Wpisy 10 135 – 10 234
11 stycznia 2008 13:36 → 12 stycznia 2008 15:24, 100 wpisów
Opa w jakie opowieści podziel się z nami
witam wszystkich przemiłych graczy.to na dwa dni,4o,49,59,69,39,38,71,25,52,powodzenia
Alicjo polubiłem Cię, ale wygląda na to, że to Ty raczej jesteś ponuraczką, żartowałem przecież, nie mam nic do OPY, ani Ciebie, ani Twojego męża, choć nie całkiem -mąż pomoże nam kremówki przewozić i inne sprzęta:)hahah Pozdrawiam, powodzenia
Cześć Mila, kopę lat! A co to zero takie małe w tej 40-stce -czyżbyś nie była pewna, że padnie:) Może sama liczba 4:)? Pozdrawiam, powodzenia
Matycz chyba wybiore sie do Krakowa na te kremówki mały wypad mi nie zaszkodzi a zawsze cos nowego zobacze moze
...dużo gołąbków jest, jak zwykle:) -też można oberwać, już ze dwa razy mnie trafiły, raz w kremówkę:)hahah
jak tylko sie ociepli i corka bedzie zdrowsza zawsze moge zmienic jej klimat na kilka dni i posmakowac kremówek a gołębie to ptaki pokoju i nic do nich nie mam .a opa sie obraził bo nie moze wygrac Opa ja wygrałam drugie zycie to jest dopiero cud
dziękuje matycz to miłe z twojej strony.życzę samych 10.tobie i wszystkim tylko z chaty....
Masz rację Alicjo -samo nasze życie jest cudem, a wygrać je powtórnie to czasem jak trafić 6/6 w DL. Zdrowie jednak najważniejsze tu. Wszystkim, Tobie i córce jego właśnie życzę przede wszystkim. A powodzenia w miłości i fortunie:):)
powodzenie w miłości ma a fortuny mi nie potrzeba ta strona o odskocznia od rożnych rzeczy a jak cos sie trafi zawsze mozna przekazać biedniejszemu prawda motycz .Takie zycie
a miało byc o gwiazdach dzis .moje typy to 1,18,22,13,27,23
"Przeciwności losu uczą mądrości, powodzenie ją odbiera. - Seneka Młodszy."
Prawda Alicjo, tylko komu nie potrzeba fortuny i powodzenia? Jak zdrowie ma:):)
Prawda Alicjo, tylko komu nie potrzeba fortuny i powodzenia? Jak zdrowie ma:):)
...skocznie i odskocznie dobre są dla Małysza:) -my tu naprawdę próbujemy się odbijać, dobrze trafiać i miękko lądować, jak wczoraj np. pan Marian Sz.:) a co mi po Twoich typach Alicjo, jak ja już dawno zatypowałem:) Twój stary to pewnie niezły typek:) hahah
Matycz zdrowia i zycia nie da sie przeliczyć na fortunę to już wiem ,ale w naszym kraju jak jej nie masz to zdrowy nie będziesz chodził a tez zycie mozesz strac .
a coś tam ciekawe matycz zatypował,co ciekawego przeanalizowałeś:)ja wczoraj 4/5 oczywiscie tutaj w typowaniach;)
Alicja wiem ze pracowac trzeba tylko czy tak...
Alicja wiem ze pracowac trzeba tylko czy tak...
co masz na myśli mówiac dobry typek .a typowac mozna do chyba 21,30
...ja mieszkam w kanale, fortuny nie mam, trochę szczury mi się naprzykrzają:)ale polubiłem ich towarzystwo:) Jak wygram kupię sobie willę z basenem oraz Maybacha, tylko nie wiem czy szczęśliwy będę wtedy...czy może teraz jestem szczęśliwszy, bo zdrowie jakie takie mam:)
Podaję liczby, które dziś prawdopodobnie nie padną.9/8,19,22,27,29,39,43,57,68 .zest. nast.9/6,17,20,25,27,37,41,55,66. Powodzenia.
Spit kazdy musi pracowac ,czy to lekarz ,czy śmieciarz lub inny zawód ,tylko maja nie godne zarobki a to juz nie moja wina .to państwo tak nam układa dochody a my sami sie na to godzimy
matycz szczęsliwy jesteś teraz a potem to zależy jak potoczy się twoje zycie ,ale na leki bedze ciebie stac ,
To ze siedze w domu matycz to nie znaczy ze nic nie robię ,siedząc tu też pomaga innym bo lubie to robic internet zdziała wszystko .a nie sadzę ,ze mieszkasz w kanałach moze tam pracujesz .
