Wpisy 1 011 964 – 1 012 063
9 lipca 2012 10:51 → 9 lipca 2012 13:37, 100 wpisów
Sambina /a może...Sabrina ???/
Dziśiaj będzie ...bardzo burzowy dzień.. .
wedrowca ja zaczynam się do nich przyzwyczajac choć nadal się boję
Sambiana.. .
Tak sobię...zażartowałem.. .
Tak sobię...zażartowałem.. .
Teraz powstaje front burzowy od Warszawy do Olsztyna.. .
ja stawiam moje pewniaki 27..1/1 ..nie ide w realu...
ale tuu teraz 50 0sób cichoo ..dobra ja sam znikam..
sambiana.... ja nie mam czasu obliczę program lotto przy kompie
będzie dzisiaj 18?????????
18 jest fałszywa i już się na niej przejechalam jak ostatnio tak długo nie wpadala dużo kuponow mi zepsuła więc jej unikam
Ja dzisiaj skromniutko jeden zakładzik, bo nie było czasu na jakieś analizy wyników czy inne czary mary :
13 25 30 35 36 37 38 39 60 68
Pewnie będzie 1/10 w najlepszym razie, ale po szaleństwie czyli 7/10 w pierwszej dziesiątce jakiś czas temu i ostatniemu szaleństwu w siedemdziesiątkach kto wie a nuż będę miała szczęście
13 25 30 35 36 37 38 39 60 68
Pewnie będzie 1/10 w najlepszym razie, ale po szaleństwie czyli 7/10 w pierwszej dziesiątce jakiś czas temu i ostatniemu szaleństwu w siedemdziesiątkach kto wie a nuż będę miała szczęście
Wwczoraj nie padło nic od 24 do 40 wiec myślę że dziś tak środek tej luki może wpaść np. 34
Sambiana
I nawzajem.
Mirnam
Rzuciłam okiem na losowania podobne do wczorajszego czyli z przynajmniej 11 takimi samymi cyframi. Były dwa i liczby z Twojej siódemki też tam były, więc
Ktoś z nas musi mieć rację i coś trafić
Zdrapki ostatnio idą mi koszmarnie, ale skoro TS los czy co tam o tym decyduje pozwoliło mi skasować 84 zł za 4/4 w zeszły czwartek to jakoś mnie te kolejne niepowodzenia nie dziwią. Moja ukochana trójeczka 48/63/78 lubi sobie wypadać co jakieś około 20 losowań więc za kilka dni zacznę polowanie z nagonką
I nawzajem.
Mirnam
Rzuciłam okiem na losowania podobne do wczorajszego czyli z przynajmniej 11 takimi samymi cyframi. Były dwa i liczby z Twojej siódemki też tam były, więc
Ktoś z nas musi mieć rację i coś trafić
Zdrapki ostatnio idą mi koszmarnie, ale skoro TS los czy co tam o tym decyduje pozwoliło mi skasować 84 zł za 4/4 w zeszły czwartek to jakoś mnie te kolejne niepowodzenia nie dziwią. Moja ukochana trójeczka 48/63/78 lubi sobie wypadać co jakieś około 20 losowań więc za kilka dni zacznę polowanie z nagonką
Rrazem z nią jeszcze coś może wpaść z tego przedziału może 28 albo 39
Ja ostatnio wytypuje za dużo i odrzuciłem trzy to dwie były trafne wczoraj odrzuciłem pięć i trzy były trafne
mirnam
A czemu nie zaczynamy seans przesyłania odpowiedniej energii kosmicznej do bębna by zahipnotyzować krasnale
To tak jak ja. Co wywalę z kuponu to mur beton wpada
A czemu nie zaczynamy seans przesyłania odpowiedniej energii kosmicznej do bębna by zahipnotyzować krasnale
To tak jak ja. Co wywalę z kuponu to mur beton wpada
Lila
Jak tam po weekendzie. Ja nawet szansy nie miałam by zagrać lub na chat zajrzeć bo wpadłam w cug imieninowych imprez krewnych i znajomych
Jak tam po weekendzie. Ja nawet szansy nie miałam by zagrać lub na chat zajrzeć bo wpadłam w cug imieninowych imprez krewnych i znajomych
siemka dziewczyny
Lila
A to jest nas dwie. Boże jak ja kocham naszych przodków za zaszczepienie mi miłości do kefiru
A to jest nas dwie. Boże jak ja kocham naszych przodków za zaszczepienie mi miłości do kefiru
medea.... tez dam
sambiana
lila
lila
lila ...zobacz w profilu kriss22221.... i poowwoo
medea...ja za kefirkiem nie przepadamani za kwaśnym mlekiem.JAk to piję to mną szarpie ale za to mleko mogę pić litrami
dziekuje....
ciekawe czy mam dobrą passe w tym tyg
ciekawe czy mam dobrą passe w tym tyg
Lila
Ja też fanem kefiru nie jestem i nie wiem czy sprawa autosugestii,ale mi na kociokwik poimprezowy pomaga
Ja też fanem kefiru nie jestem i nie wiem czy sprawa autosugestii,ale mi na kociokwik poimprezowy pomaga
kriss
Ktoś musi mieć, więc dlaczego nie Ty ?
