Wpisy 1 011 733 – 1 011 832
8 lipca 2012 23:51 → 9 lipca 2012 00:56, 100 wpisów
lila wyszlo jak wyszlo ale ja bylem 300 km przyjechalem w jedna strone
jackwar ...bedzie koniec upalny 11 lipca
zakon...no ja miałam blisko.I wiedziałam że przyjedziesz i na Ciebie można liczyć .Max miał wypadek .Trudno,może kiedyś się jeszcze wszyscy spotkamy.***a szkoda tego domku bo opłaciłam go na cały weekend
Lila a na co ją chcesz przestawić ? nie chłodzi ? czy za mocno dmucha ? wszystko można
krzysio ..koniec to bedziesz miał Ty dzisiaj jak rurke zameczysz do czerwoności
Lilu..Cesarz jest w De. ostatnio bylam w Berlinie u Niego..jest tam narazie u rodzinki..ma sie superowsko rozrabiaka jeden..oj mowie Ci..
13maxuu... ja nie ma czerwoność rura ...trzeba pomału koniom
a taka na marginesie to jak ktos bedzie organizowal jakies spotkania z mp to mnie nie bierzcie pod uwage bo nie wierze w to ze zbierze sie pare osob i tyle w tym temacie wiec z gory sobie odpuscie
Dobra idę na spacerek ..uwielbiam burze ..idę nad Wisłę tak są piękne widoki
jackwar...ona jest jakaś elektroniczna i była ustawiona na 22 stopnie ale jak sobie otworzyłam drzwi na taras to zaczęła fiksować
Krzysio(a`propos ostatnich wpisów)
"Karol Darwin dowodzi'
że człowiek od małpy pochodzi,
Patrząc na twoją kreację,
Sądzę,że Darwin miał rację,
Jednak moim zdaniem-jego zdanie,
Krzywdzi małpy niesłychanie!
"Karol Darwin dowodzi'
że człowiek od małpy pochodzi,
Patrząc na twoją kreację,
Sądzę,że Darwin miał rację,
Jednak moim zdaniem-jego zdanie,
Krzywdzi małpy niesłychanie!
Max mam nadzieje ze jakis wartosciowy czlek sie trafi..hi hi
ale mi sie nie spieszy..co ma byc to bedzie..zapisane w gwiazdach..ehhh
ale mi sie nie spieszy..co ma byc to bedzie..zapisane w gwiazdach..ehhh
gonzaga...a ty znasz krzysia że się tak jego czepiasz? Masz jakiś problem w stosunku co do niego?
jak masz z nim problem to będziesz miał też ze mną i chyba nie tylko ze mną
Lila a pilotem się nie bawiłaś ? bo tam możesz różne opcje włączyć , grzanie , skraplanie i inne nie potrzebne bajery
jackwar..nieeee,ja nie tkam rzeczy na których się nie znamMąż naprawi kij w oko
Lilu dziekuje pozdrowie stuprocencisko
dzis jechalam z siostra do lekarza z moimi kocurami..zawsze cos jak nie auto to zoo..nawala
dzis jechalam z siostra do lekarza z moimi kocurami..zawsze cos jak nie auto to zoo..nawala
ulexxa..ja mam dobre to że mam weterynarza na przeciwko.Sąsiad jest i leczy mojego zwierza
13max33
Nietrzeba nam od Was uznania,niwaszych serc ni waszych łez,skończyły się dni kołatania do waszych kies-j..ł Was pies
Nietrzeba nam od Was uznania,niwaszych serc ni waszych łez,skończyły się dni kołatania do waszych kies-j..ł Was pies
coś długo wygrane przeliczają na stronce lotto , czyżby bonus padł ?
ale mnie w***iają takie chwasty jebaneNie znają ludzi a mają dużo do powiedzenia na ich temat.Praktycznie więcej wiedzą jak Ci ludzie sami i sobie.Ech pojebów nie brakuje
gonzaga...ty widzisz moje imiony facety ..a ty 0na czy on pewnie masz 2 jaj
ulexxa....Jarecki w Moskwie służbowoJAk zadzwoni jutro to go ucałuję
gonzada , żal mi ciebie , ale takich to nie szkoda , miękim sikiem i z góry
Lila..
ulexxa pewnie jak bym jechal to bym zabladzil i mialbym 113 nabite
krzysio...niech buja freda o ile ma co bujać w ogólejak coś jeszcze do Ciebie dzisiaj napisze to jutro będzie zjebany bo teraz idę spać
ulexxa...sprawy biznesoweale już te wyjazdy zaczynają mnie tez powoli w***iać
Lila...no dobranoc ..trzeba spać odpocznij ..
gonzaga...co Cię zabolało? C*** cię boli? Na c*** c***a wsadzałeś tam gdzie nie trzeba?JAk nie znasz Krzysia to nie wypowiadaj się na jego temat.Zresztą z tego co widzę to za tępy jesteś w ogóle do jakiejkolwiek rozmowy
Zakon nio..jak sie teraz zle pokreci bo trzeba wracac ze Szczecina przez Dabie(aa korki jak cholewcia)kurde ale sie poprzemienialo..ajajaj to i 150 mozna nakrecic
dobra tez zmykam trzymajcie sie cieplutko i wysokich wygranych dobranoc a dla szmaciarzy 

lila..mówiłem dawno nie chciałem zyczyc gonzaga niiic
Lila hmm..no taa bizneso to bizneso..ale pamietaj..krotko z mlodzieza
nikogo nie ma juz na mpusistwie. to sobie poslucham miuzy..
a moze jeszcze ktos sie dolaczy do delektowania miuzka
http://www.youtube.com/watch?v=y2KltAN3K2Y
a moze jeszcze ktos sie dolaczy do delektowania miuzka
http://www.youtube.com/watch?v=y2KltAN3K2Y
ulexxa...nasz bobo śpi tam w pokoju ...ja nie mogę słucha muza głośno jak dyskoteka..nasza bratowa kobita grzeczna bedzie piła mnie
Krzysio slodziakusluchaj cichutko..cichusienko..jak najciszej
i pamietaj..dzidzia jest Najwazniejsza!
i pamietaj..dzidzia jest Najwazniejsza!
ulexxa ...wiem najwazniejsze dzidzia samica jest nowe zycie ..po południu zle zachowała np tam drzwi zatrzakała i biega dokoła w korytarzu