Grarulki Spit -wczoraj w typowaniach było aż 13 razy 4/5. A wiesz dlaczego, m.in. dlatego, bo powtórzyły się tylko 3 liczby z poprzedniego losowania,tak sadzę, a ludzie boją się z natury ryzyka, i nie stawiają na powtórki liczb raczej. Czy zgadzasz się Spit ze mną? Pozdrawiam
Nie chwytaj szczęscia za wszelką cene ,ono znajdzie Ciebie w odpowiedniej chwili i wtedy bedziesz szczęsliwy .To motto dla Ciebie Matycz
...bo zauważ Spit, że jak powtarza się np. po 7 liczb trafień jest dużo mniej. Dzięki za motto Alicjo, ładne, nawzajem.
matycz wiesz kiedy była powtórka 9 liczb losowanie 24.12 i 23.12 mozesz sprawdzic
no tak jest matycz ze ludzie sie boja ryzka sam zbyt czesto nie licze na powtórki i zadko zaznaczam te same liczby.co na dzis matycz?
Mario mówi dziś 10/{7,8,16,19,34,60,61,66,74}---- i 7/{7,8,34,60,61,65,67} --5/{7,8,34,60,61}--5{7,8,34,65,67} na dziś tyle !!!
a dziś bedzie powtórka 6 lub 7 cyfr zobaczysz
a to Alicjo powtórki z ost. 15 losowań:4,8,7,3,5,5,4,6,5,7,
4,7,7,4,3.
To błąd Spit, większą kombinację liczb staraj się trafiać licząc na powtórki właśnie, bo 5 średnio się powtarza. 2,10,11,23,27,32,36,44,55,68.
Powodzenia
4,7,7,4,3.
To błąd Spit, większą kombinację liczb staraj się trafiać licząc na powtórki właśnie, bo 5 średnio się powtarza. 2,10,11,23,27,32,36,44,55,68.
Powodzenia
10-tka na dziś: 18,23,24,27,35,39,44,51,64,70
Co o niej sądzicie ?
Co o niej sądzicie ?
matycz ty chyba mnie nie lubisz a mnie nie znasz
takie wyznania na forum to karalne.
To jest oczywista oczywistość, skoro losuje się 20 liczb z 80 to jedna czwarta z nich czyli 25% powinno się statystycznie powtórzyć Pozdrawiam
chyba przesatnę tu bywac jestes złośliwy matycz,co ja Tobie zrobiłam.Ze słowa kocham nie robi się zartów
...dlatego OBSERWATORZE czasem warto kochać i grać na powtórki:) Pozdrawiam, powodzenia, wkrótce będę się kochał w pracy:):) Ale kanał...:)
widze matycz ,ze kanały tobie słuzą ,powodzenia w kochaniu i wygrywaniu
Wszyscy wiemy do czego służą Alu kanały:) nawzajem,pa, powodzenia dziś.
Matycz,kocha się Boginie, a p........ co sie nawinie.
Przepraszam Matycz.
hahah, dobre:), -nie masz za co przepraszać, mój nick dobrze napisałeś:) Pozdrawiam
matycz oberwało sie trochę
matycz juz w kanałach siedzi
Moje cyferki na dzis 11,22,23,36,47,72,73 i 21.23.39.42.50.56.72.Obserwator moje dzieci sa w Irlandii juz 2-lata.Zarobki sa wieksze,ale pracy coraz mniej.Powodzenia
Czy możesz napisać w jakim charakterze pracują i czy pracując tam przez 2 lata można odłożyc konkretną kasę czy tylko wystarcza na przeżycie.Pozdrawiam.
Przepraszam Smutna za dociekliwość,ale wiem, że wbrew pozorom z pracą jest i u nich ciężko ,bo oni też maja bezrobocie.Tyle może, że mniejsze, a socjal napewno wyższy,Pozdrawiam i życzę powodzenia
Chuj, chuj no nie bójmy się tego słowa. To wszystko to jeden wielki chuj tak jak i cała ta strona....
