tu porównać do kwot w Brytanii ? przecież to bez sĘSu - kompletnie różna jest
ilość grających i zawieranych zakładów, opłacalność gry, a i siła nabywcza pieniądza itd
nie siedzę Ci w głowie, ale co ? chcesz, tą z tu porównać do kwot w Brytanii ? przecież to bez sĘSu - kompletnie różna jest
ilość grających i zawieranych zakładów, opłacalność gry, a i siła nabywcza pieniądza itd
w raporcie odpowiedzialności społecznej, takim bilansie - teesa z danymi za rok 2010 jest tak zachachmęcone, że żal
zliczyć sipewnie się da - ale próbować porównywać, tylko kwotowo, to droga donikąd
zliczyć sipewnie się da - ale próbować porównywać, tylko kwotowo, to droga donikąd
Robal36 chce porownac ile w pl przeznacza sie na wygrane w stosunku do ceny zakladu i czy z tego wynika jasno gdzie dają łatwiej wygrac ale zaznaczam ze wedlug mnie wynik jest oczywisty
trudno mi sobie wy+obrazic taka sytuacje w pl gdzie np. lotto pl nagle daje wygrac DODATKOWO (to bardzo wazne) tak ogromna kwote
scolls
dla pewnego porównania, to
wystarczy spojrzeć na o p ł a c a l n o ś ć w zdrapkach /bez szczegółów nawet, co która itd/ - tam za jedno funtową wygraną ,to sto tysia
spójrz też na ichnie multi, albo na 12/24 w Irlandii
a tu ? no czego chcesz - przecież założyli na haczyk - b o n u s
dla pewnego porównania, to
wystarczy spojrzeć na o p ł a c a l n o ś ć w zdrapkach /bez szczegółów nawet, co która itd/ - tam za jedno funtową wygraną ,to sto tysia
spójrz też na ichnie multi, albo na 12/24 w Irlandii
a tu ? no czego chcesz - przecież założyli na haczyk - b o n u s
torsan roznica polega na tym ze te 100 mln.Ł jest GWARANTOWANE i dokładnie 100 osob otrzyma po milionie funtow nawet jesli nie trafi ani jednej cyferki
Dzisiaj w Eurojackpot 20mln euro do wygrania.
Proszę trzymać
Proszę trzymać
kolejny pomysł na wygraną w lotto:ja bym chetnie zapytał tego pana o cyferki na najblizsze losowanko skoro jest takim szczesciarzem
http://moto.wp.pl/kat,92714,title,Najwiekszy-szczesciarz-na-swiecie-O-wlos-o-smierci,wid,14758531,wiadomosc.html
http://moto.wp.pl/kat,92714,title,Najwiekszy-szczesciarz-na-swiecie-O-wlos-o-smierci,wid,14758531,wiadomosc.html
Scolls.
Gram w Niemczech.
Gram w Niemczech.
scolls
U Nas t e ż sobie wezmą jakiś bonus
no choćby na zakończenie roku
U Nas t e ż sobie wezmą jakiś bonus
no choćby na zakończenie roku
Trisetum.
Tak ,ale francuzkiej
Tak ,ale francuzkiej
francuskiej
ja czasem chciałem holandyji se zagrac ale nie wiedziałem jak to powiedzieć
Robalku.
Szkoda,a nie na szczęście.
Szkoda,a nie na szczęście.
Byłoby na co popatrzeć.Portugalia jest piękna.
A widzisz - różnica w podejściu może wynikać z różnych względów...
W Portugalii jest, zdaje się, zakaz gry na inne niż oferty tamtejszego monopolisty - coś, jak nasza ustawa hazardowa
W Portugalii jest, zdaje się, zakaz gry na inne niż oferty tamtejszego monopolisty - coś, jak nasza ustawa hazardowa
Robal_36 jak tam mini ?
torsan
emerytka 46
torsan
emerytka 46
Robal_36 w jokera nie kusisz sie zagrac?
e46, torsan, albinlotto
zostawiam
i poowooooooooooooooooooooooooooo
zostawiam
i poowooooooooooooooooooooooooooo
Robal_36
albinlotto
Robal
Na wypadek gdybyś nie doczytał na forum
Mnie interesujesz Ty i Twoje podśmiech.u.jki z osób,które śmią wątpić w uczciwość losowań.
Zadam jeszcze raz pytanie czy byleś na którymś z losowań,że rościsz sobie takie prawo
a/ tak
b/ nie
?
Mnie interesujesz Ty i Twoje podśmiech.u.jki z osób,które śmią wątpić w uczciwość losowań.
Zadam jeszcze raz pytanie czy byleś na którymś z losowań,że rościsz sobie takie prawo
a/ tak
b/ nie
?