Wpisy 1 012 164 – 1 012 263
9 lipca 2012 14:41 → 9 lipca 2012 18:55, 100 wpisów
jocia jakie 7/8 masz sprawdz dobrze masz 6/8 a wklejasz że masz 7/8 to nie fer oszukiwaćpozdrawiam wszystkich urzytkowników multipaska.pl
niewiem jak ta babka ci wypłaćiła kase ale ją wybujałaś na 720zł jocia to jest przekret stu lecia no to hej
jaroooo...ty koniom robiłeś ...wiesz czuje nic nie trafić ani jednego twoja kasa nie urośnie pozdrawiam jarooxxx
krzysiek spoko czekam na mój dzień przyjdzie to wam wkleje ale nie marne 1,000tyś złoty czy 720zł tylko grubiej pozdrawiam ,,ach krzysiek jak tam róra wyglansowana
jocia
jocia no to mogłaś duplikat zrobić ja bym sobie wypłaćił ,,,ale wiesz duplikat kuponu wychodzi bez liczb tylko same krzyżyki są
krzysiek opti45 mało pisze co wygrała w totka i zapomniała o nas
1010815. jocia 2012-07-08 (14:24) Polska
7/8 , 6/0,4/10,4/5 ,4/10 koleżanka nic nie pisała o 5/6
7/8 , 6/0,4/10,4/5 ,4/10 koleżanka nic nie pisała o 5/6

złota rybko..pomyliłam sie sprawdzając..
oki wkleje zaraz, bo wzięłam z kolektury,by zakanowac
oki wkleje zaraz, bo wzięłam z kolektury,by zakanowac
jaroo ..wiem wiem ja do optika45...nic nie piszę @ 2 miesięcy..nic nie miałem o czym i wole podkkreśle 3/3 po 4 zakłady nic trafiam
ale spoko na waciki też starczy dobra uciekam i pozdrawiam jocia
dla mnie nie musisz wierzę zresztą grasz za swoje to i wygrywasz swoje
złotarybko..koleżanko..koleżanka jocia nie klamie..prosze sprawdż w moim profilu
krzysiek w takie guwno tomało gram 3/3 lub 5/5 żadko ale czasami moje granie polega na 9/9 lub 10/10,,,i oczywiśćie duży lotek ostatnio marnie skubią mnieno to hej do usłyszenia już wkrótce
złotarybka...ty sama wiesz kłamie jocia ...a wszyscy nic nie mówią i powwoo
jaroo...ojezuu ...twoja sprawa ile chcesz podkreślisz ..do 10/10 ..ja moja sprawa zabiorę guwno tylko 3/3..
vanilla...dziekuję
ide oddac kupon do kolektury, bo obiecałam .., ze koło 15 odniosę
ide oddac kupon do kolektury, bo obiecałam .., ze koło 15 odniosę
jocia teraz to co innego 82zł gratulacje pół litra postawisz oczywiśćie wypijemy za twoją wygraną
ja też chce na 22 liczby zapodasz mi też 10/10 a przy sprawdzeniu żeby się odbił choćiaż kuponjocia lubie cie ja postawia wino napijemy się razem pozdrawiam
jeszcze jeden dowód .. z kwitkiem przyszpilonym, ze tak było jak pisze mam w profilu .
Vanilla musze posiedzieć to troche trwa..2-3 godzinki..jak bede miała cos godnego uwagi..to wkleje w Twoim profilu
Vanilla musze posiedzieć to troche trwa..2-3 godzinki..jak bede miała cos godnego uwagi..to wkleje w Twoim profilu
jocia
jocia....bo nie doczytałem. co dzis ci wleciało?
trisetum nic...tam 3/10
ale mialem na dwa loswanka,czekam na 22.
wczraj tez nic o 14 a o 22 weszły. moze dzis tez tak bedzie
ale mialem na dwa loswanka,czekam na 22.
wczraj tez nic o 14 a o 22 weszły. moze dzis tez tak bedzie
http://forum.gazeta.pl/forum/w,28,135392482,135392482,Walesa_i_totolotek.html
trisetum...na wieczór cos nadałes?
http://facet.onet.pl/meska-rzecz/sport/kazimierz-deyna-powrot-krola,1,5180874,artykul.html
1012215.
"Mąż wygrywał w totolotka..." tiaaa..
A co miał chwalić się że "pisze sprawozdania" dla UBezbieczalni i pobiera gaże z funduszu "zero"?