Moje typy ML na losowanko 11.01.08 i DL na losowanko 12.01.08 - 3-ka ML: 17,26,37 lub inna 3-ka: 39,41,65, 68+; 6-ka DL: 7,9,22,23,27,38 lub inna 6-ka: 5,11,14,18,19,42
ktos podal cyfry ktore prawdopodobnie nie padna..a zdaje sie ze mozna gdzies obstawiac te ktore nie zostana wylosowane u ktoregos buka...ktos wie ile mozna obstawic?i jak za to placa???
sarevok nikt tobie nie ciebie nie zaprasza na ta strone a takie wyrazy uzywaj w swoim gronie a nie tam gdzie ludzie sobie tego nie zycza
moje typy 1,18,23,27
Ale byłyby jaja jakby weszły dziś nie grałem może jeszcze ktoś zaryzykuje życze powodzenia
Sawerok troche kultury chamie jak sie strona nie podoba to wypad czyżby następny zdesperowany przegrany ?
heh:) tak tak, sarevok chociaz byl szczery:) bo jak powiadaja ..''pieniadze to nie wszystko ale wszystko bez pieniedzy to ch..'':)
pie****e tego calego lotka w d**e.
5 na 9 mało,ale zawsze coś.
A dzisiaj to troche przesadzili..10 liczb z wczoraj się powtórzyło.......
Moja 10-ka ML na losowanko 12.01.08 - 17,24,26,27,31,37,68,69,77,79 lub taka 5-ka: 26,27,39,41,65
do arka 76 gratuluje pierwsza trzy idealne oby i dl.tak się sprawdził powodzenia
ja tam kreśliłem 3 pierwsze i 3 ostatnie ze swojego zestawu co były wczoraj i jest 6/6 szkoda że bez plusa
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
a chciało mnie znowu zrobić w ciula,ty siwy łbie rembiszewski-zapomnij
Siema widze ze niektorzy jada sloganami z podworka opanujcie swoje emocje ja tez czasami wyjechalem na ostro ale przemyslalem ze pokazalem tylko swoje narzekania ktore nic nieznacza.Jesli macie problem z wygrywaniem hehehe jak kazdy z nas przezuczcie sie na ruletke lub zaklady sportowe ja nie narzekam sa zyski ale mala lyzka ale czesto to narazie AH
Racja Pitrex 6 na 9 z plusem Oby tak dalej, do 9/9 z plusem.Pozdrawiam.
obserwator jaka dzis propozycja padnie od ciebie odnosnie m.l. zrozumiałe czekam
W 11 typowaniach typując po 5 liczb , trafiłem w sumie 11 razy a powinienem 11x1,25=13,75 więc poszło mi nieco gorzej. Zobaczymy jak będzie dalej. Dużo zależy od szczęścia przy tak malej ilości typowań jak 11, i gdybym w jednym dniu tafił 5 liczb a w pozostałych 10 dniach po 1 lub dwie to byłoby super, ale nawet takie zdarzenie trafi się bardzo rzadko lub inaczej mówiąc jednej osobie na tysiące w ten sposób typujących. Niestety. Jeśli ktoś zdecydowanie przez cały czas lepiej typuje niż wynika to z prawdopodobieństwa to będzie miał częstotliwość wyższych trafień większą niż wynika z rozkładu. Ale to musi być wyraźna i stała tendencja a nie fakt , że w jednym miesiącu trafił dwa razy więcej (tj na 30 losowań skreślając po 5 liczb powinno się trafić 37,5 liczby) np 70 liczb a w drugim 25 liczb.
dzisiaj i jutro grajcie w multi na chybił,bo mogą się powtórzyć...chyba że traficie owe
17,26,37 rozbić po dwie a nóż 37 będzie PLUSEM,PANIE WIELEBA PLEASE !!!!!!!
17,26,37 rozbić po dwie a nóż 37 będzie PLUSEM,PANIE WIELEBA PLEASE !!!!!!!
Podaję liczby, które dziś prawdopodobnie nie padną: 9/8,11,18,21,22,23,47,72,78 Powodzenia
A JA PODAJE LICZBY KTÓRE PRAWDAPODOBNIE PADNĄ 3 SKROMNE ZAKADZIKI:) 7/{4,8,19,34,35,61,64}--8/{1,4,8,13,15,19,34,35} I PARECZKA {34,35} RAZY STAWKA 10 Z PLUSEM :)
KTO :spit" TY ;)
Mąż wraca do domu i od progu krzyczy:
- Kochanie trzafiłem "6" w totolotka.
Żona siedzi bez żadnej reakcji.
- No kochanie nie cieszysz się? Wygrałem w totolotka, będziemy bogaci.
A żona smutnym głosem:
- Mamusia mi zmarła.
A mąż na to:
- o kur*** KUMULACJA!!!
- Kochanie trzafiłem "6" w totolotka.
Żona siedzi bez żadnej reakcji.
- No kochanie nie cieszysz się? Wygrałem w totolotka, będziemy bogaci.
A żona smutnym głosem:
- Mamusia mi zmarła.
