Wpisy 1 015 629 – 1 015 728
12 lipca 2012 21:18 → 12 lipca 2012 22:15, 100 wpisów
DOBRY JEST ALE DO CZEGO ?
SIEMA LILA STARS
LILA STARS NIE PAL SHIFTA DOBRZE JEST ;D
JA DZISIAJ WYGRYWAM W MINI MAM SYSTEM 12 OPOROWO JEST
A MASZ COS NA 4-7-8 ?
ugolembiarz ja nie palę badziewia a ty chyba tak bo piszesz jak porąbany
pukon na 4-7-8 trójka
wygrał ktoś tu coś w loteriadzie ?
Kobieta i mężczyzna baraszkują w łóżku... Nagle słychać pukanie do drzwi...
- Och, to na pewno mój mąż! Na co on w panice wskakuje pod łóżko. Po chwili jednak wyłazi spod niego i otrzepując kurz mówi:
- No, żono..., oboje mamy zszargane nerwy...
- Och, to na pewno mój mąż! Na co on w panice wskakuje pod łóżko. Po chwili jednak wyłazi spod niego i otrzepując kurz mówi:
- No, żono..., oboje mamy zszargane nerwy...
Dlaczego sołtys w wąchocku założył swojej córce koło w kroku ?. Ponieważ jebała się po kątach. A dlaczego później to koło usunął ?. Bo ***oliła się w koło
taki kawał przed 22
Dzwoni Obama do Putina i mówi :
- Słuchaj, musimy zmienić strefy czasowe na
takie same! Wczoraj dzwoniłem do Chin z
życzeniami, a okazało się że urodziny były
wczoraj...
Putin na to: - To co ja mam powiedziec jak dzwoniłem do Polski z kondolencjami, a
okazało się że samolot jeszcze nie wystartował...
- Słuchaj, musimy zmienić strefy czasowe na
takie same! Wczoraj dzwoniłem do Chin z
życzeniami, a okazało się że urodziny były
wczoraj...
Putin na to: - To co ja mam powiedziec jak dzwoniłem do Polski z kondolencjami, a
okazało się że samolot jeszcze nie wystartował...
Zebrał wódz indiański "Siedzący Pies" całe swoje plemię na naradę wojenną:
- Czerwonoskórzy! Jesteśmy wielkim narodem?
- Taaaaak!
- To dlaczego nie mamy własnej rakiety z ładunkiem nuklearnym?
- Taaaa... Zbudujemy? Huurraaa!!!
Ścięli tomahawkami największą sekwoję w okolicy, wydrążyli ją w trudzie i znoju, według starej, indiańskiej recepty wyprodukowali proch, napchali do wydrążonego pnia, zapletli linę z lian i jako lont wyprowadzili na zewnątrz rakiety.
- Gdzie ją wystrzelimy?
- Na Erewań!
- A dlaczego na Erewań?
- Innych miast nie znamy...
Napisali na rakiecie "Na Erewań", zbili się w gromadę i podpalili lont. Jak nie pieprznęło!!! Prawdziwy Armagedon! Dym, swąd, wszystkich rozrzuciło w promieniu kilkunastu metrów... Wódz bez nogi, bez ręki otrzepuje się z kurzu i mówi:
- Ja ****lę!!! Wyobrażacie sobie, co się dzieje w Erewaniu???
- Czerwonoskórzy! Jesteśmy wielkim narodem?
- Taaaaak!
- To dlaczego nie mamy własnej rakiety z ładunkiem nuklearnym?
- Taaaa... Zbudujemy? Huurraaa!!!
Ścięli tomahawkami największą sekwoję w okolicy, wydrążyli ją w trudzie i znoju, według starej, indiańskiej recepty wyprodukowali proch, napchali do wydrążonego pnia, zapletli linę z lian i jako lont wyprowadzili na zewnątrz rakiety.
- Gdzie ją wystrzelimy?
- Na Erewań!
- A dlaczego na Erewań?
- Innych miast nie znamy...
Napisali na rakiecie "Na Erewań", zbili się w gromadę i podpalili lont. Jak nie pieprznęło!!! Prawdziwy Armagedon! Dym, swąd, wszystkich rozrzuciło w promieniu kilkunastu metrów... Wódz bez nogi, bez ręki otrzepuje się z kurzu i mówi:
- Ja ****lę!!! Wyobrażacie sobie, co się dzieje w Erewaniu???
dobra zibi niezly maraton uśmiechu
lila...moze jest w domu jocia ..bo nie chce podawać tu osobno zakłady tam w kolektury ...a tu inaczej opowiada podane wiele liczb np 29 ..ja czuje nie ide w realu... i teraz oblicze MM przy kompie
a te liczby pachną jakoś ?
lila
Polak, Niemiec i Rusek wylądowali na bezludnej wyspie. Nie mieli nic do jedzenia, więc umówili się że na każdy dzień każdy da coś od siebie. W pierwszy dzień Niemiec odciął sobie nogę. W drugie dzień Rusek odciął sobie rękę. W trzeci dziś Polak ściąga gacie. Rusek i Niemiec mówią:
- O... polska kiełbaska.
