Wpisy 1 013 974 – 1 014 073
10 lipca 2012 23:14 → 11 lipca 2012 08:42, 100 wpisów
wypierniczam w pizdu ta fotke za to wstawie fajniejsza kto ciekawy niech zaglad powiem tylko ze fotka zrobiona dzis rano
jocia..ja nie lubię taki mapki www ....ja nie umiem wygra..inaczej robiłem tylko programy lootto lepiej
+ 19 za oknem.. .
Upały śię...skończyły.. .
Upały śię...skończyły.. .
gbik..piszesz o liczbach ? oki..to popracuj , chętnie wyslę ..to ze 22 liczby, to jeszcze mało..lepiej 10 lub 20
Krzysio .......programy nie myslą.... podaja tylko statystyczne dane..nic wiecej , a tu trzeba pomysleć
Krzysio .......programy nie myslą.... podaja tylko statystyczne dane..nic wiecej , a tu trzeba pomysleć
Dobrze robisz Jolcia 22liczby to co zostaje idzie na kolejne losowanie i do pszemyślenia zamiast 10/10 to 5/5 itd
a r36 że chodzi o kolejność wyturlywania się
spokojnej zadowolonym
spokojnej zadowolonym
jocia...kazdy sami swoi ty głowie i www mapka ...ja programy ok
gbik..pisałam,ze tak nie robie...jak nie sa trafione, to je zostawiam..i typuje od nowa..nigdy nie przenosze na nastepne losowania .. moga i często bardzo sie różnią
yo00cia ..ja wiem inne programy wiecej mylą ..np multiparis ..ja iczaczej mam i poowwoo ide tam..
2010-12-18 (16:24)
Wódz Ogellalajów
Data rejestracji: 2009-04-30
Ilość postów: 333
Ja pisac z inny Kontynent.
Ja miec jeszcze lepszy program ,trafic wszystkie 20 na 20 jest banalnie proste ,ja pracować i udostepnić go dopiero jak program podac wszystkie 20 w kolejnosci jakiej padnąć.
Ja tez nie chcieć od Was pieniedzy ale ja tez miec koszta i chcieć zapłata w skórki bobrowe.
Ja wyliczyc cena i wiedziec ze nawet cały swiat nie posiadać tyle bobry ile ja chciec skórka.
Musicie zajac sie nie pisaniem głupota na internet tylko zająć się hodowla bobry ,może stac Was mi zapłacić za 20 w 20 i ich kolejność.
Jak ktoś potrafić podać banał 10/10 trafionych wcale nie jest debeściak ,dopiero podać 20/20 i kolejność wszytkie jest very good czyli w waszym jezyk debeściak.
Howgh.
Wódz Ogellalajów
Data rejestracji: 2009-04-30
Ilość postów: 333
Ja pisac z inny Kontynent.
Ja miec jeszcze lepszy program ,trafic wszystkie 20 na 20 jest banalnie proste ,ja pracować i udostepnić go dopiero jak program podac wszystkie 20 w kolejnosci jakiej padnąć.
Ja tez nie chcieć od Was pieniedzy ale ja tez miec koszta i chcieć zapłata w skórki bobrowe.
Ja wyliczyc cena i wiedziec ze nawet cały swiat nie posiadać tyle bobry ile ja chciec skórka.
Musicie zajac sie nie pisaniem głupota na internet tylko zająć się hodowla bobry ,może stac Was mi zapłacić za 20 w 20 i ich kolejność.
Jak ktoś potrafić podać banał 10/10 trafionych wcale nie jest debeściak ,dopiero podać 20/20 i kolejność wszytkie jest very good czyli w waszym jezyk debeściak.
Howgh.
Yocia
no co ? zdecydowanie wolę takie niż fortuna frukta - pamiętasz ?
no co ? zdecydowanie wolę takie niż fortuna frukta - pamiętasz ?
dobra ja tez mykam odezwe sie jutro na dluzejdobrej nocki wszystkim
Z jednego się turlałem, drugi mocno zniesmaczył, a jak pomyślę, że domyślam się czyj, no niestety - ptok
kolorowych
PS
negocjacje w sprawie lisiej kity i kolejności - nie ze mną
kolorowych
PS
negocjacje w sprawie lisiej kity i kolejności - nie ze mną
torsan
mało zakładów, bo...
cena -
- kiedyś napisałem /w związku z ceną, z podwyżką/
marzenia - bezcenne
ale - w świetle tego, co widać - chyba nie do końca miałem rację
mało zakładów, bo...
cena -
- kiedyś napisałem /w związku z ceną, z podwyżką/
marzenia - bezcenne
ale - w świetle tego, co widać - chyba nie do końca miałem rację
Robal_36 jak tam mini>?
Robal_36 i znowu maszyna lepeij
torsan jak tam twoja 8/8 przebiles sie ponad 5/8 >?
jocia
torsan 5/8 powinnes tafic za niedlugo to nie trudne
torsan nie takie trudne te 5/8
xingo w sumie 2szt w tyg.kupię, max w tamtym tyg. 10zł--- u mnie nie idzie za bardzo
ale za to dziś chyba nic nie podrapię, rozważam krzyż. po 5zł-- kupujesz ją
nie w bonusie, w poprzedniej edycji 2x miałem 50zł w szy50 za pierwszym razem, a w tej pierwszy raz
juz tego tyle kupilem i nica niby natrzaskanych tych wygranych w cholere
słąwek
ja czekam na dogodną okazję, spytałem jolkę ile jeszcze z paczki ma i zaryzykowałem--- rzadko się trafia ta lepsza wygrana za pierwszym razem
LOTEK- nadchodzi
ja czekam na dogodną okazję, spytałem jolkę ile jeszcze z paczki ma i zaryzykowałem--- rzadko się trafia ta lepsza wygrana za pierwszym razem
LOTEK- nadchodzi
sławek w s50 tylko 1x50zł na 100szt drapek, fasola od jutra, a w sumie tych po 2zł to prawie nie kupuję
ja biore mech ,trawa wszystko co wpada w rece...i moze temu takie mizerne skutki
słucham właśnie rmf i mówią że najwięcej dłużników mieszka na śląsku i ma max.39l
Dzis zmieniam miejsce dojazdowe do pracy i widzialem tam totunia po drodze trzeba sprawdzicZnikam do pozniej i o 14stej
Kathy
jak pogoda nad W.w. ? Spodziewane są wysokie i obfite /uporczywe/ wygrywanie ? wiatr w porywach do 34 ?
jak pogoda nad W.w. ? Spodziewane są wysokie i obfite /uporczywe/ wygrywanie ? wiatr w porywach do 34 ?
Witam wszystkich.Miłego dnia.
Ciepło,ciepło.
Ciepło,ciepło.
Trisetum
Robal
za dwie3/5.
za dwie3/5.
Kathy