Wpisy 1 016 116 – 1 016 215
13 lipca 2012 12:42 → 13 lipca 2012 14:01, 100 wpisów
jackwar..jak rzucisz fajki to elektroniczne gówno do niczego Tobie nie jest potrzebne.Ja rzuciłam nagle.zapaliłam i powiedziałam ale kuźwa smród .Wywaliłam fajki to kosza i nie palę do teraz.Wolę sobie browara wypić
Robal
ja się puściłem bez plusa
za 57,50 w tym jeden na chybika
ja się puściłem bez plusa
za 57,50 w tym jeden na chybika
TSjawnie ludzi robi w ch.ja-czemuw zdrapkach np.zdrapman-przy symbolach nietrafnych-np.sejf 50zł,bankomat15000tys.,korona15000tys,a wygrany zdrapman 2 razy po 1zł-niech ich sczyści pajaców z takimi wygranymi itak we wszystkich grach ,zdrapkach-jeden wielki kant
Lila za 55 zeta to moje stałe zestawy , niestety zawodzą mnie ale kto ma szczęście w miłości ......
pafty
na kuratora
i słowo robaka - że masz moje poparcie - będę na Ciebie głosował gdyby co
i możesz sobie wybrać dwa nicki - wiadomo - to taka trójka jakby robotniczo-chłopska, ale w takim razie, jak widać - to muszą być osobne osoby, i wiadomo - muszą wyrazić zgodę
na kuratora
i słowo robaka - że masz moje poparcie - będę na Ciebie głosował gdyby co
i możesz sobie wybrać dwa nicki - wiadomo - to taka trójka jakby robotniczo-chłopska, ale w takim razie, jak widać - to muszą być osobne osoby, i wiadomo - muszą wyrazić zgodę
świnie to na święta ale pamiętaj
świnia zawsze będzie świnią
no a jak trafi ci się dzika , to już całkiem przechlapane
świnia zawsze będzie świnią
no a jak trafi ci się dzika , to już całkiem przechlapane
Robal , tam jest takie bagno że trzeba by było poparcia wszystkich grających i chyba by nie pomogło
jackwar
a gdzie nie ma ?
pssssssssssssssssssss
nie musisz odpowiadać
a gdzie nie ma ?
pssssssssssssssssssss
nie musisz odpowiadać
pafty
grunt, że człowiek jest zadowolony - to tak, jak z lotto -
jeden ma radość z 5/8, a innemu nie pasi 7/10 - prawda ?
grunt, że człowiek jest zadowolony - to tak, jak z lotto -
jeden ma radość z 5/8, a innemu nie pasi 7/10 - prawda ?
torsan,,,,wszędzie inaczej ale to nie jest ważne.Ważne że wygrałeś a ile zainwestowałeś ???
albo przykładowo - że tacy różni jesteśmy -
jeden się , że ma 25 lat, a drugi , że /spokojnie, spokojnie - niecałe jeszcze / - 40
- pozdrawiam czterdziestolatki i - ów
jano
jeden się , że ma 25 lat, a drugi , że /spokojnie, spokojnie - niecałe jeszcze / - 40
- pozdrawiam czterdziestolatki i - ów
jano
i pięćdziesiątki ! i sześćdziesiątki - i starszych - oczywista i młodzież
jackwar
pod dorodnym /żeby nie napisać starym/ drzewem itd , ale może - leć w zaparte ?
pod dorodnym /żeby nie napisać starym/ drzewem itd , ale może - leć w zaparte ?
Jano wie,a jo nieto odp.kibiców Unii,na doping Janowa stare dobre czasy-hokej wyjazdy piękna sprawaUNIA-ON TOUR-było piwo i zabawa
'49 - w 'najlepszym' wypadku - to by była odwrotność mojej końcówki ?
Lilia nie mam iniego wyjscia , aletroche zoetawie na zaś --uciekam obowiazki pa pa.....
ciekawe swoją drogą - kto jest nestorem - jeśli chodzi o pobyt na stronie ? stały, pod jednym nickiem
5,7,8,19,22,37,48,53,65,70
z maszyny 8,12,13,16,17,18,19,33,38,40
z maszyny 8,12,13,16,17,18,19,33,38,40
Robal myślę że mogę się do nich czyli nestorów spokojnie zaliczyć
Pęsko
tak - Ciebie kojarzę, widzę też w pierwszych wpisach tu - na czacie - kilka nicków, które, no - musiało się zapamiętać, ale nie będę wymieniał - a pierwsza osoba z którą miałem taki 'bezpośredni' kontakt w necie - teraz na czat zagląda rzadziej - ma jakieś problemy z przeglądarką
tak - Ciebie kojarzę, widzę też w pierwszych wpisach tu - na czacie - kilka nicków, które, no - musiało się zapamiętać, ale nie będę wymieniał - a pierwsza osoba z którą miałem taki 'bezpośredni' kontakt w necie - teraz na czat zagląda rzadziej - ma jakieś problemy z przeglądarką
2003-08-15 to data gdy Janusz zaktualizował stronkę mojej obecności choć byliśmy w kilku jeszcze wcześniej.