Na to Polak:
- Jaka kiełbaska?! Po jogurcie i do spania.
- O... polska kiełbaska.
Na to Polak:
- Jaka kiełbaska?! Po jogurcie i do spania.
złapał diabeł ruska polaka i niemca i każe im mierzyć penisy i mówi ze jak będzie suma 50 cm to ich puści wolno ale nie może być ni mniej ni wiecej mierzy ruskowi 20 cm polakowi 29 brakuje 1cm mierzy niemcowi i 1 cm puścił ich wolno idą przez las i niemiec mówi UFFF JAK DOBRZE ŻE MI STANĄŁ
http://www.youtube.com/watch?v=VsHXzcx9p8Q
Idzie ucieszony zajączek przez las i spotyka niedźwiedzia. Niedźwiedź pyta:
- Co się tak cieszysz zajączku?
Na co zajączek:
- A wiesz parę metrów stąd lisica utknęła w krzakach, tak że jej tylko d*pa wystaje. No to sobie użyłem. Idź tam i zasadź jej drąga w d*pę zobaczysz jak fajnie.
Więc niedźwiedź poszedł szukać lisicy.
Po kilku godzinach niedźwiedź i zajączek spotykają się znowu. Zajączek pyta:
- I jak tam niedźwiedź, zasadziłeś drąga?
Na co niedźwiedź:
- Niestety, żadnego drąga nie znalazłem, ale za to szyszek do d*py jej nawtykałem.
- Co się tak cieszysz zajączku?
Na co zajączek:
- A wiesz parę metrów stąd lisica utknęła w krzakach, tak że jej tylko d*pa wystaje. No to sobie użyłem. Idź tam i zasadź jej drąga w d*pę zobaczysz jak fajnie.
Więc niedźwiedź poszedł szukać lisicy.
Po kilku godzinach niedźwiedź i zajączek spotykają się znowu. Zajączek pyta:
- I jak tam niedźwiedź, zasadziłeś drąga?
Na co niedźwiedź:
- Niestety, żadnego drąga nie znalazłem, ale za to szyszek do d*py jej nawtykałem.
Trzy fazy otyłości męskiej:
a) nie widać, jak wisi;
b) nie widać, jak stoi;
c) nie widać kto ciągnie
a) nie widać, jak wisi;
b) nie widać, jak stoi;
c) nie widać kto ciągnie
ale BUTY chyba sobie zafunduję a jakhttp://sklep.v5f.pl/?gclid=COvz69LzlLECFYrP3wodQFU6eQ
jano....padłabym ze śmiechu jak miałabym w nich gdziekolwiek wyjśc
hejkaidzie czerwony kapturek przez las nagle na drodze pojawia się wilk i mówi...czerwony kapturku jak zaprowadzisz mnie do babci to pocałuję cĂę tam gdzie jeszcze nikt cię nie całował na to kapturek taa jasne to chyba kur...a w koszyczek
hej Lilcia,jocia,jano,krzyś i wszyscy ktĂśrych nie wymieniłem mm 6/6 13,15,65,66,75,76
lotto 6,7,9,12,13,16,
mini 6,9,12,13,16
lotto 6,7,9,12,13,16,
mini 6,9,12,13,16
kasika podałam na czacie:
1,2,4,5,7,8,9,15,24,25,27,28,29,31,33,
37,39,43,51,58,62,65,66,71,73,76,77
1,2,4,5,7,8,9,15,24,25,27,28,29,31,33,
37,39,43,51,58,62,65,66,71,73,76,77
Lilcia nie tylko one stoją dwie blondynki na przystanku jedna czeka na 1 druga na 6 przyjechała 16 wsiadły obie i pojechały
Na przystanku stoją trzy tramwaje jeden pojechał w lewo drugĂ w prawo a trzeci za nimi
Na przystanku stoją trzy tramwaje jeden pojechał w lewo drugĂ w prawo a trzeci za nimi
zwraca sie cos z tych 3jek lila
?obliczylem ilosc kombinacji bez powtorzen jeli ze zbioru 18 liczb chcesz typowac 10 to bys musiala wyslac 210 kuponow - nielogiczne
?obliczylem ilosc kombinacji bez powtorzen jeli ze zbioru 18 liczb chcesz typowac 10 to bys musiala wyslac 210 kuponow - nielogiczne
nicoola...