Wpisy 1 013 233 – 1 013 332
10 lipca 2012 18:29 → 10 lipca 2012 19:13, 100 wpisów
fakt przydałoby się żeby jocia nas oświeciła jak ona to robi...
u nas w totku jak ktos ma duża kase to facet mówi prosze przyjsc o tej i o tej odłoże dla pana...
A żabce facet wygrał kiedyś 5000zł i kierownik żaby pojechał po kase mimo że do 2000zł się odbiera w punktach
a nie olewać klienta, a temu w toktu się popsuły dochody bo namnożyło się kiosków a on stracił utarg i klientów więc mu zależy żeby ich jakos znów przyciągnąc...
namnożyło sie tych punktów zależy im na klientach...
dzis dojrzałam nowy punkt w naszej mieścinie... u nas też 11 tyś ludzia...
rok temu wygrałam 300zł i pani w ż do mnie z buzią ze po taką wygraną to do ts hahaha
scolls ja też miałam komp w naprawie nie było mnie prawie 2 tyg...
gaja taką babe to i telefon to TS
witajcie nowo przybyli
widzocznie takie babsko nie wie po co tam siedzi...
dziś jest wtorek i moje standardowe pytanko:jest ktoś chetny na typowanie na Euromillions za 10% wygranej
musze powiedziec ze u mnie wszyscy są bardzo mili w punktach lotto salonikach...nie mam zastrzezen...
scolls
gdzie reszta ekipiy:Lila,torsan,gg36,hipcio,HARTGE,jocia kathy i inni{{mysliciel}czyzby powygrywali i leza do gory brzuchami na KANARACH
socolls....w dwa dni 340zl
hipcia to wieki nie widzialem....chyba urlop
dzis 7/10 wczoraj 6/7
kriss..no masz jedna gratulacja ..chcesz być milonerem niz cała polska no teraz postaw wieksza stawka TSi poowwoo
gała...dzieki.
scolls....troche tak. ale za sprawą Joci....
scolls....troche tak. ale za sprawą Joci....
krzysio.....no dzis planuje stawke 5
jocia ma nosa....dała 22 liczby ,weszło 11
kriss jak masz dobra passe to moze dzis podasz cyferki do Euromillions?
jocia....mam 3 minuty
scolls...ja juz dawno bylo ogolone ..13maxuu nastepny wczoraj sam chciał ogoli rura ..on juz wie pierwszy raz czuje jak igła rura
bo obstawiam internetem
a przyjmuja do 19
dobra ide tam..
http://wiadomosci.onet.pl/wiadomosci/lato-90-lat-walczylismy-o-demokracje-czy-mozna-jak,1,5185086,wiadomosc.html
~emigrant: Lato to bez honoru czlowiek ,znam go jeszcze jak mieszkal i gral troche w Toronto ,kosilem tam trawe na stadionie ,prostak ,zadufany w sobie i bardzo a to bardzo łasy na kase ,nawet jak udzielal wywiadu dla prasy polonijnej kazal sobie suto zastawic stolik w knajpie i obowiazkowo musiala byc koperta z pieniedzmi Bylem tego swiadkiem Niech podwazy moja wypowiedz Mm nawet zdjecia z przed ponad 20 lat SZKODA sie nim zajmowac !!!!!!!!!!!!!!
~emigrant: Lato to bez honoru czlowiek ,znam go jeszcze jak mieszkal i gral troche w Toronto ,kosilem tam trawe na stadionie ,prostak ,zadufany w sobie i bardzo a to bardzo łasy na kase ,nawet jak udzielal wywiadu dla prasy polonijnej kazal sobie suto zastawic stolik w knajpie i obowiazkowo musiala byc koperta z pieniedzmi Bylem tego swiadkiem Niech podwazy moja wypowiedz Mm nawet zdjecia z przed ponad 20 lat SZKODA sie nim zajmowac !!!!!!!!!!!!!!
HARTGE mam jeszcze ponad godzinke czasu na wyslanie do 19;30 czyli Waszej 20:30
HARTGE ostatnio bylo fatalnie przewaznie 0/7 lub 1/7 w ostatnim losowaniu jedyn ie 3/7
Scolls a ile kumualcja jest? bo ja tego nie śledzę Ci powiem szczerze
www.national-lottery.co.uk/player/euromillions/results/results.ftl
masz tu linka do pomocy
masz tu linka do pomocy
scolls
a jak się trafi jedną liczbę w pierwszym zestawie i jedną w drugim--to płacą; czy dopiero od dwóch liczb w pierwszym zestawie
a jak się trafi jedną liczbę w pierwszym zestawie i jedną w drugim--to płacą; czy dopiero od dwóch liczb w pierwszym zestawie
gg
www.national-lottery.co.uk/player/euromillions/results/prizeBreakdown.ftl
www.national-lottery.co.uk/player/euromillions/results/prizeBreakdown.ftl
HARTGE no sporo ja wlasnie mial bym tyle jak bym wyslal ten kupon ktorego niw wyslalem
Jaki jest podatek od wzbogacenia scolls b, Bo unas 10% od kwoty 3800zł UP
witam scools ja się piszę na euromilionosa jak można
6,9,12,28,36 / 3,6
6,9,12,28,36 / 3,6
Scolls dobra podaję bo zaraz miejsca zabraknie a 25 melonów piechotą nie chodzi
HARTGE
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2268&page=5
116 post
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2268&page=5
116 post