A na poważnie to co popełniłeś na 14 ??
Ktoś musi mieć, więc dlaczego nie Ty ?
A na poważnie to co popełniłeś na 14 ??
na 14 troche nadałem....a więc...
5/5
5/5 z plusem
7/7
10/10 z plusem
8/8
5/5
5/5 z plusem
7/7
10/10 z plusem
8/8
nie chce od razu wszystkiej kasy sie wyzbyc
kris..ba się razem jocia ..jak wczoraj ..ok ..a jak bez ona ty mozesz zostać cały czas przegroosz
teraz ide tam..
teraz ide tam..
kriss
Szacunek ja tylko jedną 10/10 i to bez plusa a do tego skreślaną w biegu na zasadzie jakie cyfry padały w losowaniach z 24 i 41. I za Boga Ojca nie mogę racjonalnie wyjaśnic dlaczego zainteresowała mnie akurat ta para
Szacunek ja tylko jedną 10/10 i to bez plusa a do tego skreślaną w biegu na zasadzie jakie cyfry padały w losowaniach z 24 i 41. I za Boga Ojca nie mogę racjonalnie wyjaśnic dlaczego zainteresowała mnie akurat ta para
Kriss, you miss
krzysio...jocia dobrze na mnie wpływa..hehe
Lila...nic nic ...gonzaga podobne boi się tuu ..ja tak mówie on nie ma co chwalić powiedzieć ...
1,5 tys poszlo w kupony i narazie 300 zł zwrot ,a Wy jak wygraliscie jakies geldy?
krzysio..niech wy***ala od Ciebie bo zaczyna mnie w***iać ten cały gonzo
sambiana
Miejmy nadzieję, bo rzeczywiście czasami mam takie niezdrowe fascynacje cyframi ni z gruszki ni z pietruszki. Problem w tym, że ten sukinkot rozsądek i ograniczone fundusze zwyciężają i z nich rezygnuję na rzecz bardziej prawdopodobnych. No i w 3 przypadkach na 4 moje namolne cyferki są losowane. Co ciekawe kiedy następnym razem mam taką obsesję i obstawię pamiętając wcześniejszą wpadkę to nie trafiam nic. Takie już moje szczęście
patryk
Miejmy nadzieję, bo rzeczywiście czasami mam takie niezdrowe fascynacje cyframi ni z gruszki ni z pietruszki. Problem w tym, że ten sukinkot rozsądek i ograniczone fundusze zwyciężają i z nich rezygnuję na rzecz bardziej prawdopodobnych. No i w 3 przypadkach na 4 moje namolne cyferki są losowane. Co ciekawe kiedy następnym razem mam taką obsesję i obstawię pamiętając wcześniejszą wpadkę to nie trafiam nic. Takie już moje szczęście
patryk
troche wiecej pracy w terenie mialem lila,i bylem troche zrzygnowany wiesz,mm kłamie a my wierzymy,i niech nikt sie nie wypiera
Lila
Ja tam z klinikiem wolę nie zaczynać. Mam słabą głowę i już po szczeniaczku jestem pod dobrą datą. I jak tu wytrzymać w Polsce
Ja tam z klinikiem wolę nie zaczynać. Mam słabą głowę i już po szczeniaczku jestem pod dobrą datą. I jak tu wytrzymać w Polsce
patryk...bo mamy nadzieję na wygraną a on nas wałem wali w łeb ten Ts
medea..ja tam wódy nie spożywam.Jak za dużo piwka strzelę to muszę sobie piwko na kociokwik walnąć bo inaczej nie da rady
9,25,53,77 max
17,19,34,45,46,49,52,59,62,72 max
4,23,35,42,44,66,68,79 max
1,3,54,65,74,76 max
lila zgadzam sie
17,19,34,45,46,49,52,59,62,72 max
4,23,35,42,44,66,68,79 max
1,3,54,65,74,76 max
lila zgadzam sie
patryk...ale ostatnio na Roosevelta zadyma była przez jedną pindęŻal mi chłopaczka było jak nie wiem co
lila ...jak kto mniejsze rozumu ..to się nazywa miłuje ludzie ...a kto wiecej wie niz ktoś .to się nazywa urazka tak jak M77 sooryy i poowwoo
jedyne co ostatnio na ROOSE widzialem to mnostwo karetek na sygnale
patryk...wyszło towarzycho z Warki i pinda jakaś coś nagadała swojemu chłopakowi że ,się do niej chyba dobierał drugi.Jak wszyscy byli kumplami tak zaczęli się lać na przeciwko WARKI między blokamigostek dostał w***ol za darmo a ta pinda pijana płakała jak głupia.
lila,szczeniactwo i ta glupia dupa co podpuszcza. widocznie tylko sie znali,ja sobie nie wyobrazam tyakich chorych sytuacji,chociaz tez jestem s***synskoo zazdrosny