"Mąż wygrywał w totolotka..." tiaaa..
A co miał chwalić się że "pisze sprawozdania" dla UBezbieczalni i pobiera gaże z funduszu "zero"?
No proszę jaki tu spokój... może do wpisów dołączą osoby, które zwykle są onieśmielone nawałem wpisów stałych bywalców
Jocia.
Polewasz czy oblewasz?
Polewasz czy oblewasz?
P.Pasko dobra mysl..chetnie poznam nowych uzytkownikow ..ale niech sie wylonia
teraz biegne z psina na spacereki wyslac cosik na wieczorek ..do pozniej
Jocia
teraz biegne z psina na spacereki wyslac cosik na wieczorek ..do pozniej
Jocia
Twoje wczorajsze i dzisiejsze sukcesy,to trzeba
Ulexxa
nie mam o czym gadać
ulexxa .. witaj
emerytyko ,,witaj..całusy na dole dla was
wczoraj..miałam 7/8 i 5/6 ..hehe..nie zauważyłam ,ze 27 weszło ..wiec zamiast 4/6 miałm 5/6 odebrałam w sumie 762 zł
lece dalej
emerytyko ,,witaj..całusy na dole dla was
wczoraj..miałam 7/8 i 5/6 ..hehe..nie zauważyłam ,ze 27 weszło ..wiec zamiast 4/6 miałm 5/6 odebrałam w sumie 762 zł
lece dalej
jocia ..a teraz ile obstawiasz stawka
Jocia.
Czytałam wszystko,
Czytałam wszystko,
Gaja
Mirnam
Krzysio
Mirnam
Krzysio
emerytka...
Jocia.
Dmuchnij trochę tego fartu w stronę Chorzowa.
Dmuchnij trochę tego fartu w stronę Chorzowa.
, lepiej nie emerytko,,słowo fart..to lepiej nie , wole dmuchnąć szczęściem i wysłac
fart czyli szczęście.
emerytko..czy wiesz co oznacza słowo fart ?.. jak nie , to wbij w google..wielki słownik ang-pol. i fart
Wbiłam w google i wyczytałam "fart czyli szczęście"
Ale nie będziemy się sprzeczały.Grunt to wygrana.
Ale nie będziemy się sprzeczały.Grunt to wygrana.
w rzeszowie keno z cht. 5/6= 48zł i zdrapman 2x5zł i keno 2x4/6
ex.pensji wszędzie gdzie byłem brak
dobra ..teraz muszę znikam..
------
Dziśiaj o godz.14 były losowane liczby ... .
67 >> 06, 07, 13, 60, 76, 76.
67 >> 06, 07, 13, 60, 76, 76.
pomyłka...67
fart - po angielsku- a rude word-if someone farts, they allow air to be forced out of their body , jeśli nazwiemy kogoś -an old fart to znaczy że ten ktoś jest nudny i że go nie szanujemy
emerytko ..tutaj : http://www.translatica.pl/slowniki/po-polsku/fart/
Jocia.. .
zgadza się. Po angielsku fart (wymawia się również tak samo) oznacza ***nięcie. Również jako czasownik "***zieć" jest tak samo. np. I fart every day (czyt. aj fart ewry dej) znaczy "***zę codziennie"
troszkę za dużo tych anglicyzmów, skupmy się na polskim znaczeniu,ale rzeczywiście jak powiemy prześlij mi farta to można to zrozumiec dwuznacznie
jocia..po polsku fart ...to samo jak fartuch itp rózne ...byłaś w szkole co ubrałaś ...
znalazłam na czyimś bolgu :
No ale nic nie przebije nazwy "FART". Wiele firm w Polsce tak się nazywa, bo to oznacza szczęście, powodzenie. OK, można tego określenia używać w języku potocznym, ale nazywać tak firmę? Po angielsku FART oznacza "***", "***nięcie", "bździnę". Życzę sukcesów firmom FART w kontaktach za granicą. Buahaha!
No ale nic nie przebije nazwy "FART". Wiele firm w Polsce tak się nazywa, bo to oznacza szczęście, powodzenie. OK, można tego określenia używać w języku potocznym, ale nazywać tak firmę? Po angielsku FART oznacza "***", "***nięcie", "bździnę". Życzę sukcesów firmom FART w kontaktach za granicą. Buahaha!
Miałam znajomą.., miała biuro rachunkowe , noszace taka nazwę..i...dwa lata działało..przeminęło z..... wiatrem