A mąż na to:
- o kur*** KUMULACJA!!!
Sobota wieczór. Facet siedzi przed telewizorem z kuponem lotto w ręku. Ogląda losowanie. Pierwsza liczba zgadza się..., podobnie druga..., trzecia..., czwarta też się zgadza, piąta też..., przed szóstą facet zaciska zęby patrzy i... jest trafił szóstkę! Szczęśliwy krzyczy do żony:
- Zośka pakuj się!!!
Żona ucieszona pyta:
- Jezus! Józek, gdzie jedziemy Hawaje, Paryż?!
Józek:
- Nie gadaj tylko się pakuj!!
Zośka:
- Rany! Józek jaka jestem szczęśliwa ale powiedz gdzie jedziemy??!!
Józek:
- Pakuj się!!! i wypier.....!!!
- Zośka pakuj się!!!
Żona ucieszona pyta:
- Jezus! Józek, gdzie jedziemy Hawaje, Paryż?!
Józek:
- Nie gadaj tylko się pakuj!!
Zośka:
- Rany! Józek jaka jestem szczęśliwa ale powiedz gdzie jedziemy??!!
Józek:
- Pakuj się!!! i wypier.....!!!
Wielka kumulacja. Stoi dziennikarz pod budką Lotto i robi wywiady.
Podjeżdża
facet trabantem, dziennikarz przyskakuje i pyta:
- Co pan zrobiłby z tą wygraną.
Facet myśli i mówi:
- No to większe mieszkanie, poloneza...
- A reszta?
- Reszta na konto.
Podjeżdża facet polonezem. Dziennikarz pyta:
- A co pan by zrobiłby...
- No, to jakiś dom, mercedes...
- A reszta?
- Reszta na konto.
Podjeżdża facet mercolem 600 SEL. Dziennikarz ponawia pytanie...
- Taaak, no to spłaciłbym skarbowy, potem ZUS...
- A reszta?
- A reszta niech k***a czeka!
Podjeżdża
facet trabantem, dziennikarz przyskakuje i pyta:
- Co pan zrobiłby z tą wygraną.
Facet myśli i mówi:
- No to większe mieszkanie, poloneza...
- A reszta?
- Reszta na konto.
Podjeżdża facet polonezem. Dziennikarz pyta:
- A co pan by zrobiłby...
- No, to jakiś dom, mercedes...
- A reszta?
- Reszta na konto.
Podjeżdża facet mercolem 600 SEL. Dziennikarz ponawia pytanie...
- Taaak, no to spłaciłbym skarbowy, potem ZUS...
- A reszta?
- A reszta niech k***a czeka!
Pewnego dnia żona wraca do domu z pierścionkiem z wielkim diamentem. Mąż pyta zdziwiony:
- Skąd to masz?
- Graliśmy z szefem w lotto i wygraliśmy. Kupiłam z mojej części wygranej.
Tydzień później żona wraca w nowym, lśniącym futrze.
- Skąd to masz?
Po kolejnym tygodniu żona parkuje pod domem nowy sportowy samochodzik. Oczywiści powtarza wyjaśnienie z totolotkiem. Przy okazji prosi męża:
- Przygotuj mi, kochanie, kąpiel!
Po chwili wchodzi do łązienki i widzi, że mąż napuścił do wanny tyle wody, że ledwo zebrała się kałuża w okolicy korka.
- Co to ma znaczyć, to ma być kąpiel?!
- Kochanie, chyba nie chcemy, żeby zamoczył sie Twój kupon?
- Skąd to masz?
Tydzień później żona wraca w nowym, lśniącym futrze.
- Skąd to masz?
Po kolejnym tygodniu żona parkuje pod domem nowy sportowy samochodzik. Oczywiści powtarza wyjaśnienie z totolotkiem. Przy okazji prosi męża:
- Przygotuj mi, kochanie, kąpiel!
Po chwili wchodzi do łązienki i widzi, że mąż napuścił do wanny tyle wody, że ledwo zebrała się kałuża w okolicy korka.
- Co to ma znaczyć, to ma być kąpiel?!
- Kochanie, chyba nie chcemy, żeby zamoczył sie Twój kupon?
NO CO TY OPA 11 SZÓSTEK A JA ? DOBRE KAWAŁY ROZBAWIŁY MNIE DO ŁEZ
jAKIE PROPOZYCJEna dzisiejszy DLcz podoba się2,8,22,28,14,31
wczoraj sie powtóżyło az 10 liczb z poprzedniego losowania wiec dzisiaj powtuzy sie od 2 do 4 liczb ;p