Wpisy 1 013 845 – 1 013 944
10 lipca 2012 22:35 → 10 lipca 2012 23:03, 100 wpisów
Lila...mi nie miałem swędzi..gdzie ja mam drapię scols ..jesteś inny człowiek
Losowanie Lotto na Multipasko oglądało....448 osób.. .
krzysio sewdzi swedzi kazdy czlowiek pomaga tylko depilacja ale straaaaaaaaaaaasznie boli
krzysio...bo scolls,się golił pod włos a nie z włosem i dlatego go rura swędzi
Robal_36: pytałeś o najwięcej 7/7. Odkąd ja zapisuję wygrane na stronie, to najwięcej 7/7 było 43x
Jano.. .
scols...depilacja ja wyrywać ostatnie sztuka włosy jaj ma bardzo cienka skura ..ja tak krzyczeć
Na upały depilacja wskazana
Lila...
scolls....krzysiu ma rację.Kup sobie depilator i wydepiluj bikini.Będziesz się wtedy depilował raz na miesiąc
Witam ..kłade głowe na pieńku , pisałam,ze może nie będzie dobrze... sorry, jesi ktos stracił
sama mam 5/10,4/7 i 4/10 pewniaczek nie trafiony
w lotto 2/6 ( blady usmiech )
dla wygranych
sama mam 5/10,4/7 i 4/10 pewniaczek nie trafiony
w lotto 2/6 ( blady usmiech )
dla wygranych
depilator ..nie kupię ..wole maszyna do golenia ok
Lila...dobranoc
jocia....
ale jutro tez jest dzien
jola...i tak mamy dobrze
kriss..wiedziałem ty koszmar .. ja 6/10
dobra ide tam..
dobra uciekam narka do jutra
krzysio...ty diable
dobranoc
W dzisiejszym losowaniu MM zostało wylosowanych....7 liczb pierwszych.. .
scolls o ile dobrze luknąłem tośmy dziś zero liczb trafili by to chudy byk wyru...ał
jano...
Kumulacja Lotto: 3 000 000 złotych
Pasko
hoho - myślałem, że masz prawie wszystkie wyniki i ściągasz sukcesywnie - w końcu dyski, to nie guma od majtek
A totalizator miał taki moment, że drukowali na kartkach ilości wygranych w mm... Przynajmniej te z powyżej 2,500 i toco napisałem - te 102x 7/7 z 13-08-2002, to nie żart - nie wiem, jak grane - czy progresja, czy rozpisywany system - trudno z takiego wycinka odgadnąć ...
I jak tak patrzę uważniej, to te trafienia w 10/10 jednak nie było co losowanie , częściej - owszem, ale nie w każdym
hoho - myślałem, że masz prawie wszystkie wyniki i ściągasz sukcesywnie - w końcu dyski, to nie guma od majtek
A totalizator miał taki moment, że drukowali na kartkach ilości wygranych w mm... Przynajmniej te z powyżej 2,500 i toco napisałem - te 102x 7/7 z 13-08-2002, to nie żart - nie wiem, jak grane - czy progresja, czy rozpisywany system - trudno z takiego wycinka odgadnąć ...
I jak tak patrzę uważniej, to te trafienia w 10/10 jednak nie było co losowanie , częściej - owszem, ale nie w każdym
jocia i tak jesteś wielka nie martw się chwila słabości zdarza się nawet najlepszym
scols..czy jest jakas mapka wyników UK , pytam o wyniki losowań ?
Dobrej nocy wszystkim.
jocia dla Ciebie statystyki
www.national-lottery.co.uk/player/euromillions/results/results.ftl
www.national-lottery.co.uk/player/euromillions/results/results.ftl
Dopisano wygrane lotto - BRAK głównej wygranej - KUMULACJA !
Jocia
Jano
Robal
Jano
Robal
robaluuu...ja 70 nic udało powinno odjąć -1 =69
Dopisano wygrane kaskada
jocia nikt tu nikogo do niczego nie zmusza ktoś próbuje inny korzysta z naszych przemyśleń raz się uda parę razy nie bywa frajda jak się samemu coś trafi i ktoś inny przy okazji ale gwarancji na wygrane 100proc. Nik nie daje
A niech tam
jocia ...